Jump to content

RURomobil!

Recommended Posts

Iz čistog zezanja nastala je ideja da pazarimo zvanični RURov automobil - RURomobil :)

Ideje su raznorazne, modeli su raznorazni, ali je zajedničko to da će biti brendiran raznim prepoznatljivim motivima foruma, avatarima i nickovima forumaša i slično.

Naravno, sve to pod uslovom da stignemo do neke "normalne" cifre od recimo 1000 evra.

Za sada smo na 605, i ako se jave još dve osobe bićemo na blizu 700 uz aktiviranje bonusa, tako da, tu smo!

Celu priču imate ovde - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234922111&st=0

Po kupovini i brendiranju svako može da vozi auto koliko želi, jer će iovako biti pokretna reklama :)

Očekujem od Dulija svoj doprinos u vidu Harona i možda još ponečega, a ko će ga znati, možda nateramo i Togfua da napravi neki brending :)

Znaci ako dam tipa 20-30 eura, mogu da vozim taj auto kad kod zelim?

Vrh, samo dajte napismeno i overeno da mogu da vozim kad god zelim i idemoooo

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ali matori ako ucestvujes u ruromobilu, svaki potencijalni vlasnik ce ti ga rado dati, a onda prcanje u kolima na kosutnjaku! niko niko kao ja!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

lale,ja sam mislio da cemo kola dobijati kao razvedeno dete,na neki odredjeni period svako:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Ti nemas nista sa tim, + nemas vozacku..

Kakve veze ima što ja nemam vozačku, lol?

Rekoh samo da laki računa + tih 10e, prekini da me pratiš po forumu i smaraš.

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio