gruja Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 najbolje da ovde okacite celokupnu cifru,pa cemo lako da je podelimo na ravne casti Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 našao sam šta treba relativno blizu, 3000 dinara, idem sad da vidim samo kako da to dobacim do majstora. teško je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 E, evo me, ja sam se vrnuo sa puta, tako da javite šta treba ako treba i dalje, ne znam koji je status što bi se reklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 zaboravio sam da napišem update u petak sam kupio polovnu remenicu (al je kao nova) i novu pumpu za vodu, jutros sam to odneo majstoru. možda će biti problem što je remenica malo veća od stare, pokušaće da stavi malo veći kaiš pa će javiti šta je uradio. ako ne bude morala da se juri druga remenica, biće gotovo sutra. delovi 3000, ruke 3000, ako ne bude nekih promena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ja bih možda mogao da dam 1k dinara za par dana, eto čisto da malo amortizujem popravku. Nemam više jer sam oko 20 dana sam, a ne znam koliko će mi trebati za hranu i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 ja se prijavljujem za ruromobil cim se vrati sa popravke ako ga ne dobijem,ukrascu ga i zapalicu izvan zemlje sa njim,ostavicu ga negde u prerijama oradee ili arada Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 mislim da ce biti dovoljno da ga ostavis u Pancevu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 ruromobil je popravljen, kanim se da idem po njega, napolju je samo 38, juče je bilo 45 u ovo vreme. grujo, kad si mislio po majice? ja mogu sutra popodne ili u petak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 stigao je ruromobil. prsla je remenica koja je bila skroz trula, i za sobom odvela pumpu za vodu. pumpa je zamenjena novom nemačkom (lik od kog sam je kupio ju je zvao "hepi" mada je na kutiji pisalo "hupu" ili tako nešto :D), a remenica polovnom od sijere. delovi su bili 3000 dinara, ruke 1000 din i 20 eur. videću sa lakijem kako to da skupimo i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 kul! mogli bi odma da se damo i u skupljanje za registraciju, pa da ukombinujemo i sa ovim? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 mislim da se jako isplati i clanska za AMSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Dabome, to je 2k din na godišnjem nivou i to treba imati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 ocemo neki gathering ovih dana da se iskombinujemo za te pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 ja mislim da je dovlina ideja pametna - da krenemo lagano da skupljamo pare za registraciju, i na usput pokrijemo meni popravku :D trebalo je laki da napiše post o tome, ali izgleda da je zaboravio/nije stigao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Ma više sam hteo da prvo proverim cene za registraciju itd pa da onda imamo precizniji info pre nego što postujem. ALi da, generalno bi trebalo da krenemo u to + ovo za popravku a od maja već planiranu godišnju članarinu. nego, jel živ gruja, jel se neko čuo sa njim? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 pozdrav iz Temisvara! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 važno da si živ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 cek ako je gruja preko sad... i can haz it? meni je auto otisao u 3 lepe atm , prijalo bi mi pimp bleje opako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 auto je kod gruje trenutno tako da gde je on, tu je i auto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 i nije stvarno u temišvaru, zajebava se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 ahahahaha,dzanki,aj javi se na pm da se dogovorimo da ti ga dam,sad sam vec na sljaci,ali mojom djuntom,sutra cu onda da krenem ruromobilom na sljaku,znaci na dorcolu sam od 9 do 4! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 done and done... ovaj vikend ce pasti pimp style ou jea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 danas sam upao u guzvu i primetio da je auto krenuo da se pregreva opet. nista strasno, cim sam izasao iz spica sam stao malo da oladi i nastavio dalje bez problema, cim nisam morao da stojim u koloni, ali ne znam sta je bilo u pitanju. videcu veceras ili sutra ujutru kad se skroz ohladi da odsrafim poklopac na hladnjaku da vidim dal ima vode. cini mi se da ventilator nije palio dok sam stajao u mestu, ali nisam mogao da proverim bez da napravim zastoj jbg, videcu sutra ako mogu nekako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 ja mislim da se taj ventilator stalno vrti, čim je vezan za isti remen kao pumpa za vodu možda i nije realno očekivati da se 35 godina star auto ne pregreva u koloni na 60 stepeni :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Ček, je l' prokuvava ili samo raste temperatura iznad očekivanog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts