Jump to content

RURomobil!


dovlagsi

Recommended Posts

što bismo menjali ove felne? misliš zbog toga što se teško mota volan ili šta? meni su felne druga glavna fora sa izgledom ruromobila (posle hrom štrafte, naravno)

Pa šta znam, meni bi kompletan auto kulje izgledao da ima neke oldskul felne, tj. makar malo da podsećaju na to doba, ove su kao moderne a auto je oldtajmer, samo zato. Ali možda sam zvučao preozbiljno i šta god, one bi mi u perspektivi menjanja bile pri dnu liste, a prethodili bi i ispis ruromobil i odrađivanje grafike za štrafte i sređivanje presvlaka sedišta i tako te stvari u vizuelnom smislu a pre toga i naravno sve tehničke stvari.

plus evo ni sad ne znam kakve veze imaju felne sa motanjem volana osim ako ne misliš kao zamena felni na manje zbog manjih i tanjih guma itd, ali to mi nije ni palo napamet :)

btw, uzNeo sam nam prvu pomoć u skladu sa zakonom :) pa iako ima onu prvu pomoć matoru, sad imamo i ovu što mora da se ima!

Link to comment
Share on other sites

Stavljam apsolutni veto na temu diranja trenutnih felni, sve dok se u nekoj buducnosti ne budu nasle adekvatne za zamenu. Hvala na razumevanju. :)

Sto se samog imidza kola tice, ja sam vise za neki spoj retroa i modernog. Ovaj auto ipak ima perl-efekt boju koja jelte nije postojala sedamdesetih godina :) kao i te felne i mislim da se to sve lepo uklapa sada. U nekoj blizoj buducnosti ja bih samo dodao LED svetla (gde ne mislim na audijeve LED pozicije napred, vec samo migavce i stopaljke) i, naravno, malo unapredio enterijer. No o tome nesto kasnije... :)

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

Realno, nikako da odredimo taj neki deadline nakon kojeg više "nema uplata" tj. da definišemo dokle ovo razvlačimo, ali uplati, a ja ću još jednom kasnije podsetiti ove što se rekli da hoće, pa ako recimo do 10. aprila nema uplate to je to, taman tad da napravimo i taj dugo očekivani "sastanak" :)

Link to comment
Share on other sites

Stig'o RURomobil sa servisa!

Otkako smo ga kupili pa do danas, radjene/zamenjene su sledece stvari:

- nov akumulator

- regler anlasera

- polu-kais (pokrece ventilator i anlaser)

- ulje

- prednje kugle

- ceo set kvacila (korpa, lamela, druk)

- podesena sajla kvacila

- dva semeringa radilice

- zupcasti kais

- doterana je sipka spone

- sredjena je rucna kocnica

- podesen je volan (sad ne zaklanja tablu kada vozite pravo:)

i naravno + rad majstora

Sad je skroz sredjen, barem sto se tehnicke strane price tice. Danas sam ga vozio, drugi auto skroz. Moze cak i da ubrzava!

Sve navedeno je kostalo 29.000 din. Dakle, ukupan trosak RURomobil projekta je sad negde oko 1150 evra.

Za kasnije ostavljamo pricu sa enterijerom i muzikom, ima tu i jos nekih sitnica, al sad je bitno da je auto siguran za voznju.

Tokom nedelje cemo napraviti i finalni Pravilnik :) a vi koji ste ucestvovali u projektu vec lagano mozete da se planirate kada bi vozili auto, pa cemo uskoro i kalendarom da se bavimo.

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

  • Lucky unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...