K0baya Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) Само не контам овај ај лајд dobro dobro,ali sada neka neko stvarno objasni aj lajd :)))))) Pa na osnovu prve slike gde je ona ''suzdržavam se da ne prasnem u smeh'' faca, rekao bi da je verovatno rekao kevi da neće da radi to, pa otud posle aj lajd faca. To mi je jedino moguće objašnjenje. Edited March 8, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 ili lik koji je pravio strip nema pojma shta znachi ta faca..pre bi ishao poker face imo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 dobro dobro,ali sada neka neko stvarno objasni aj lajd :)))))) Mozda zato sto je krenuo da "legne" pa kao aj lajd da cu leci :D U mojoj teoremi on troluje vodu jelte :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 ja kontam da je nesto slagao "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 ja kontam da taj aj lajd nema nikakvu svrhu ovde ipak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 (edited) ja kontam da taj al ajd nema nikakvu svrhu ovde aj lajd Edited March 9, 2012 by lol kosmos "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Pre je da je aj lajd kao zao lik koji se odlučio ipak da nastavi iako zna da će napraviti sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzarBG Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Bilo trista posto bonus glupost salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 haha, odličan je ovaj sa KFC-om :) a ovaj drugi je bio razmenjivan na sezamnetu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 hehe jebe je neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 sto ona uopste ode saruznim vodoinstalaterom ad ovaj ima zamak, a samim tim logicno i par dobrih kola? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 A jebiga ti vidi koliko royalty-ja ruzni vodoinstalater naplati na konto Super Mario franshize. Matematika je jasna. :) ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scumbag Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 ZASTO delis s nulom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 jedna od najboljih sf prica iz politikinog zabavnika osamdesetih :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 jos kad bi znao kako se tacno zove prica i ko je napisao:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 (edited) Blast from the past, poslednja dva broja iz 2009, stariji ne znam gde su mi :c Neke stvari možda neće biti najjasnije s ove distance... Traktor je program za didžejing, anonimni ponuđač je naravno Fatboy koji dugo nikom nije ponudio 20 evra za nešto :( , Marko Nastić je tad nastupao u Supermarketu i furao brčiće, Reki drug je dobio mozak :D i počeo da filozofira, Kili isto :D , Dule "četiri sata talk showa" je u to vreme krenuo da wot-uje onako kako ga znamo i volimo danas, Laki koji je na korisničke privatne poruke oko administratorskih poslova ljudima odgovarao sa "pitaj Vudua" itd Edited March 12, 2012 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 ,,U zagrljaj Evropi'' i ,,Ukratko o raznom - specijalni gost Doolio'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 kakav je masterpiece bio taj slic reklo bi se i na forumu da je bilo mnogo dinamicnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts