Sa1Nt Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 @dule, opusteno mozhe da se ovo podvede pod nepropisno parkiranje na slici: 16) na pristupnoj saobraćajnici, kolskom prolazu između stambenih zgrada, odnosno prolazima u blokovima naselja, 17) na saobraćajnicima van uličnih parkirališta koje povezuju parking prostore i stambene zgrade sa drugim saobraćajnicama, znachi bukvalno, ko kako tumachi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 ne moze, nisi bio tamo i video "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 nisam, gledam sliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Odo u Tube, pa kako bude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 imao priliku da kazem od srca 'gadis mi se jebeno' zenskoj osobi feels good "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 nekoj ciganki sto prosi? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Ma nesto halucinirao 100%. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/srbi-objavili-rat-glumici-andjo-ne-znas-sta-te-ceka-172994.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 nisam znao, ali eto sreća da ima ljudi koji znaju sve o svemu, pa naučim ponešto i dalje mi je nejasan ovaj propis (ako je zaista tako), ko određuje koja traka je za parkiranje a koja ne? jer ako je njih 5 parkiralo sa jedne strane ulice jedino što sprečava da se neko parkira i sa druge i tako smori bilo kakav saobraćaj je zdrav razum. mislim, u mojoj ulici, odmah ispred zgrade, kola su naređana uz ivicu trotoara, tako da kola ne mogu da se mimoiđu - ukoliko vidiš da ti neko ide u susret, zabošćeš se u prvi ulaz na parking dok se ne mimoiđete. i sad je tu bitno ko je parkirao u kom smeru, svašta - i jel to znači da i ja sa druge strane mogu da se zabodem, tako da niko ne može da prođe, ALI SAMO AKO SAM PARKIRAO U PRAVOM SMERU. uostalom, kad prosipate pamet, nađite mi tačan član zakona koji o tome govori, i odmah prekidam raspravu ako bi ti stao sa druge strane onda bi onemogucio odvijanje saobracaja i kontam da bi vas obojicu pokupili "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 nekoj ciganki sto prosi? josipi lisac dok sam se tresao na esidu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 laka noc :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Svet/302545/Provalio-u-stan-i-silovao-devojku-koja-je-spavala-pored-decka “Probudila se i osetila kako je neko grli, ali je pomislila da je to njen dečko”, ispričala je Bekova. “Nejasno se prisetila da je imala seksualni odnos i u tom trenutku se potpuno razbudila..." :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 nije to tako cudno. ja kad spavam sa nekom ssi, desi mi se da se probudim u sred seksa i da ne znam otkud sta i kako. sto je najgore, svaki put mi kazu da sam ja napao, lol "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 (edited) Rur mi do sada nije pamtio pw,sad mi ne pamti ni skin. gg:D Edited January 21, 2012 by dekisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 na svo ono sranje sa paukom jos me veceras panduri zaustave da duvam, jedva sam iskukao da me puste aj sad pricajte 3 strane o tome kako sam po zakonu MORAO da duvam i da idem na treznjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 težak je život ovog sekire nema šta. i to sve zbog sotonine naprave zvane automobil, kupi bajs i preporodićeš se! ja opet nisam legao na vreme, jebi ga. odoh sad da legnem na moj superiorni Dormeo® dušek da odspavam, pa i sutra na branje (da, radim i subotom!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 kapiram da je bajs totalna pobeda u novom sadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 pa za svako selo je bajs pobeda Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 pa kad peske obidjes ceo grad za 15 minuta lol When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 kako brzo kapiraju ovi puleni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 trep trep When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 (edited) grahahaha btw, ocistio sam favorites na yt-u od jedno 100-150 pesama koje su sklonjene za jako kratko vreme, go anonymous Edited January 21, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 to sam isto sve i ja napisao u postu koji si citirao i koji je bio pre duletovih i savketovih wotova. nije novi zakon nego su tada najavili da će taj konkretan propis početi da sprovode. sad mi je mirna savest što ne čitam tvoje postove, dule, pošto vidim da ne čitaš ni ti moje :D Читам, него сам кретао од нуле са анализом. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 na svo ono sranje sa paukom jos me veceras panduri zaustave da duvam, jedva sam iskukao da me puste aj sad pricajte 3 strane o tome kako sam po zakonu MORAO da duvam i da idem na treznjenje Sekira je provalio da se žene lože na pink bad boy fazon, pa sad pokušava da impresionira Dunju i Tršu. :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 pica na drva preko puta masinca je predobra "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts