Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

@dule, opusteno mozhe da se ovo podvede pod nepropisno parkiranje na slici:

16) na pristupnoj saobraćajnici, kolskom prolazu između stambenih zgrada,

odnosno prolazima u blokovima naselja,

17) na saobraćajnicima van uličnih parkirališta koje povezuju parking prostore

i stambene zgrade sa drugim saobraćajnicama,

znachi bukvalno, ko kako tumachi :)

nisam znao, ali eto sreća da ima ljudi koji znaju sve o svemu, pa naučim ponešto [:X]

i dalje mi je nejasan ovaj propis (ako je zaista tako), ko određuje koja traka je za parkiranje a koja ne? jer ako je njih 5 parkiralo sa jedne strane ulice jedino što sprečava da se neko parkira i sa druge i tako smori bilo kakav saobraćaj je zdrav razum. mislim, u mojoj ulici, odmah ispred zgrade, kola su naređana uz ivicu trotoara, tako da kola ne mogu da se mimoiđu - ukoliko vidiš da ti neko ide u susret, zabošćeš se u prvi ulaz na parking dok se ne mimoiđete. i sad je tu bitno ko je parkirao u kom smeru, svašta - i jel to znači da i ja sa druge strane mogu da se zabodem, tako da niko ne može da prođe, ALI SAMO AKO SAM PARKIRAO U PRAVOM SMERU.

uostalom, kad prosipate pamet, nađite mi tačan član zakona koji o tome govori, i odmah prekidam raspravu

ako bi ti stao sa druge strane onda bi onemogucio odvijanje saobracaja i kontam da bi vas obojicu pokupili

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

težak je život ovog sekire nema šta. i to sve zbog sotonine naprave zvane automobil, kupi bajs i preporodićeš se!

ja opet nisam legao na vreme, jebi ga. odoh sad da legnem na moj superiorni Dormeo® dušek da odspavam, pa i sutra na branje (da, radim i subotom!)

to sam isto sve i ja napisao u postu koji si citirao i koji je bio pre duletovih i savketovih wotova. nije novi zakon nego su tada najavili da će taj konkretan propis početi da sprovode.

sad mi je mirna savest što ne čitam tvoje postove, dule, pošto vidim da ne čitaš ni ti moje :D

Читам, него сам кретао од нуле са анализом.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

na svo ono sranje sa paukom jos me veceras panduri zaustave da duvam, jedva sam iskukao da me puste

aj sad pricajte 3 strane o tome kako sam po zakonu MORAO da duvam i da idem na treznjenje

Sekira je provalio da se žene lože na pink bad boy fazon, pa sad pokušava da impresionira Dunju i Tršu. :O

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...