_Gotti_ Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Ovo burazeru sto ja nalazim starije je jedno 100x :D i jedno 1000x jeftinije ali dobro :D naboscu i ja jedan dan nesto korisno ...sutra npr ...Ritopek eve me don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 ne znam brate dal je tako, i meni zvuci debilno, al kazem ti da proveris ipak:)...i nece ti tad reci da ne moze, otvorice ti karton normalno...samo u medjuvremenu neces moci da se lecis normalno(dobijas upute, recepte) osim ako nisi hitan slucaj...ali ti ionako nemas knjizicu sad, tako da te bole paja:) A, to, pa to dobro:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Ovo burazeru sto ja nalazim starije je jedno 100x :D i jedno 1000x jeftinije ali dobro :D naboscu i ja jedan dan nesto korisno ...sutra npr ...Ritopek eve me pa sta radis, di kopas? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Kopam kopam kako ne ....i imam detektor .... hoce neko n95 8gb ?! 70-80 hocu da stavim na celzi don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Ja cu online da uplatim, ali vracas mi ako ne udje, a ako udje delimo 20% meni, 80% tebi, moze? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 ja mogu samo telefon da ti dam :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 moze "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 za sve one koji su me pitali da li je tacno da mora da se izabere lekar do kraja godine jeste...danas mi rekose ovi iz fonda, da onaj ko nema z.karton ni izabranog lekara nece imati pravo na lecenje posle nove godine osim u hitnim slucajevima...eto da znate samo! ček, ček, znači baba ipak nije lupetarala, keva i ja je iskulirali :)) Ajd ovako - ja imam zdravstvenu i overena je od stane firme, ali nisam bio kod lekara bukvalno od kraja osnovne ja mislim (ne računam sistematske i kojekakve preglede obavezne) ... i šta sad ja treba da radim? da idem u Dom Zdravlja ovde kod sebe i jurim da otvorim karton i tražim lekara? Ja ne znam ni gde se to radi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Baš to, "dobar dan dobar dan, ja došO dizaberem svog lekara :)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 bas tako, skoro svaki dan dodje tako neko ko nikad nije bio kod lekara samo da otvori karton...mene su smarali u pocetku, al danas sam od vishe instance dobio potvrdu da mora tako, valjda oni znaju:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Dobro mi reče ovo Dule bog ti dao zdravlja, nemam karton već otkad sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Dobro mi reče ovo Dule bog ti dao zdravlja red je da se zalije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 da popricamo po jednu The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 (edited) Ulazim u 31. sat kako ne spavam, nije humano vše, odoh da se komiram. Edited December 12, 2011 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Ajde ne katastrofizirajte pobogu, kad odete kod lekara moraćete da izaberete nekoga ili nema pregleda, do sada su vam sugerisali a od sada za kijavice i bol u kurcu morate da izaberete lekara, pa nismo u aušvicu ili SAD jebote... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 @ zdravsveni karton ako mi neko bude kenjao, samo im pokazem ovo http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234919537 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 "Ne treba oko toga dizati preveliku euforiju, što bi rekli, samo sam radio svoj posao, ništa više", rekao je Pantelićev ovim povodom za internet sajt Fudbalskog saveza Srbije. [roflmao] "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Matori Celzi ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 http://twitter.com/#!/Narodni_muzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 da li mogu da blokiram neciji broj telefona tako da mi sa njega ne stizu ni poruke ni pozivi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 da odes kod operatera i gotova stvar don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 pobijes govna i gotova stvar "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 da li mogu da blokiram neciji broj telefona tako da mi sa njega ne stizu ni poruke ni pozivi? jos za nokiju su postojale blacklist apps, sigurno ima i za smart phone "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 da li mogu da blokiram neciji broj telefona tako da mi sa njega ne stizu ni poruke ni pozivi? http://www.sk.rs/2011/08/skpz12.html 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 bravo pero! ostavljene ljubavnice i ujaci ftw 'bro jutro radna klaso! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts