gruja Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 WOW JEBOTE! :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 22, 2012 Author Report Share Posted October 22, 2012 ima one neke njegove patosnice kao "prvu pomoć", videćemo. a tepih je sintetički onako, mislim da neće biti većih problema za odrzavanje. naravno, moraće malo pažnja da se povede :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Video danas rurmobil na miljakovcu...nisam mu se javio :( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 ovo je vec do jaja, idemo dalje bre:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 22, 2012 Author Report Share Posted October 22, 2012 Video danas rurmobil na miljakovcu...nisam mu se javio :( Pa, ruromobil je sada najčešće na miljakovcu tj. kod mene, kad se nešto servisira. Javi se ako budeš hteo krug :) mada će sutra kod drugog čika majstora, nastavljamo radove ;) e jel ima neko nekoga za (3D) stikere, sečenje klirita/metala po želji i tako to? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Ovo sve izgleda vrh ako mene pitate. Ako treba da nešto "zamerim" možda nije morala da ide kontura u narandžasto već samo ove glavne linije velike, ali stvarno to je baš minimalno i možda samo individualno. Sve drugo je vrh. Al' mene zanima jel popravljen taj plovak i jel imamo novi greben? I ako je sedište zavareno, samo onda još pitanje jel sređen nekako pojas? Sve drugo je vrh, gg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 da se ponovim, imam ja za secenje klirita ako treba nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 jedno pitanje samo, kad planirate da zamenite ono krilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 1. Šta imaš za sečenje klirita, mašinu neku? 2. Krilo ... pa pričali smo da ćemo farbanje ostaviti za proleće, kada i zamenu krila, da ne bismo to radili sad pred zimu. Znači ako sve bude kako treba, na proleće bi išao kod limara da sredi koliko može delove sa rđom i one "balončiće" i pritom da zameni i krilo. Tada je u planu i da se stave nove letnje gume dve pozadi. Tako da, ako sad sredimo još muziku pred zimu za proleće ostaje "samo" brending. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 danas bi trebalo da mi donesu player , pa cu ga ostaviti u redakciji ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 Ovo sve izgleda vrh ako mene pitate. Ako treba da nešto "zamerim" možda nije morala da ide kontura u narandžasto već samo ove glavne linije velike, ali stvarno to je baš minimalno i možda samo individualno. Sve drugo je vrh. Al' mene zanima jel popravljen taj plovak i jel imamo novi greben? I ako je sedište zavareno, samo onda još pitanje jel sređen nekako pojas? Sve drugo je vrh, gg! Plovak se radi, tablu čekamo. Moram da je vidim pre nego bilo sta krenemo da radimo. Sedište je zavareno i reparirano, tako da je sad pozicija sedenja nesto viša. Meni savršeno odgovara, a videcemo kako ce nesto krupniji momci da se snađu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Ako hoćete zajedničku akciju Domestosom, može, ja sam za, ali čisto da kažem da sam danas dobio neki liflet igrom slučaja, neke perionice tepiha koja radi unutrašnje pranje automobila itd i kažu sledeće: - Komplet pranje iznutra - 2500 - Pranje sedišta - 1000 - Pranje neba - 800 - Pranje gepeka - 500 - Pranje etisona - 800 Tako da, nije to neka cifra realno, da kažemo. Ali nije mi tu cifra bitna koliko kakav je kvalitet rada - ako mislite da mi možemo ručno da operemo kao što će oni, onda daj da mi uradimo. Ako će pak oni bolje oprati jer imaju neke bolje mašine, sredstva itd, daj da vozimo kod njih, 800 kinti je ok cena za taj ceo posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 I ja se slažem. Samo treba paziti da ga ne zaseru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Evo ja cu da dam 800 kinti samo ja da ne perem :) Elem, kad smo vec kod toga mali off-topic, jel znate gde peru motor? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 U perionici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Pranje motora znam da je radio Auto Sport u Žičkoj, to bi čak tebi trebalo da bude blizu sad Zw u odnosu na to 'de je firma, pa možeš da baneš i pitaš ih oko toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 Koliko nećete da se družimo, pa to je strašno! :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Sinoć sam video presvlake i itison i moram reći da ono sjajno izgleda i da je udobno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-1320MP/page.html u opakoj sam frci s vremenom, ne znam kad cu stici da ostavim, zvacu u redakciju kad budem u prilici da navratim na blic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 napiši ovde ako nemaš kad da svratiš, možda mogu sutra da naiđem pored tebe i pokupim plejer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 E super je taj plejer Dzanki, takav nam otprilike i treba. Steta sto su mu zeleni dugmici, al dobro sad :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Ili ako niko ne može možda možeš negde blizu da ga ostaviš pa da ga neko pokupi ili tako nešto, šta ga znam.A ti dovla onda gledaj šta nam treba pored ovoga, tj. gde da nađemo zvučnike i da popunimo one rupe u vratima i pozadi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 ja sam za varijantu da na rupe u zadnjim vratima, one za elipse, stavimo samo maske, a da zvucnici-elipse idu na plocu iza zadnjih sedista. drugi par zvucnika bi uglavio negde napred. i sub u gepek, u zavisnosti kakav cemo sistem nabaviti/sklopiti. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 haha, sub, brate, pa jel će još na kraju i da skače auto onako na amortizerima? :) nije frka to sa maskama, još bolje jer je povoljnije, samo jel se mogu naći uopšte maske da se to prikrije? Plus da ne bude ružno ako se provide? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 26, 2012 Author Report Share Posted October 26, 2012 Laki je veoma pametan i snalažljiv dečko, al što ne zna da improvizuje... Maske možda imam i ja negde gajbi, a stavicemo neku crnu tkaninu iza da se ne provide narandzasta vrata. eto :) neće da skače auto na amortizerima, loše su nam spone i silen blokovi :D inače majstor nam je bolestan, pa je auto slobodan preko vikenda i kod mene je, ako neko oce da vozi nek mi se najavi na vreme. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts