Veljok Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 (edited) @Doolio: Pozovi fatsoa, on dobro sutira sneg, gledao sam! Edited February 12, 2012 by Inferno_O 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 marmen na top listi sa minusima , a inferno zavist Inace, Dulio ako imas onaj drzac na krovu, mislim na onu strukturu za teret, nema sanse da ti se ulubi krov, opusteno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 pa proVaću, mada ja ne znam da prepoznam te "simptome" ... šta će da bidne ako je akumulator otišao a šta ako je nešto drugo? :) Па ако је нешто отишло, 90% је акумулатор:) Ако вергла онако лењо, споро или вергла нормално, ал не качи, сигурно је акумулатор. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 buraz rastopi so u vrucoj vodi i poli kola, sta znam davno nisam ovako lupio The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 alo drugari, svaki benzinac ce upaliti, a sneg vam nece ulubiti kola, pobogu, jeste vi ozbiljni? :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 pa proVaću, mada ja ne znam da prepoznam te "simptome" ... šta će da bidne ako je akumulator otišao a šta ako je nešto drugo? :) Kad udjes u kola daj kontakt i blicni jedno dva puta, pa onda pali... @dvini Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Па ако је нешто отишло, 90% је акумулатор:) Ако вергла онако лењо, споро или вергла нормално, ал не качи, сигурно је акумулатор. ne bih bas rekao da je to sigurno,na vektri mojoj verglalo lenjo i sve slabija i slabije zamenjen akumulator isto sranje,svecice menjane,jos svasta nesto,isto sranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Па не, наравно да може да буде све што учествује у паљењу, не знам, разводна капа, разводна рука, прљаве дизне, отишо ремен, алансер итд. али ја бих паре увек ставио на то да је акумулатор прсо. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 oko polivanja kola vodom, čuo sam da ne treba koristiti vrelu jer ume da pukne staklo od velike temperaturne razlike, ali mi logika govori da to nije takvo staklo. svejedno, bilo kakva voda će otopiti led sa kola, al nema smisla polivati na ovolikom minusu, ima odmah opet da se zamrzne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 ok, saznao sam u cemu je problem, samo jos da ga resim :| je l' zna neko za neki 'dobar' free program za data recovery? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 zato si se smrzo za 3min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 @Vlada: GetDataBack for NTFS 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 probao sam danas da vozim kola Ja vozio od zemuna do medaka, k'o da zivimo u ledenom dobu i bez putara (poz putar, jel' vas iznenadio sneg o/). A tek sto volim idiote u levoj traci sto idu 60kmh hijaoooo. (leva traka najvise se exploatise pa se napravila 'traka' bez snega, i svi se naguraju u nju) a sneg vam nece ulubiti kola, pobogu, jeste vi ozbiljni? :) Nije od snega ali je od leda People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Ma ovo je led pao odjednom na auto, mislim, da je drugi auto stajao ovom liku na krovu ne bi ovolko prslo... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Kakvo crno ulubljivanje krova od snega jbt ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Ja vozio od zemuna do medaka, k'o da zivimo u ledenom dobu i bez putara (poz putar, jel' vas iznenadio sneg o/). amater :D juche, banja > sumice > dedinje > galenika > banja koja gimnastika po onom vremenu, zlo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 amater :D juche, banja > sumice > dedinje > galenika > banja koja gimnastika po onom vremenu, zlo :D 4-5 min at max "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 vostana figura Noleta hahahahahahahha idem ducim sada, vidim da ne duva vetar tako da jedva cekam da izadjem na ovaj sneg kak je krasno van! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 [roflmao] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Koji umetnik je ovo radio? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Novak Đoković sa 65 godina posle prvih 13 plastičnih operacija jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Novi predsednik Skijaškog saveza Srbije Emir Kusturica izjavio je da veruje da srpski skijaši mogu da postignu velike uspehe u budućnosti. what the fuck?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Pa dobro kaze predsednik, mogu. Nije tu nista wtf. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 omfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 jebote, to je to, posle djilasa, jeremica, kusturica je vrhunac licemerja...sere mi se bre od svih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts