manager Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 ne znam, vidi se da je levom rukom tj podlakticom isao u facu, cak ga i udario.. e sada, da li se to svira pojma ne znam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) uf, dabl post :c Edited April 5, 2012 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 kako ne znas? pa ti imas iskustva kad neko zakuca preko tebe! o/ \o btw. jeste faul, lakat je uvek faul Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 svi favoriti izgubili, strange, mozda se odmaraju ljudi za PO OKC - Miami utakmica je bila prebolesna, tukli su se ljudi za sve pare :) cisto sumnjam da su se stedeli za playoff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 pored mene, ne preko :) a i da sam isao na odbranu, neko bi se od nas teskasa povredio sigurno, a s'obzirom da si svinja koja koristi steroide a ja svinja sam po sebi, da se zakljuciti ko bi najebao... ali, to ti nije bilo dovoljno pa si posle druga stiju sjebao.. zivotinjo grobarska prljava JEBI BRE GROBARA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 brate, ja iz toga sto si napisao vidim da je bilo 2:0 za grobare tako da JEBI PRLJAVE CIGANE, JE BI! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 pa vise je faul ovo sto je gruja linkova. To je takozvani "over the back" faul to se u americi sudi uz minimalan kontakt. Ovo sta sam ja linkovao je cisto "meso u meso". A uostalom kad je bolesno zakucavanje retko kad se svira faul pa makar ovaj odbrambeni pao mrtav :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 brate, ono nije meso u meso, nego lakat u glavu :) a to je uvek faul, a i nesportska u vecini slucajeva, sem u NBA kad neko zivotinjski zakuca Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Svaki normalni sudija bi svirao faul u napadu kod drugog griffinovog zakucavanja, ali u nba ima ono retardirano pravilo da ne postoji faul u napadu u ovom polukrugu u reketu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 a pored toga covek stoji u polukrugu u reketu i moze da ga duva za faul... bravo grifin, covek zapravo radi ono cemu i sluzi :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 i smara me to debilno unosenje u facu posle monstruoznog zakucavanja, ja da sam na gasolovom mestu jebo bi mu mater :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Па само то би и могао, да га опсује, с обзиром да је овај 6 пута јачи од Гасола :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Svaki normalni sudija bi svirao faul u napadu kod drugog griffinovog zakucavanja, ali u nba ima ono retardirano pravilo da ne postoji faul u napadu u ovom polukrugu u reketu i u evropi postoji taj polukrug :) a pravilo je da tu nema faula u napadu ako i samo ako se igrac iz odbrane postavi za faul u napadu ( tako sam ja shvatio ) a ako ga udaris laktom ili nesto slicno faul u napadu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 http://www.nba.com/powerrankings/?ls=iref%3Anbahpt1 samo procitajte za sarlot, dole na dnu strane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 :( svi timovi iz caroline se raspadaju buhuhu :(((( ja navijam za pantherse, navijao bih i za bobcats da se nisam pre par godina jako izlozio na magic... ali to mi je kao drugi omiljeni klub, koji bedak sto smrde toliko :( Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 posto je ovo ujedno i topic o mojoj koledz karijeri :D Igrali 2 sata 5 na 5 i kad smo pocrkali crnja iz ekipe jos jedno pola sat pokusavao dok nije uspeo. On je inace 185cm -.- Jebeni crnci i njihoh majmunski odraz :( mnogo mi krivo sto ja ne mogu da skacem ko on http://www.facebook.com/photo.php?v=2611834074905 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 dobar:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 auc :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=so3TR0bcx9k&feature=player_embedded Kaže da nije hteo namerno Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 debil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 (edited) posto je ovo ujedno i topic o mojoj koledz karijeri :D Igrali 2 sata 5 na 5 i kad smo pocrkali crnja iz ekipe jos jedno pola sat pokusavao dok nije uspeo. On je inace 185cm -.- Jebeni crnci i njihoh majmunski odraz :( mnogo mi krivo sto ja ne mogu da skacem ko on http://www.facebook.com/photo.php?v=2611834074905 naaaaajsss Mada ja sam vise zadivljen salom :D for the record, nisam crnac, ali sam juce krstio nove patike prvim ingame kucanjem u zivotu, i promasenim elej upom xD Edited April 23, 2012 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Sala i nije nesto specijalno tbh. Mada kosevi i parket su kvalitetni pa sve izgleda lepo. A i ribaju je svaki dan. Gz za dunk jel igras u nekom klubu ili je to bilo na basketu? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 pa vise od kvalitetnog kosa i parketa mi ni ne treba ma neka liga bez briga, al svejedno je achievement unlocked Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 (edited) pa reci koja je liga :D nije sramota. Ja sam igrao 1. i 2. srpsku pre amerike tj predposlednju i poslednju ligu. Inace trener govedo mi je rekao da mu ne trebam za sledecu sezonu zato sto je ocekivao da cu nabaciti masu a nisam. . Mozda bi i nabacio da je imao valjan program rada i da nam ne sluze govna za jelo jebem ga u usta. Kao gistro planira da igra sa nizom, shuterskom postavom a ja sam problem sto mu trosim tu najskuplju stipendiju pa ce radije uzeti 3-4 rednek kepeca za iste pare posto njima drzava placa veci deo skolarine ako idu na koledz u stejtu gde su rodjeni .Al dobro ko zna zasto je to dobro. Sanse da nadjem novu skolu i odem iz ove jebene vukojebine su solidne. Evo bas sad zavrsavam highlight video samo sto mi fali najvaznija tekma gde sam imao 4 obicna kucanja i aley- up :( Od svih tekmi samo taj cd se zagubio Edited April 26, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 (edited) i posle 3 dana prikupljanja diskova i oko 8 sati editovanja konacno napravih highlight video. Jebo mi je kevu movie maker dok nisam skrpio sve http://www.youtube.com/watch?v=xiAfKvHsZjU&feature=plcp idalje mi krivo sto mi fali ta najbitnija tekma :( Morao sam u nedostatku materjala da ubacim aley oop iz proslogodisnjeg klipa dajte feedback :D Edited April 26, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts