Lucky Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 haha ... pa ja sam jedino mozgao da se ovaj otvor za muziku "zatvori" nekako a da se u kasetu ubaci plejer, da se ne vidi baš odma' kad se gleda enterijer, da ga "ne kvari" :) to je za sada jedino što mi je palo napamet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSTANG! Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Znaci sjebali ste me neverovatno, planirao sam da kupim ovaj auto i plus isplanirao sve "modifikacije", o kojima pricate, i vi me zeznuste...nece me, pa nece! [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Pa ništa, ti reci koje su to modifikacije, možda neke možemo da primenimo, čisto da ne propadnu (dobre) ideje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 za mene je desni retrovizor luksuz cak i na puntu :)))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Vozio si Fabiju novu, kad smo je imali na testu pre hiljadu godina. ;) Ja se izvinjavam, na istom testu ste imali i staru Fabiju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Dajte onda novi Fokus da imamo na istom mestu i stari >:) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Prihvatam samo ako je novi Focus electric :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Zar ne bi zapravo trebalo da Srba doveze Mondea, to bi onda bio pravi "otac i sin" susret! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Ја мислим да би ипак требало неко да довезе мустанга, ајде КО ИМА МУСТАНГА Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 JA ĆU IMATI MUSTANGA! :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Onda je to rešeno, trka Taunus vs Nidža, na kružnoj stazi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Od Moskve do Beograda - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234923228 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Šta rekoste, jel ide neko sutra do redakcije da se nadjemo. Ja ću oko podneva verovatno, ako mi se javi neko na ovaj mob, pošto mi neobavešteni Chili nije siguran:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ja mogu da dođem svakako da te dočekam, da se malo družimo i to, provozamo. Prijavio se i Zwerko da bi došao, jedino ne znam kada bi on. E sad, ako bi ti ta dođeš samo ako dođu još neki drugi ljudi, tu ti već ne mogu pomoći! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 ja imam redovni servis do podne, mogao bih da dodjem posle da se druzhimo malo ako 'ocete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 OK, društvo, ajde ovako: - Neformalno okupljanje (to nije onaj veliki okrugli sto :)) sutra od 15h u redakciji - jel to ok svima? Samo Dule da potvrdi kad bi došao, tebi Draganče znam da nije problem :) I naravno Zwerko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 po meni bi bilo bolje ranije, da uhvatimo sunce ko ljudi (13h recimo) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ajd' videćemo da se javi Dule pa ćemo večeras već dogovoriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 ja mogu bilo kad preko dana, tek uveče idem na neku cirku:)...javite kad ste se dogovorili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ajde neka bude 13h, Draganče i Dule taman potvrđeno, sad samo da vidimo da li će nam se pridružiti još neko. Posle fino oko 15h dolazi Bole taman kad se izvozamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 videcu kako stojim s vremenom... zaribao sam od gripa fino, mozda se do sutra odbagujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 ae dzoni bre, lepo vreme ce biti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 uopšte ne vidim kako su povezani "kako stojim s vremenom" i "zaribao sam od gripa" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 pa to je džanki jebo te, on je statorisao pre statora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Evo ja da se javim. Uplaticu u toku sledece nedelje obecanu sumu, mozda i malo vise. :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts