psy Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Sta fejspalmujes ? Dobar je Novak, ali Nadal se nije fazon oznojio u ovom mecu. *edit* napisao sam ti veliku mudrost, ali sam editovao. shvaticesh i sam, eventually Edited June 11, 2012 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 fejspalmujem "fazon" zato shto u sred razgovora o kompleksima ti pokazujesh tipican primer iskompleksiranosti malog coveka, koji se ne raduje nadalovom uspehu nego novakovom neuspehu to je pod jedan, a pod dva je zato shto pishesh ovde o tenisu, a garantujem da nisi odgledao nishta osim finala na ovom turniru. jer da si gledao valjda bi ovo shto pishesh imalo makar neke veze sa mozgom tako da je i ovo shto sam se prepisivao sa tobom od mene previshe, jedan fejspalm cu da poshaljem sam sebi zbog tog izgubljenog vremena Ja navijam za Novaka, i uvek cu navijati za njega kad igra protiv bilo koga, i hteo sam da osvoji RG. Gde sam se ja radovao bilo cijem neuspehu? Samo mi to pojasni... Ne radujem se nicemu ovde, posto je Novak izgubio. Ili je mozda problem sto nisam dosao i rekao "E , da je Novak u formi pobedio bi" ? Gledao sam dosta mecheva ovog turnira, sve Novakove meceve, par Nadalovih... i ne kapiram sta hoces da kazes. Nadal je izdominirao ceo turnir, i ako je Novak imao neku malu shansu da uradi nesto protiv njega... to je bilo na kratko. Nadal ga je DE-MO-LIRAO, znaci ajde da ga je dobio jedva, da se mucio kod poena... pa da kazem da je bilo i gusto. Nije. Gresio je jako malo, sevao je Novaka svime sto je imao i izgledalo je kao da se ni ne napinje mnogo. Bolje je igrao i pobedio je. GG njemu, zaista je car i odlican teniser, od Djokovica je i dalje bolji na shljaci osetno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 e kurac propade mi edit to i jeste poenta, da je nadal izdominirao kao nikad do sad, a novak igra(o) u prilicno loshoj formi nabio mu je kompleks proshle godine posle 7 uzastopnih pobeda (i to sve u finalima, mislim). da nije bilo toga, nadal bi juce/danas pobedio 3x 6-1, to je bilo realno videcemo dal' ce da ga pobedi bilo gde na travi/betonu cinjenica je da trenutno jedini koji moze da prismrdi nadalu na shljaci je djokovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Da je mec mogao da se odigra juce do kraja Novak bi ga dobio bez ikakve dileme. Taman je ušao u ritam, a Nadal je počeo da puca po šavovima kad su prekinuli zbog kiše... Dans je Nadal bio bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 1 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 ban pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 ahahaha Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Sta fejspalmujes ? Dobar je Novak, ali Nadal se nije fazon oznojio u ovom mecu. moda da su igrali nedelju dana novak ne bi gem uzeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Koliko kenjate nevera.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 najjaci su ovi sto ne navijaju za djokovica, nego navijaju za njegove protivnike, jer je to, jelte, moderno. kapiram da su pre dve - tri godine bili u fazonu "hehe znas kad ce on da bude prvi? nikad!" itd. jebe mi se i za njega i za ostale, volim tu i tamo da odgledam finale kad najbolji tenis igraju najveci igraci, ovo ostalo meh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 neka neko objasni sportskim komentatorima da "momentum" mogu da prevedu kao zalet ili inerciju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 momentum je bolje po meni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 to samo iza bekstejdža Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Srpska rec je momenat. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Tomi Has u finalu Halea protiv Federera, bas mi je drago zbog coveka. Igra prelep tenis a tokom cele karijere nije proslo godinu dana da ga neka povreda ne sjebe, xy operacija do sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Jebeni Kolsrajber do tajbrejka mu je Has uzeo 2 poena na servis i onda ludacki pad u serviranju,bolji je Kolsrajber bio cini mi se veci deo meca,lakse uzimao poene na svoj servis ali Has je iskusniji to se i videlo u kljucnim poenima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 has je jedna nemacka pickica Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Hae titula za Hasa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Nece Federera Hale zadnja dva puta, prosli put od Hjuita izgubio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ludi nalbandian:) http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/18479244 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 "Cannot play media. Sorry, this media is not available in your territory." Пу, цигани! Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 nalbandijan jebeni precar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Djokovic veoma solidan za sad, servira ko lud. Onaj Harison isto odlicno servira i ima super igru za travu, steta sto je naleteo na Novaka, prosao bi sigurno bar do treceg kola. Tipsa i Ana tu i tamo, prosli ali nisu se nesto pokazali, valjda ce biti bolje. Koji sam hipster jebote, svi koje poznajem gledaju fudbal, samo ja tenis :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ode Nadal! Rosol bogotac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts