SavKe Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) U kom smislu? Time što idem medju ''neprijatlje''? Idem tamo kod ljudi koje sam upoznao u Holandiji, a sa kojima sam se proveo sjajno i koji su mi još tada rekli da obavezno dodjem kod njih za vreme riječkog karnevala. Ja sam to shvatio kao kurtoaziju, ali eto pozvan sam i naravno da ću da idem, jer treba iskoristiti svaku priliku za putovanje i dobar provod. A ta riba Hrvatica kod koje ću konkretno da noćim je zadnjih godinu i po bila jedno 3-4 puta u Beogradu sa svojom ekipom, moj ortak sa faksa sa kojim sam bio u Hol i sa kojim idem sad isto u Rijeku je već par puta bio kod nje, jer je on nju upoznao još za doček 2011. u Beogradu, i uvek mu je sve bilo kul i sjajno tamo u Cro kad je išao. Ja potencijalni problem sa cro baticama mogu da imam isto kao i potencijalni problem sa srb baticama , jer batice su svuda iste,samo su im motivi za pravljenje sranja različiti. Edited February 14, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Zeza nesto forum , barem kod mene, te oce te nece da se otvori. Jel ima jos neko ovih problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Moguće je da su opet krenuli radovi "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 do datacentra je :) in other news FK Crvena zvezda @crvenazvezdafk NA DANAŠNJI DAN: Golovima Krivokapića, Markovića, Pantelića i Žigića, Crvena zvezda savladala Bežaniju 4:0 vsb.li/6LlNbb Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Gledam Zvezdu, a ne njene protivnike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 ne gledam ni ja, pantela ritvitovao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 U kom smislu? Time što idem medju ''neprijatlje''? Idem tamo kod ljudi koje sam upoznao u Holandiji, a sa kojima sam se proveo sjajno i koji su mi još tada rekli da obavezno dodjem kod njih za vreme riječkog karnevala. Ja sam to shvatio kao kurtoaziju, ali eto pozvan sam i naravno da ću da idem, jer treba iskoristiti svaku priliku za putovanje i dobar provod. A ta riba Hrvatica kod koje ću konkretno da noćim je zadnjih godinu i po bila jedno 3-4 puta u Beogradu sa svojom ekipom, moj ortak sa faksa sa kojim sam bio u Hol i sa kojim idem sad isto u Rijeku je već par puta bio kod nje, jer je on nju upoznao još za doček 2011. u Beogradu, i uvek mu je sve bilo kul i sjajno tamo u Cro kad je išao. Ja potencijalni problem sa cro baticama mogu da imam isto kao i potencijalni problem sa srb baticama , jer batice su svuda iste,samo su im motivi za pravljenje sranja različiti. sta se pravdas,boli te bre kurac pa i da ides u Tiranu ili Podgoricu gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 A ta riba Hrvatica kod koje ću konkretno da noćim je zadnjih godinu i po bila jedno 3-4 puta u Beogradu sprco u ime SrBstva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 ne gledam ni ja, pantela ritvitovao :) ma zezam se bre. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Sto jes jes, meni se uvek dizo kad rvatice progovore. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 ne gledam ni ja, pantela ritvitovao :) oo Tviter imaša a ? :D uključivala sam ono sranje od fejsa par puta za ovih par dana...hejt sa Tvitera je postao previše jak u meni... ne znam da li da krenem na aerobik ili u teretanu ... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 I jedno i drugo, može i joga da budeš agilna! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 a jeeeste, pa nemam ceo dan da visim po mišićanama... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Onda kreni u teretanu coka će ti napraviti plan i program rada :D "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 just one ordinary facepalm.. https://plus.google.com/116874737219672741341/posts The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 neces jebati gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Prosetali se malo na Adi... fantasticno :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Warning: file_get_contents(http://terminus.teslix.com/~acafon/rurbar/load.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/klanrur/public_html/loadrurbar.php on line 2 koji kurac barbike don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 oo Tviter imaša a ? :D Jes' al' nishta pametno ne pishem (https://twitter.com/#!/dstamatovic) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Отишао до аута, скино дваес сантима снега са пола крова, онда сам кренуо да чујем гласовe типа "so, Gandalf, you tried to lead them over Caradhras", опет направио јаоминга и вратио се гајби brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) Svi fanovi Firefoxa koji koriste 64-bitni Windows, obratite pozornost: http://www.palemoon.org/palemoon-x64.shtml (jedino što će vam uz ovo trebati 64-bitna Java i 64-bitni Flash Player) Edited February 14, 2012 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Kolko brze ce mi otvarati rur i kolko ce brze ici pesme na youtubeu? Znas, engleski i ovako jedva razumem, jos ako ga ubrzaju! :O "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 koliki je pulen ovaj aca, strašno dunja, daj tviter, da pratim tvoje umotvorine, to će mi unaprediti život mnogostruko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Svi fanovi Firefoxa koji koriste 64-bitni Windows, obratite pozornost: http://www.palemoon.org/palemoon-x64.shtml (jedino što će vam uz ovo trebati 64-bitna Java i 64-bitni Flash Player) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Evo ga ovaj što koristi IE jer voli da posle svakog klika čeka dve sekunde da se nešto desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts