Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Sinoć baš promašaj od izlaska.. jedino je početak bio dobar u Kornjači V .. posle pokušaj ulaska u kc grad, pa kafana u skadarliji, pa blow up bar i to je to ... :P

Večeras najverovatnije na koncert u Dom Omladine, samo duzmem kartu..

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

sta fali mostu? bas je kul

Fali mu to sto je izdrkotina. Fali mu sto je jebeni pilon duzi od sirine reke koju treba da premosti. Sto nije bilo potrebe za tim jedenjem govana i sto bi bio gotov za tri puta manje vremena da su napravili normalan most i verovatno dva tri puta jeftinije pa bi mogli dva mosta da naprave.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Mene samo interesuje kako ce se saobracaj preko novog mosta odraziti na celokupni saobracaj u gradu, tu mislim na gazelu, stari i Brankov most, Nemanjinu, Beogradsku, 29 Novembra skroz do Panchevca etc..... Mislim da ocajnicki treba jos jedan most izmedju starog mosta i Gazele.... plus naravno mega most od NBGD do Borche tj Zrenjaninskog puta a da se Panchevac detaljno rekonstruishe posto ovakav nece jos dugo.....

edit: Naravno, sve ovo moze i ustranu ako bi se "desio" posten metro u BGu......

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Meni samo nije jasno sta ce da rade sa rakovickim putem koji je i sad u spicevima krcat. U jutarnjem spicu je kolona na rakovickom od rakovice pa do milosevog konaka gde se dele kolone onda na sajam i na topcidersku zvezdu. Ovaj most ce samo dodati na tu kolonu i one ljude koji idu na nbg preko bulevara mira sa dedinja banjice itd itd.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...