Jump to content

General Game News Thread

Slađan

Recommended Posts

Defense Grid 2 trejler.

Ne izgleda baš drugačije od keca, osim ovog endžina. Doduše, to i nije toliko loše :)

Edit: Jbt, ja sam glup za ovo YT embedovanje, nekad mi ispadne kao link, a nekad stvarno prikaže video. Hoće li neko da me uputi u mudrost?

Edited by shw.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

1. Ako je više od jednog YT linka, embeduje samo prvi.

2. Prvi embeduje u 99,9% slučajeva ako je "čist" link - samo link do videa bez # pa nekih dodataka tipa specijalno vreme unutar klipa itd. Ako postoje takvi dodaci, ume da se zabaguje.

3. Forum ne ume da prepozna sve url shortenere, pa preko nekih ne može da skapira da je YT video.

4. Slobodno samo radi copy/paste linka u tekst poruke, bez korišćenja MEDIA taga (može i sa njim, ali on nekad baguje).

A najbolje sledeći put kad neće da ti embeduje da pošalješ link da vidimo šta je.

auf, pa dokle više - Resident Evil 7 - http://www.escapistmagazine.com/news/view/133869-Report-Resident-Evil-7-to-be-Revealed-at-E3-2014

Moraju da naprave pauzu od nekoliko godina, izmasakrirali su franšizu totalno, sad samo lupaju poslednje eksere na kovčeg.

Inače će i ime novog RE filma biti najavljeno uskoro.

pljk!

realno, ja sam pre jedno 3 meseca iskopao (vidi šta sam ovde uradio) info da će krenuti da traže u aprilu pa će kao možda naći i mnogo mi je drago da se taj jedan od najvećih mitova obistinio, mada je i do sada kao bio "prilično siguran".

baš se nisu snašli sa ovom Ouya konzolicom. Mislim da su ljudi očekivali previše za te pare ali mislim da se ni ne dobije malo. Ono, mini PC na kojem ima i igara, filmova i muzike, a sad i striminga punokrvnih PC naslova kao što su LEGO Batman 2 i Splinter Cell: Conviction. Svaka im čast što ne dižu ruke - http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-01-ouya-adds-free-streaming-game-service-beta

pljk!

Loše im je sve bilo nakon proizvodnje konzole :) potencijal je veliki bio, ali sve posle toga je bio potpuni fejl - reklama, promocija, podrška za igre, odnos prema igračima i/ili medijima ... skoro pa bi knjiga mogla da se napiše o tome :)