Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Odlične, one slike Bga.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Voleo bi da mi savke pošalje neku listu top 10 dnb stvari, nisam znao da baš kao toliko prati, mislio sam samo da sluša kad pojede ekser. Al ozbiljan sam, može i na pm, da ne hetuju ovde svi (već samo ja lol)

Matori prdonjo, bravo za stvar! :D

I tako, sacam došao iz grada pa ću uskoro da legnem na svoj sjajni Dormeo® dušek, treba se odmoriti za sutrašnje branje.

U kom smislu "top''? Prosto mi je nemoguće da napravim top 10 najboljih stvari listu, ali ovako od omiljenih mojih stvari prvo što mi ovog trenutka pada na pamet što mogu da izdvojim, bez tarantule icon_smile_big.gif

state of mind - sun king

crossfire - hydra

aphrodite - karma sutra

mood and burns - mission control

Dj rollz - plugged in

Dj Hype - Rinse Out

DJ Clipz - Kung Fu

State zero - monkey launcher (ova stvar je nova, oduvala me je koliko je dobra, bas siluje! )

itd, itd... Ne mogu sad da izdvajam još stvari, spava mi se..

Mislim ove stvari su ono, lal, ima par legendarnih, a ima par mojih ličnih koje su uglavnom tehnički proste, ali imaju zarazan, ponavljujući bas koji mnogo dobro vozi :D

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Pa naravno da sam mislio da napišeš neku svoju top 10 listu, dakle šta se tebi najviše sviđa, ne znam šta bi drugo moglo biti? Glupo bi bilo da tražim od tebe da sastavljaš "objektivnu" listu, pa to niko ne radi :)

od ovoga što si naveo odobravam "state of mind - sun king" recimo... ostalo je, kao što sam i pretpostavljao jump up klinači, al dobro, ti slušaš Pendulum, mogu da razumem (ne i da podržim!) :)

Hvala ti na odgovoru, odoh sad ja da spavam na svom božanstvenom Dormeo® dušeku. Laku noć!

Pa sve zavisi i od raspoloženja i situacije, volim i neki lagani jungle kad se opuštam, a volim i neki baš, baš mračan dram kad idem negde noću busom/kolima.

E da, kako sam zaboravio da napomenem - ed rush and optical ol d vej! Onda, ltj bukem & mc conrad, bio sam na njih, zadnji put u NSu 2010, ono kad su odlagali..

Edited by Савовски

jebiga leško, sad ćeš opet da primiš :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...