leisure Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) vratio se sa utakmice, bila ok bleja, jos samo da smo pobedili jedan od ortaka, sa kojima sam bio, mi kaze da ide jos malo u Kosta Riku da radi na snimanju Survivora. rek'o sam mu da ga boooli kurac Edited December 23, 2011 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 pregazio ch, it, slo, cro, bih sad sam u modrici, kod prijatelja gastosa, kuca fazon 5 spratova "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Dobro jutro svima, koliko vas ima! Sređujem celu noć neki komp, normalan nisam. Nesreća je što je izgleda snažniji laptop nego moj desktop, al dobro, svašta je snažnije od mog desktopa iz 2006 godine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 pregazio ch, it, slo, cro, bih sad sam u modrici, kod prijatelja gastosa, kuca fazon 5 spratova BRAVO DAKI!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) ti njima ugasis zurku, oni ti se poseru na kola, he_he A ako ja njima nisam ugasio zurku a oni ipak "hlebuju" mu ride ? Wot then? Edited December 23, 2011 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Video sam u istom danu registracije BG x WOW i BG x WOW 1 Fanovi World of Warcrafta, zasigurno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 zato sto smo kiseli matorci! evo vam jedna pesma da vas oraspolozi! Jaooo Adolfe sto nisi svaki dan radio 5 min. prekovremeno! A ako ja njima nisam ugasio zurku a oni ipak "hlebuju" mu ride ? Wot then? Kako bese ono, ko tebe kamenom ti njega hlebom? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Video sam u istom danu registracije BG x WOW i BG x WOW 1 Fanovi World of Warcrafta, zasigurno! a prvi WOW je valjda neki beli dzip veliki? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Mislim da ću ih pomešati, ali jedan WOW je crni mercedes, a drugi WOW je beli landcruiser, tako da je to taj onda, s tim što ja ipak mislim da je WOW merdža a WOW1 cruiser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 le fu raspadam se jako, ne znam dokle cu moci ovako Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Milutin Milankovic na novcanici od 2.000 din., od 30og decembra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) cuo sam da ide novi zakon od 2012 za polaganje voznje? Znatno je skuplje i duze kazu. Jel moze neko to da potvrdi, a i da preporuci neku auto skolu na Novom Beogradu? Edited December 23, 2011 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Sta ima ispod kamena? Kakvo je vreme? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Ja mislim da ovoga puta definitivno kreće taj novi zakon, čim je AMSS izdao ona neka nova uputstva za polaganje i tako to. A da će biti skuplje i obimnije, biće, ali mislim da još uvek niko nije izdao baš konkretne cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/297658/Ovako-ce-izgledati-novcanica-od-2000-dinara-sa-likom-Milutina-Milankovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Некако ми је цртеж истрипован, делује ми грубо, ал добро, то је на пола наших новчаница, вероватно ангажују неке полу-готивне ликове. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Meni izgleda kao sa neke ruske knjige, nemam pojma :) a i al' nalaze ove kombinacije boja, ima da se ljudi tripuju sa ovom i sa 500 ... što nisu zveknuli neku drugu boju, ima ih toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 koliko? :) this.Split(@title: "Koliko boja znate?"); jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 U svakom slučaju ova novčanica će biti mnooogo više praktičnija od one fantomske petiljadarke koja je maltene postala mit, svi znaju da postoji, ali retko ko je video :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) koja je ovo pesma sto prva ide u ovom klipu http://www.youtube.c...h?v=2MQ2pk7kkm4 ? edit: hahah prave nove pare da bi uzeli jos para woho :) Edited December 23, 2011 by Immz This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 dobro jutro ali PantelaVEVO gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Nova novchanica? Sad svi gledamo u Draleta......... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) ulazim u kucu, tresti muzika, sestra slusa ono govno sa hristinom u spotu. FML Edited December 23, 2011 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 picz!!!! :) smrzo sam se danas.. ceo dan bio napolju, sada mi gori u glavi i usima!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 aaaaargh ceo dan sam danas ost'o u radnji, matori iznenada zapalio na neku proslavu... bilo posla i brzo je proslo vreme, ali aaargggh ceo dan :S :/ - daj otkaz! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts