SavKe Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 drurgari, vam vam dade tamo neko 2-3 strane iza link sa milion dafty gooby dolan bogs stripova, šta sad koji moji ima neko da vam probira pa da ga napušavate ''e taj i nije smešan baš, samo je retardiran, poz'', eno ja sam izlistao dobar deo i smejao sam se kao čovek. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 tuga su stripovi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 (edited) drurgari, vam vam dade tamo neko 2-3 strane iza link sa milion dafty gooby dolan bogs stripova, šta sad koji moji ima neko da vam probira meni je gotivno kada neko probira, ja recimo ne idem vise na 4chan/reddit/9gag, skroz je cool kada neko provajduje "digest" Edited March 27, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 +1 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Нисам никада ишао на те сајтове, али сам увек био у току са том субкултуром, <3 RUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 (edited) Zasto da ides kad imas RuR armiju da filtrira 100% sadrzaja i stvarno zanimljive stvari postavi ovde :D Svakih mesec dana ponovo i ponovo i ponovo i ponovo .... i ponovo Edited March 27, 2012 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 jedna od fora sa dolanom je da je poslednji kvadrat uvek "everything went better than expected" mozhda spoznate radost stripa koji sam okachio ako to imate u glavievo ja se opet smejem a ko ne spoznaje genijalnost sazhaljevam ga i nadam se da ce naci srecu u zhivotu neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Ovo će verovatno mnoge iznenaditi, ali imam potrebu da napišem da su i meni sranje dolan stripovi. A ja sam svašta ovde kačio, i retardirano i neretardirano. Dakle nisam neko kome nešto na ovu foru ne može da se svidi, ali jebi ga, jednostavno mi se ne sviđaju, ne kontam, šta god, razlog je u suštini nebitan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 mozda zato sto su sranje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 e ko jos misli da su sranje stripovi, javite se obavezno, jako je bitno da svi to iskomentarisete Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 mozda zato sto su sranje ? quite possible, my old bean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 fuk u ol, accully gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 kao shto rekoh, nije dolan za svakoga i drago mi je zbog toga jer chim masa mozhe da skonta neku foru (kao npr rage stripovi) ne prodje dugo dok je commoneri ne iskvare dolan je timeless kao i girugamesh neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 (edited) Долан је мрачни покушај инвазије психе а крије се иза очигледне ретардираности. покушај да се опогани нешто што се перципира као чисто и невино, за децу. стара фрустрација и фиксација настраних и помрачених умова. "генијалан" је утолико што врло успешно постиже своју основну сврху - опогањивање света око себе. занимљиво свакако, стварно генијално - не. Edited March 28, 2012 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 girugamesh \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 (edited) шта је то, дајте неки линк. Edited March 28, 2012 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Долан је мрачни покушај инвазије психе а крије се иза очигледне ретардираности. покушај да се опогани нешто што се перципира као чисто и невино, за децу. стара фрустрација и фиксација настраних и помрачених умова. "генијалан" је утолико што врло успешно постиже своју основну сврху - опогањивање света око себе. занимљиво свакако, стварно генијално - не. a cekaj,jel onda i kuranjonja stara frustracija i fiksacija nastranog i pomracenog uma Roberta Kramba? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 a cekaj,jel onda i kuranjonja stara frustracija i fiksacija nastranog i pomracenog uma Roberta Kramba? писао сам о опогањивању дечјих цртаћа, а не о Курањоњи. сигурно је да би свашта занимљиво могло да се ископа из анализе Крамба, али мислим да то није била тема. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 pa postoje i crtaci za odrasle,ne? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 па ако под "одраслим" сматраш адолесцента који се одушевљава ликом са курцем уместо носа, онда - да, постоје цртаћи за одрасле. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 (edited) :D Edited March 28, 2012 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 па ако под "одраслим" сматраш адолесцента који се одушевљава ликом са курцем уместо носа, онда - да, постоје цртаћи за одрасле. hahaha bre debeli nemoj da njaske toliko pobogu. Al uvek se setim pre par godina (imao sam >30) cale izlazi iz klonje i sav se smrknuo. I pita ga keva sta mu je a on onako placnim glasom :"inzenjer, obrazovan, treba da se zeni i pravi decu a on čita strip o nekom što ima džoku umesto nosa" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts