ZerBah Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ja sam sipao do vrha :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 jebi ga, što nisam naleteo posle tebe, taman bismo izmerili potrošnju. do sada svaki put kad sam uzimao sam odmah išao na pumpu i sipao za 1000 dinara čisto da proverim da li je bio pun, i nijednom nije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 kolko staje goriva uopste? ja sam sipao za 1500.. ~10l .. a mozda sam 60-70km presao i thinks. plata u ponedeljak pa mogu da probam kolko popije na 100km ... sipacu pun pa opet kad dodje do 100km razlike i eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 jos uvek ostaje potreba za redovnim servisom (filteri, ulje itd), svecice treba pogledati, tako da sad sigurno trosi nesto vise no sto bi trebao. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 poz.. ja bi uzeo opet auto u petak/subotu do sledeceg vikenda recimo.. ofc ako se neko in the meantime ne prijavi za voznju. btw sta je problem sa skalom za gorivo? ako je neka glupost mogu kod mog majstora da proba da fixuje torimax, jel problem da ja uzmem auto sub-ned-pon sada? ako si se vec isplanirao - onda nista, opusteno. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 pa i jesam isplanirao do utorka/srede recimo :S ... tad bih ga vec vozikao cisto iz uzivanja do vikenda. naravno ako je pussy u pitanju feel free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 ma nije nego su mi kola u servisu do sledece nedelje :S ok, snaci cu se vec. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Idi skuterom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 boje mi vrata i stavljaju retrovizor, kazu, imaju guzvu u servisu pa ce se oduziti... nemam vise zivaca da se maltretiram sa njima, cekao sam 2 nedelje da mi samo poruce taj jebeni retrovizor. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 ma nista strasno, neki kombi/kamioncic me overio na parkingu u gradu, slomio plastiku retrovizora (menja se ceo jer se samo tako prodaje, sa sve motorom i grejacem unutra lol) i ogrebao vrata. Naravno, kasko. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 ne javlja se niko na redakcijski broj, a da okusavam srecu na +40c i prosetam do redakcije tesko da ce moci... soooooooo veliki vodjo, hoce li biti koga sutra u bilo koje doba dana u ofisu? ili danas svejedno. smorio sam se :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Idi skuterom ili autobusom, jeftinije je i brze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 trpy piša po sirotinji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 posto nije nikog bilo za vikend u redakciji propala mi akcija... pu za cetvrtak-ponedeljak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ne znam za to, džanki, ja sam za sledeći vikend rezervisao ruromobil još pre 2-3 meseca (zna bole zašto!), al javiću ti ako odustanem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 no problem then smexy,javi ako bude promena :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Džanki, ajd' opet da ti ponovim :) redakcija radi radnim danima i tada uvek ima nekoga. varijante subotom i nedeljom su nesigurne jer može biti da nema ljudi, kao što je bilo šta i sada, kada ja nisam bio u bgdu, mislim i bole, čili je na novom beogradu itd. Znači osim ako prethodno ne dogovoriš za vikend sa nekim iz redakcije da dođeš po ključeve, alternativa je jedino radni dan dok radi redakcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ok nije problem, ja sam razumeo ako najavim da ce biti nekog, znam za ubuduce. sam sam gajbi od cetvrtka, mislio sam da ugrabim priliku da se izvozam dok mogu ljudski. zagradili su dobar deo parkinga kod mene, pa mi je malo cimanje preko nedelje, zato sam mislio u petak pa do ponedeljka i slicne akcije.. na drugu stranu nigde ne gori, niti ce auto da zbrise.. kolega sa posla ima klinca koji se lozi na maslkarove pa sam mislio da ga provozam, posto mali ima .. uhm.. problema .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ma sve je to ok, samo pod najavom podrazumevaj da konkretno sa nekim dogovoriš a ne postuješ na forumu :) evo primera radi ja nisam bio na istom već 4-5 dana ne bih ni video šta si postovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 aye aye captn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 mada sad mozda nece ni da upali xD Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 pa ugasite svetla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 'de da neće da upali, pa to je ruromobil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 'de da neće da upali, pa to je ruromobil! on može samo da se zapali http://goo.gl/lGAhI Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ruromobil sastanak sutra u 7: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234924597 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts