Jump to content

Megaupload ugašen

~JungleBoY~

Recommended Posts

Filesonic, Fileserve i svi sajtovi u njihovom vlasništvu. Ovo je kraj "udobne" piraterije što je realno i plan, da se onemogući buljsonima i neznalicama koji bi inače kupili novi album Đoke Kurcopušača da isti nabave online pre datuma izlaska...

Kako ide ona emo priča...

Kad su došli po file hosting sajtove boleo me kurac jer ne koristim file hosting sajtove

Kad su došli po torrent trekere boleo me kurac jer ne koristim torrent trekere

Kad su došli po news servere boleo me kurac jer ne koristim news servere

...

ali rapidshare i dalje funkcionise normalno :D naravno kod njega vec odavno ne mozes naci najnovije hitove na jedan klik, ali posle treceg vec se skida sve sto ti treba

edit: mu je izgleda zatvoren zbog istrage koja je trajala mnogo duze nego sto se mislilo, i nema nikakve veze za sopa glupostima

fallout_table.gif

Ima dosta ovih fileshare sajtova koji su se izgleda uprpili pa su pogasili svoje sajtove odnosno modifikovali ih tako da sad kao možeš da samo uploaduješ svoj sadržaj i samo njega i skidaš ... možda samo neko vreme dok se ne sredi čitava priča, videćemo već.

MU je zatvoren zbog teškog kriminala ali je priča i generalno hajp po netu "omg uhapsili su ih jer su imali illegal content na serverima", zapravo optužnica je kriminalna zavera, i podsticanje na kriminal i šta ne sve još, a ovi ostali verovatno imaju isti ili sličan affiliate program koji podstiče ljude da reuploaduju pirateriju da bi dobili "download poene" ili kako sve to ide, zovite me hipster piratom ali meni je sve to išlo na kurac:)

Rapid bez captcha-e i kratkim čekanjem u špicu i bez ikakvog van <3 Očekujem da će da rikne od preopterećenja u naredna 3 dana ili da udari neke drakonske tarife, realno, sad im se može :D

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Evo trenutnog stanja file share sajtova:

Megaupload – Closed

Fileserve – Stopped filesharing. You can only download your own files. Deleting multiple files. Banning Premium accounts. Closed Affiliate Program.

Filesonic – Stopped filesharing. You can only download your own files. Closed Affiliate Program. Changed server location Jan 22, 2012. Taken down it's Facebook page Now using Digital fingerprinting. Files are being deleted as soon as uploaded (as Hotfile did).

VideoBB – Closed Affiliate Program.

Filepost – Started suspending accounts with infringing material (as Hotfile did)

Uploaded.t... – Blocked U.S. access.

Videozer – Closed Affiliate Program.

Filejungle – Owned by Fileserve (same as above). Testing USA IP addresses blocking.

Uploadstation – Owned by Fileserve (same as above). Testing USA IP addresses blocking.

4Shared – Deleting multiple files

EnterUpload - Down (Redirect)

Па добро, али чим они виде да много људи жели слике са летовања, они ће одма да их скину :)

Ћирилизација интернета!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...