LESkOpoz Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 vratili ste orange skin. \o/ Radilo se danas opet u Areni, dobre tekme bile, i jos na kraju nasi pobedili. A naravno, Makedonci carevi. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 vratili ste orange skin. \o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 ako neko ima i pod touch nek mi se javi na pm da ga pitam nesto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 kakvi bre brojevi, koji supermarket lol? pa ovo govno na kosi ustaško, ne belgijsko Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 lol juce smo bili tamo u igraonici, i kao ajmo da kupimo stvari ocemo i ideju? i ja reko ajmo, i na samim stepenicama reko, ma jok necu da kupujem kod ustasa, odo kod pedofila. moracu danas da overim :), pa to moze biti izvor beskrajnog trola i zabave You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Ja ozbiljno ne idem u ideu otkad mi je baba zabranila :) tj. nije baš zabranila, ali ne propušta priliku da kaže kako ona tamo nikad ne bi kupovala pa za džabe da joj nešto daju :) iako bih mogao naravno, nekako bih se osetio kao da sam je izdao! :)) Koje jutro danas, kao novembar neki, s tim što u novembru nije bilo ovakvih dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Ај то што су усташе, али што деру бре, ја стварно не разумем људе који иду у већу набавку код њих, реално нека већа куповина у ДИС-у или Родићу испадне 1500-2000 динара јефтиније. И то раде на фору, снизе цене меса и воћа рецимо, а остало шуре по ушима (а месо им је оно еквадорско од пре 20 година) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Opet nece da mi otvori youtube... Ne kapiram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 alarm za uzbunu je kad ti ne radi youjizz 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 ^ what he said "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Ih daki, pa ja po postovima mislio da ti kondiciju odrzavas sa ribama, ne youjizzom :P "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Jedno ne iskljucuje drugo, naprotiv! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 pitajte dj vudua ako ne verujete dakiju :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Gledao sam sinoć posle rukometa onu emisiju o novosadskoj raciji, suzu sam hteo da pustim na ona lična svedočanstva.. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 nikad ne kupujem kod ustasa, jebo im ja mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Imam jebeni laringitis, sto znaci potpuno cutanje narednih 7 do 10 dana. To podrazumeva da nema posla, da nema druzenja sa drustvom, da nema nicega. Nista, bacam se na ucenje znakovnog jezika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Znaci mozemo da ocekujemo da ces mnogo cesce posecivati forum? :)) Ucim ceo dan i nije mi tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Pa sto je najgore, da. Jos sam prekljuce kao ugasio fejsbuk, mnogo sam poceo da se nerviram zbog istog, ali cini mi se da cu vec danas/sutra morati da ga vratim od prevelike dosade. Mada bi pametno bilo i da uzmem da ucim... vidis, nije mi losa ta ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Pa el bas bas moras da cutis ili..? Kapiram da je mnogo bolno ako hoces nesto da progovoris.. Nista, iskusices kako je to kad je covek nem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Radi Tapatalk Krukomane :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Pa el bas bas moras da cutis ili..? Kapiram da je mnogo bolno ako hoces nesto da progovoris.. Nista, iskusices kako je to kad je covek nem :) Nije bolno, samo moram da se skroz postedim dok sam na ovoj terapiji, kako bi ta upala nestala. A to podrazumeva bilo koji vid pricanja, cak i normalan razgovor. Nije to nista strasno u principu, samo smara sto ne mogu da pricam uopste. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 :D <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Opušteno, već vidim da ćeš naći nešto pozitivno u celoj toj priči, tipa da prilaziš ribama sa otkucanom porukom na mobilnom ili tako nešto i da na kraju večeri dobiješ najbolji sprc ikada i da ti ujutru riba kaže da si super muškarac zato što si je slušao i sl. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 koliko imas godina, 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts