[BMF]Psycho Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Ja kreno i posle 3 sata me ubilo u pojam. Isto sranje drugo pakovanje. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Ista igra kao i F3, tripujete se. Sta ste vi ocekivali CCG ili RTS? Fallstone? Sto kaze covek, najveca mana je sto je neoptimizovana. Sve staro je identicno kao i u proslim igrama a nove stvari su pokradene iz Rust-a i H1Z1-a ili je tacnije reci integrirali su G.E.C.K u igru. Meni najvise smeta sto mi nije dozvoljeno da ubijem Dogmeat-a. Znaci sunjam se da uklonim minu, kreten istrcava ispred mene i gurne je onako aktiviranu dalje od mene. Ili, posto je super kuce, koristi X-ray viziju i onako laje kao kreten na zid "E tebra, nasao sam nesto". Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Ja sam od pratilaca odustao jer je AI retardiran xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 kako je ista kao fo3 (koji je ono nevidjeno ali nevidjeno govno) kada za pocetak - nema skillova, i ako su dijalozi toliko posrani kao sto svi pisu, mozes da dizes SPECIAL atribute , glavnom junaku su dali glas i voice over itd itb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2015 Author Report Share Posted November 16, 2015 Glavni junak bio u glas servisu ehehehSrećna nova 1996! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Je l ima nekih modova da malo popravi ovu ocajnu grafiku jebote ko da je igra iz 2007.Inace malo sam je igrao ali za sada mi je phun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Jebeni lego 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 (edited) nooooooooooooooo p.s.Kako bi bilo dobro da zapravo ovako nesto postoji u ovim novim falloutima :) Edited November 17, 2015 by G!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikita_ Posted November 19, 2015 Popular Post Report Share Posted November 19, 2015 (edited) edit:Igrao sam samo dvojku i sad igram New Vegas prvi put, i on mi je super. FO4 cu igrati ako osvojim original na steam-u mrzi me i da je piratujem, ne znam ni kako ce mi raditi na PC-u Edited November 19, 2015 by nikita_ 3 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 edit:Igrao sam samo dvojku i sad igram New Vegas prvi put, i on mi je super. FO4 cu igrati ako osvojim original na steam-u mrzi me i da je piratujem, ne znam ni kako ce mi raditi na PC-ukaka jeza prolazi kroz telo citajuci 1 & 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1600/? srbija do milvokija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 je l' se sigrate, kako vam se ciniMeni su kvestovi zanimljivi, cak i ovo za pravljenje kuce, skupljam junk ko nenormalan :DMada iskreno da nisam ovako inace fan i sve delove presao ne bih se nesto previse usprckao za igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Ja sam pikao nekih sat-dva, presao jedan deo igre al ne vuce me uopste da igram dalje..... pogotovo kad vidim ove zaebancije po netu sta rade ljudi u igri..... xD Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 (edited) . Edited November 27, 2015 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 jokpikam battlefront i armored warfareza ovo moram da spremim stomak (a u medjuvremenu ce se iskristalisati i modovi pretpostalvjam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Da nema modera, nista. Ljudi na osnovi New Vegasa rade prvi Fallout.Fallout 1 / New Vegas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Uf kad sam vido mapu i cuo tu muziku kako me šinula nostalgija Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 (edited) mimo muzike i loading skrinova ovo mi je ipak odvratno ne vredi taj endzin je zaista ogavan rispekt za onog ko se cimao za ovako nesto Edited December 1, 2015 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 ovaj dži, nepopravljivi nostalgičar! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 heeej pa i dan danas s vremena na vreme slusam fallout pozadinsku muziku u kancelariji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Critical hitovi u Fallout 1 i 2 i dan danas izgledaju bolje nego u Fallout 3 i 4. Toliko o grafici Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 fo critical hitovi izgledaju najbolje ikada u nekoj igri :)bethesda i dalje ne zna srazmeru nogu i tela na power armoru da odradi kako treba :| ono izgleda kao da je od lega pravljeno :P 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 overseer dripac, seme mu se zatrlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts