LESkOpoz Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 na konto price sa bankomatom...u vrscu je pre mesec dana na bankomatu meridijan banke koja nema kameru "neko" stavio plastican deo koji sprecava novac da izadje...ljudi dolazili pokusavali da podignu novac, racuni im se ispraznili a novac ne izlazi, kako bi se udaljili od bankomata taj neko bi dolazio vadio taj dodatak bankomatu i pokupio novac...sve se desevalo za vreme vikenda... u ponedeljak je bilo ludilo ispred banke, preko 40 njih je ostalo bez kesa :C edit: u stvari mislim da je agro banka ipak u pitanju gledao sam pre fazon dve godine na jutarnjem programu RTS-a pricu o ovome, i tad su upozoravali gradjane kao. Ako se dobrom secam, taj plastican deo se zove "Zabica", i funkcionise bas tako kako si opisao. Samo ne mogu sad da se setim kako proveriti da li se to nalazi na bankomatu ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 a vidi sad :) Pricao sam u firmi ovo shuletovo. Posto jelte mi radimo sa bankama i bankomatima, evo akcija iz crne gore uzmes 400 eura (ili 40 ili 4000 dinara kod nas). Bankomat nema kameru Izvadis gornju i donju novcanicu, ostavis dve u sredini i ne diras Posle 20 sekundi, bankomat kapira da ima i dalje novca, da je neka greska, povuce pare i obustavi transakciju. repeat, infinite money. Ne radi vise doduse fora You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 a vidi sad :) Pricao sam u firmi ovo shuletovo. Posto jelte mi radimo sa bankama i bankomatima, evo akcija iz crne gore uzmes 400 eura (ili 40 ili 4000 dinara kod nas). Bankomat nema kameru Izvadis gornju i donju novcanicu, ostavis dve u sredini i ne diras Posle 20 sekundi, bankomat kapira da ima i dalje novca, da je neka greska, povuce pare i obustavi transakciju. repeat, infinite money. Ne radi vise doduse fora Sad ti umesto para izbacuje papir "lol nub" i informaciju da je transakcija uspesno obavljena. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 postoje bankomati bez kamere? o bogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Hvala :) Slusam vec ~4h, ima odlicne muzike. Frisky uglavnom pusta progressive house, pustaju i nase dj'eve povremeno (ntchbl npr.). Ima vec par godina kako ih non stop slusam, jedino smori 'chillout sundays' ali za to su tu skinuti setovi =) Ima Hernan svoj weekly resident show, mozes da skines legalno s njegovog sajta i svi su dobri http://podcast.hernancattaneo.com/ \o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 di.fm ili eventualno pure.fm :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Da l' ovde ili u topik tuge..., sinoc mi je bankomat izbacio zguzvan novac i povukao ih pre nego sto sam uspeo u dve sek da ga izvadim. :/. 1. Transakcija mije stornirana 2. Pare nisu fizicki pronadjene u bankomatu 3. Racun blokiran posle ulozene reklamacije do resenja 4. Neko zivi danas sa mojih 100e :/ Ovo isto se i meni desilo, i to baš sa 10 000 dinara, tamo 2008. Samo meni je bilo kul to što sam podizao novac u vreme dok je banka radila, pa sam istog trenutka ušao unutra i žalio se, oni su mi dali neki papir da popunim, i rekli da će da me zovu, posle 5 dana su me kontaktirali vratili mi i karticu i novac. Tako da nadam se da nemaš zašta da brineš. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 https://twitter.com/#!/komsijakojibusi ovo mi se deshava vec 10 dana, sve po 3-4h al' dovoljno da vishe popizdim od bushenja i chekicanja.. sad ce ceo komshiluk da slusha prodigy i dubstep na max 5 dana jebem im mater retardiranu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 pusti im nothing else metrs! :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 pa poenta je da ih maltretiram a ne da ih uspavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 @komsijakojibusi bah, smorio se istok torbica od održavanja ovog alta, a baš je umeo da me obraduje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 istok i torbica nisu isti likovi, al' nemam pojma chiji je alt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 znam da nisu isti likovi, mislio sam na celokupni domaći twitterverse :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 da li je moguce da ima toliko ljudi koji misle da gusle nisu srpski instrument Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 drugari pripremam se za sutra :D odo na kolonoskopiju ....bice urnebesno :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 bah, smorio se istok torbica od održavanja ovog alta, a baš je umeo da me obraduje :D Jel moze neko meni, laiku, da objasni da li takav nalog ima neku poentu ili je cista zajebancija. Ima 450 ljudi koji ga prate, ali nisam primetio da on kači išta drugo sem DAGADADAGADADADAG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Pa poenta naloga je čista zajebancija :D Mislim koga nije bar jednom probudio neki DRNDRNDRNDRDNDRNDRNDRNDRNDRN u subotu ujutru :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Cisto sumnjam da bi Istok napravio nesto sto ne donosi lovu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 i to što kažeš, ipak je on internet marketing menadžer i life coach Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Pa što je najgore, jeste. To što pola ideja nisu njegove, ne znaci da ne uzima pare na tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 a bio je kul flash developer pre 10 godina :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 glupi vitja je glup.. brate sta fali toj srbohrvatskoj akciji ? Jel treba da se mrzimo medjusobno zauvek jebote... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 vitju pogadja tvorac akcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 glupi vitja je glup.. brate sta fali toj srbohrvatskoj akciji ? Jel treba da se mrzimo medjusobno zauvek jebote... "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts