Touche Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 spavao sam 4h :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 spavao sam 7h :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 ne znam ni koliko sam spavao na kraju :( znam da smo sinoć izgubili sve dote koje smo igrali jer smo glupi :)) ali poz za saigrače! danas sabijamo! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 spavam ko kurac vec izvesno vreme,moram obavezno da promenim jastuk/krevet/ne znam ni sam sta gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Тогфу, тражен си :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 zaboravio si da iskljucis caps lock :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 spavam ko kurac vec izvesno vreme,moram obavezno da promenim jastuk/krevet/ne znam ni sam sta probaj da spavas na ledjima, ozb. i kupi dormeo jastuk. i vodi racuna sta jedes pred spavanje :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 grujo druze, znas ti dobro zasto ne mozes da spavas :) nesto te tishti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 trema pred derbi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Jebacemo cigane alealeale http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 ne znam ni koliko sam spavao na kraju :( znam da smo sinoć izgubili sve dote koje smo igrali jer smo glupi :)) ali poz za saigrače! danas sabijamo! :) Nije Tasa kriv, ja sam ga ometao svojim przenjem GH-a metar pored :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Људи, ако знате некога ко иде редовно за Загреб проследите ми контакт : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 (edited) toliko ste dobri, a ? Ne ozb, ko je bio nekada ranije u Bijeljini (bio je Highl1 cini mi se 2006 na onom turniru) a prolazio je u skorije vreme morao je primetiti razliku... A tek treba da pocne da se razgradjuje prema granicama (do sada su samo lupali zgrade u centru i okolini)... Edited April 8, 2012 by Buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Људи, ако знате некога ко иде редовно за Загреб проследите ми контакт : ) Grdja ide redovno na konsultacije! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 never gets old gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 juce mi bila slava, i kao pravi srbin i pravoslavac slavio sam je u restoranu kad je zavrsila zurka u restoranu, doslo nas 15 kod mene kuci i napravili dizel zurku koja je trajala do 8 fak jea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Свака дизел журка која се одигра без мене је као Мерцедес у Мондеговом загрљају! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 sekira srbin pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Slava se slavi u restoranU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 sekira ima para za patike od 8k,sta je za njega jedna pisljiva slava! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Lucky, pa gde si ti danas covece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 :( bio sam na kratko prepodne i posle više nisam dolazio :( a baš sam hteo da te vidim uživo (kreki) i da ti se ne javim pa posle napišem na forumu! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 jebi ga, ne mogu svi ljudi da stanu u kucu pa onda slavim slavu u kafani Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Људи, ако знате некога ко иде редовно за Загреб проследите ми контакт : ) http://forum.klanrur.rs/index.php?showuser=3222 ehoeoheheoheohoehoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 jebi ga, ne mogu svi ljudi da stanu u kucu pa onda slavim slavu u kafani brat po slavljenju slave u kafani!JEBI BRE SIROTINJU STO IMA SAMO PAR PRIJATELJA JE BI DERI GULI LOMI! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts