Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 (edited) sabija klip :D kad sam vec ostavio komentar, mogu i ovo! case closed. Mada niko nije ni sumnjao. Koga ne mrzi, neka pogleda :)) ko je ovo? žena David Moralesa? :) mada nećete izdržati svih 8 minuta siguran sam :) edit: oh mon dieu ... svaka druga rečenica double-facepalm Edited February 16, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 ko je ovo? žena David Moralesa? :) Apsolutno ne, to joj je valjda stage-name :) isto kao Igor Garnier :))) Inače je neka ono, Soraja iz 'rvatcke, ima čak i neke pesme svoje. EDIT: @Laki: sad gledam ovu gusku, na koju sam mislio da su svi zaboravili i pitam se kako ovo živi, postoji, bivstvuje u istoj dimenziji sa nama ostalim smrtnicima? kako zaboravili kad je bila u najužem izboru za plejboj zečicu godine? ali izgubila je od soraje, koja recimo ima ovakav intervju (od 0:45): Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=L6F1lSJz7zk prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 bilo bi kul kad bi mogla da se hajdžekuje tdi frekvencija i onda se pusti onaj signal što ubija ljude i onda svi koji slušaju tdi umru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Samo brown noise 24/7! (arguably to već ide ) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Cekaj, to je stvarno radio emisija? Ja racunam neka sprdnja, 2 lika i drugari prave pa kace na net. Ko sto su manjine pravile za rur drustvo onaj podcast ;) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 ma jok, prava emisija, ide ne znam kojim danima u prime-time radijskom terminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 pekar ne ide u teretanu pa ne zna koliko je radio program u srbiji glup. pekare, uzmi najgluplju televiziju i pomnoži sa bezbroj, i dobio si TDI radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Pušila hladan kurac pa promukla VishnjaBrate 5 days ago 42 a inace, taj tdi antidepresiv i nije bio los kao koncept u pocetku, ali su onda poceli mnogo da fejkuju zarad jebenih viewa na yt i sad su ostali jedino da se loze klinci/klinke i likovi koji imaju dve sive celije u mozgu, pa ne vide koliko je iscenirana emisija. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 (edited) bilo bi kul kad bi mogla da se hajdžekuje tdi frekvencija i onda se pusti onaj signal što ubija ljude i onda svi koji slušaju tdi umru :) Ali nasmesnije mi je sto si na kraju stavio smajli. :D Edited February 16, 2012 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 pekar ne ide u teretanu pa ne zna koliko je radio program u srbiji glup. pekare, uzmi najgluplju televiziju i pomnoži sa bezbroj, i dobio si TDI radio. Istina da u teretane ne zalazim ali slusam radio, i to nocu dok mesim pecivo i ostale testaste djakonije. Ali to je grobarski termin uglavnom ima samo muzika i jedna emisija "Naftalin" retrospektiva hitova, 100 hitova sto je obelezilo godinu pa to poslednjih 20 godina. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 a i tdi je ako se ne varam beogradska stanica, osim preko neta ne možeš je ovako uhvatiti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 noću kapiram da se dosta dobre muzike može čuti, iz prostog razloga što im tada radi winamp na shuffle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 ja sam cuo da ipak koriste foobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 pitam se, hoću li ja ikada postovati nešto lepo i korisno na ovom topiku... pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Mene zanima kako ljude nije blam kada snimaju ovakve spotove i pesme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Jel moguće da su ovo Dinkićevi retardi ???? ono, sve očekujem da na kraju vidim njihov logo ili nešto, al možda ih je sramota lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 to je onaj suptilan marketing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 pa pošto pominju regione, verovatno su dinkićevi. zanimljivo je da su imali "okupljanje" kad sam bio u NS-u ono pre dve nedelje ili kad god, na trgu su doneli zvučnike i njih 10ak puštalo ovu pesmu, ali samo prva 2-3 stiha na najjače moguće i onda pauza 10 sekundi pa iznova i tako u nedogled. ali koliko vidim nekako iako je kao bazirano na celoj Srbiji, najveći deo je Novi Sad, pa me tripuje da možda i nije Dinkić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 oni delovi sa najviše ljudi su u nišu snimljeni, u NS-u koliko vidim nikad nisu uhvatili više od troje-četvoro. ko god da je, mora da mu internet kampanju radi istok pavlović Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 verovatno je i dinkic pisao tekst, pa da dobije jos jednu nadoknadu od SOKOJa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6VtDlsUIch8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2012 Author Report Share Posted February 17, 2012 ahahaha, indijci carevi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 pitam se, hoću li ja ikada postovati nešto lepo i korisno na ovom topiku... i-STOKA, a i za-pada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts