Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

pa proVaću, mada ja ne znam da prepoznam te "simptome" ... šta će da bidne ako je akumulator otišao a šta ako je nešto drugo? :)

Па ако је нешто отишло, 90% је акумулатор:)

Ако вергла онако лењо, споро или вергла нормално, ал не качи, сигурно је акумулатор.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

buraz rastopi so u vrucoj vodi i poli kola, sta znam

davno nisam ovako lupio

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

pa proVaću, mada ja ne znam da prepoznam te "simptome" ... šta će da bidne ako je akumulator otišao a šta ako je nešto drugo? :)

Kad udjes u kola daj kontakt i blicni jedno dva puta, pa onda pali...

@dvini [roflmao]

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Па ако је нешто отишло, 90% је акумулатор:)

Ако вергла онако лењо, споро или вергла нормално, ал не качи, сигурно је акумулатор.

ne bih bas rekao da je to sigurno,na vektri mojoj verglalo lenjo i sve slabija i slabije zamenjen akumulator isto sranje,svecice menjane,jos svasta nesto,isto sranje...

Па не, наравно да може да буде све што учествује у паљењу, не знам, разводна капа, разводна рука, прљаве дизне, отишо ремен, алансер итд. али ја бих паре увек ставио на то да је акумулатор прсо.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

oko polivanja kola vodom, čuo sam da ne treba koristiti vrelu jer ume da pukne staklo od velike temperaturne razlike, ali mi logika govori da to nije takvo staklo. svejedno, bilo kakva voda će otopiti led sa kola, al nema smisla polivati na ovolikom minusu, ima odmah opet da se zamrzne.

@Vlada:

GetDataBack for NTFS

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

probao sam danas da vozim kola

Ja vozio od zemuna do medaka, k'o da zivimo u ledenom dobu i bez putara (poz putar, jel' vas iznenadio sneg o/).

A tek sto volim idiote u levoj traci sto idu 60kmh hijaoooo. (leva traka najvise se exploatise pa se napravila 'traka' bez snega, i svi se naguraju u nju)

a sneg vam nece ulubiti kola, pobogu, jeste vi ozbiljni? :)

Nije od snega ali je od leda

uI2KQ.jpg

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...