sekira Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 dolazim kuci veceras, u diskoteci pored moje zgrade neko desavanje, parking u ulici krcat krecem da se parkiram u dvoriste zgrade kad naravno na ulasku parkiran audi crnogorskih registracija parkirao sam se 2 ulice od stana i hodajuci do grade pokusavam da shvatim to bahato crnogorsko govno koje se tu parkiralo... nije mi toliki bedak sto sam ostavio auto na ulici, ali ne mogu da zamislim reakciju stanara koji bi npr. morao da vozi nekog u hitnu ili tako nesto serem mu se u usta crnogorska i da, mrzim crnogórce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 izgrebes auto bahatoj stoci I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Koja diskoteka sekiro? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 To je drugo oko u glavi...lol... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 the lazy one olololo jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Dobar jutar! Odo kući. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 dobro jutro, sunčano je, malo nade daje! ovo skoro kao haiku neki. jedem paštetu od tunjevine sa povrćem :) i zapravo nije toliko loša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 dobro jutro, sunčano je a posto je danas sretenje znaci da je mecka videla svoju senku kad je izasla iz pecine sto znaci jos 6 nedelja zime:c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Kad stisnem tastaer na tastaturi koji oznacava tacku u ekselu izadje mi zarez :) Kako da podesim to ?!:) Svugde ostalo nemam problema :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 promeni tastere Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 studio daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Kad stisnem tastaer na tastaturi koji oznacava tacku u ekselu izadje mi zarez :) Kako da podesim to ?!:) Svugde ostalo nemam problema :) Control Panel, Region, Additional settings, numbers. Ili promenis celu semu na English Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 malopre sam skinuo sve ledenice sa prozora, zamalo da mi otkine kabl od beogrida, koji se celom duzinom do krova bio zaledjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 (edited) studio daki Ahh, studio je dojaja za dan zaljubljenih. :'( Jebena svica.. I ja vam svaki put zagradim tu zgrade he he Edited February 15, 2012 by lol piton "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 kali, pretpostavljam da ti stavi zarez kada stisneš tačku na numeričkoj tastaturi. on je svakako stavio ono što smatra decimalnim separatorom, ne brini ništa, ispravno će da računa. bolje ostavi srpske brojeve u windowsu ako ne radiš sa englezima, pošto ceo svet koristi zarez da odvaja decimale a tačku da grupiše hiljade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Da na numerickoj je,ali pisem datume :) 8,12,2011 :) uzasno izgleda :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 onda promeni tip polja u excelu na date. desni klik na polje (ili celu kolonu) > properties Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 i na ctrl+; ubacuješ današnji datum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 kali, pretpostavljam da ti stavi zarez kada stisneš tačku na numeričkoj tastaturi. on je svakako stavio ono što smatra decimalnim separatorom, ne brini ništa, ispravno će da računa. bolje ostavi srpske brojeve u windowsu ako ne radiš sa englezima, pošto ceo svet koristi zarez da odvaja decimale a tačku da grupiše hiljade. vidi ga Drale2.... "ceo svet". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 jebi ga, karikirao sam, i nisam znao za kinu al ne menja to poentu, kod nas je zarez i zarez je kod većine zemalja s kojima imamo česte kontakte ovde, izuzev amera i engleza. i šta je ovo sivo? here be dragons? čisto sumnjam da u sudanu nemaju brojeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 čisto sumnjam da u sudanu nemaju brojeve ovo je sa wikipedije, verovatno ih je mrzelo da skupljaju podatke o svim zemljama, sivo je "No data" prema legendi tamo inače sam bio ubeđen da Nemci Francuzi i još par zemalja koriste tačku za decimale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 znate li gde mogu poruciti a4tech X7 G700/G800? hvala unapred : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 http://www.itsvet.com/ Kucaj u search G700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 vudu tebre, kad ce ddr4 i ssd od 2 terabajta pa da mi sastavis konfu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Dveiljade trijes osme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts