Highl1 Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 brada svetski mega car \o o/ Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 moracu da odem u viljem hil i trazim da mi daju kvotu da nece primiti vise od 100 poena za ceo turnir Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Mislim da samo Španci mogu da izgube sa dvadestekak razlike, svi ostali imaju potencijal za 30+. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Vrlo je verovatno da će Dwight noćas konačno preći u Lakerse. U trejdu će učestvovati još i Denver (dobija Igoudalu) i Philadelphia (Bynum i J-Rich). U Orlando idu Afllalo, Al Harrington, Vučević i Harkless plus po jedan pik iz prve runde (lottery protected) od sva tri ostala učesnika u trejdu. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 dwight as in howard? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 dwight as in howard? :o da da. Zanimljivi trejdovi/prelasci do sad u nekim timovima. Boston + Jason Terry, - Ray Allen Miami + Ray Allen, + Rashard Lewis Nets + Joe Johnson LAL + Steve Nash, +Antawn Jamison, - Ramon Session Bulls + Kirk Hinrich, + Nate Robbinson + Marco Bellineli, + Radmanovic, + Nazr Mohamed,- Kyle Korver, -White Mamba, -Asik Omer NYK +Raymond Felton, + Jason Kidd, + Marcus Camby, - Linsanity LAC +Jamal Crawford, + Lamar Odom, + Grant Hill, -Nick Young, - Mo Williams Dallas +Elton Brand, +O.J. Mayo, + Chris Kaman, + Darren Collison, - Ian Mahimi, -Jason Kidd, -Jason Terry, -Brendan Haywood OKC i SAS bez znacajnih promena u timu. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Ево и званично: subota 11.08.2012 | 12:31 Hauard: Najbolje rešenje za mene Izvor. B92 | AK Novi centar Los Anđeles Lejkersa Dvajt Hauard rekao je da je odluka da napusti Orlando bila najbolja za nastavak njegove karijere. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=11&nav_id=633986 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Sad su Lakersi zlokobno jaki. Opušteno sledeće dve godine finale LAL - MIA. OKC-u sada treba još jedan igrač, a SAS i BOS su na zalasku. Voleo bih da Bullse (Rosea) zaobiđu povrede ove godine, pošto talenat za makar finale istoka imaju. Potencijalna prijatna iznenađenja Netsi na istoku, Denver na zapadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Ufff jaki su ko zemlja Lakersi sad. MIami osvaja Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Sad su Lakersi zlokobno jaki. Opušteno sledeće dve godine finale LAL - MIA. OKC-u sada treba još jedan igrač, a SAS i BOS su na zalasku. Voleo bih da Bullse (Rosea) zaobiđu povrede ove godine, pošto talenat za makar finale istoka imaju. Potencijalna prijatna iznenađenja Netsi na istoku, Denver na zapadu. Rose neće igrati valjda do januara/februara ako ne i duže? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 ja ne bi rouzu dao da igra do one tamo sezone. Nek zaleci lepo sve, iovako je pun povreda, pa nek se vrati kao car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 ok moram da bacim sve howard orlando majice :( jebi se hauarde picko jedna! izvinjavam se sto psujem, to mi je omiljeni igrac a lejkerse ne mogu da smislim :S btw gde ce lin? jel se zna? radman mi je simpatican trejd, dok sam bio na brodu gledao sam svaku tekmu na espn, on i kobe su igrali samo tako kao tandem, videla se neka veza izmedju njih, radman voli dobre igrace oko sebe, sad ako rouz bude igrao sa njim bice super za gledanje :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 pa lin je trejdovan u roketse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 howard car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 FEAR THE BEARD! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 sta mislite,jel jebo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 ja mislim da nije sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 mozda nije onu debelu iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 bogami koliko sam ja upucen oni se na takve debele bas loze :P Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Nema nishta gore nego chuvati niskog plejmejkera koji ima munjevite promene i tehniku + ogroman odraz sa kojim izbegava svaku blokadu :) gj za lika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 (edited) ja kazem da su to sve potomci cike pod imenom Tyrone Curtis "Muggsy" Bogues...samo malkice stariji ce se secati sta je ovaj midzet radio i koliko je leteo u svoje vreme! Edited August 23, 2012 by chegster Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 spud webb. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 jeste mali, al' nije los, sad ce da zakuca kos! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts