voodoo_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Valja li ovo kurcu, kad smo već kod grafičkih. http://emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-vga-geforce-gtx550-gainward-gs-1gb-ddr5.11.html?productId=16318 Imam je ja i dobra je, međutim brzinski je na nivou 6790 koja je jeftinija. E sad, troši dosta, u tom pogledu je GTX 550 Ti bolji. Optimalna kupovina u tom rangu je 6770, malo troši i nije mnogo sporija od GTX 550 i 6790. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Hvala Voodoo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/299926/Pijani-gradjani-ne-mogu-vise-u-javni-prevoz Pa ko ce onda da se vozi nocnim? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 jedva cekam da neko pokusa ovo na meni da primeni , jedva jebeno cekam When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ovog celu boli kurac! "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Мора да се запосли ова комунална полиција некако :)) 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ne serite zna se na sta se misli :) ako ne pravite problem u busu niko vas nece dirati Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Šta se bre zna, ovo je opravdanje da traže mito od pešaka kad god bi da svrate negde na vinjak, nemoj srati Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ovo za bus kontam, kao ajde. I slazem se tu sa Kalijem, ako se ne prave sranja, niko te nece drkati, sto mi je i ok. Ali ovo za pesake je stvarno nebulozno. Pa sta sad da mi radi alko test, ja naduvam, i on me vodi na treznjenje. E jebem mu misa bas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Budi mi ortak malo pre "E ajd' sa mnom do trga, moram nešto da odnesem proti" fuuuuuuu proto :C "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/299926/Pijani-gradjani-ne-mogu-vise-u-javni-prevoz nista, definitivno prelazim na droge! Edited January 5, 2012 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ovo za bus kontam, kao ajde. I slazem se tu sa Kalijem, ako se ne prave sranja, niko te nece drkati, sto mi je i ok. Ali ovo za pesake je stvarno nebulozno. Pa sta sad da mi radi alko test, ja naduvam, i on me vodi na treznjenje. E jebem mu misa bas... Ili da mu daš jednu črvenu, što je i originalni plan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 pa nece, ali ce uvek moci da se desi ono sto vudu rece... kad im zafali za vinjau, znace gde da traze Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 u pravu je neo , valjda vec postoji zakon da ne smes da predjes ulicu pijan , cak ni na pesackom , pa ne znam dal su ikog ikad iscimali za to .. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Jel PowerColor? aye, hvala na savetu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/299926/Pijani-gradjani-ne-mogu-vise-u-javni-prevoz Pa ko ce onda da se vozi nocnim? Novi test za prijem u mensu! U bus...ne Peske...ne U japanski auto...ne Kako će Dušan otići kući? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 lsd and teleport I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 PA jebemu sve za taj novi zakon. Kolko ja to kapiram...ne smes da radis sve to (ulazis u bus, ides kuci itd itd.) ako si bash mortus pijan... ali ono, mortus... vidis da u jednom delu pishe "ne smes lezhati na ulici (pijan)". Ako je neko tolko pijan, da ne moze da ustane sa poda, taj brate ne treba ni da prelazi ulicu, moze da ubije i sebe i nekog drugog. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 pih... glup sam sto sam uopste mislio, da mogu tacno reci odgovor. not mensa material :( I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 PA jebemu sve za taj novi zakon. Kolko ja to kapiram...ne smes da radis sve to (ulazis u bus, ides kuci itd itd.) ako si bash mortus pijan... ali ono, mortus... vidis da u jednom delu pishe "ne smes lezhati na ulici (pijan)". Ako je neko tolko pijan, da ne moze da ustane sa poda, taj brate ne treba ni da prelazi ulicu, moze da ubije i sebe i nekog drugog. Ствар је у томе што је то мач са две оштрице, као и регулисана количина алкохола у крви. У овом случају ти је са једне стране кул ако си нормалан после сто пива јер се нећеш тетурати, тако да не упадаш у категорију ''пијаних'' иако си попио бога оца. Код вожње је обрнуто, ако си ти нормалан после 0.4 промила, опет плаћаш казну јер је граница 0.3, док неко са 0.25 који је припит, не плаћа. Е сад, шта значи ''тетурати се''? И ту је тај отвор где може да се исфорсира закон. Лако је приметити оног ко је мало попио, без да је тај неко пијан. Пандур може да га смара, овај може да каже ''нисам пијан'', овај може да каже ''пијан је мајке ми'' и то је то. И још ако му уради алкотест и испадне да има алкохола у крви, пијан је (јер није дефинисан проценат, тј. можда је човек нормалан са промил алкохола, али ето, измерено је и судија ће да претпостави да је био пијан са толико алкохола). Тако да има ту простора за рејџ, у ствари је најсигурније да не циркаш ништа ако ћеш после одатле да идеш негде или да се враћаш гајби. Међутим, онда је требало то тако поставити, драконски, али јебига, знаш на чему си. А не оно, одлазиш од ортака и у фазону си ''брате, јел личим да сам пијан?'' и те форе. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ladno ste se izložili da će da se sprovodi neki zakon u Srbiji rofl. Dobri ste. Dobri. pa ti koji podrazumevaju naplaćivanje raznih harača od običnih ljudi se itekako sprovode. mora nekako da se nadoknadi što mišković nije platio nikakav porez 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Znam da ima onih zakona od prelaženju ulice van pešačkog, pa prelaženje sa sluškama u ušima i slične mandatne kazne, ali ne znam nikoga ko je popio kaznu i sl. sto je najtuznije, moj drugar je platio kaznu za prelazenje van pesackog, na autokomandi, tamo gde prelazi ceo zivot ulicu... a prelazi i dalje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ja se nadam da neće cimati random prolaznike da rade alko testove, al sa našom policijom me ništa ne bi iznenadilo.inače, mene je ker cimao što sam prešao sa slušalicama pešački. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ствар је у томе што је то мач са две оштрице, као и регулисана количина алкохола у крви. У овом случају ти је са једне стране кул ако си нормалан после сто пива јер се нећеш тетурати, тако да не упадаш у категорију ''пијаних'' иако си попио бога оца. Код вожње је обрнуто, ако си ти нормалан после 0.4 промила, опет плаћаш казну јер је граница 0.3, док неко са 0.25 који је припит, не плаћа. Е сад, шта значи ''тетурати се''? И ту је тај отвор где може да се исфорсира закон. Лако је приметити оног ко је мало попио, без да је тај неко пијан. Пандур може да га смара, овај може да каже ''нисам пијан'', овај може да каже ''пијан је мајке ми'' и то је то. И још ако му уради алкотест и испадне да има алкохола у крви, пијан је (јер није дефинисан проценат, тј. можда је човек нормалан са промил алкохола, али ето, измерено је и судија ће да претпостави да је био пијан са толико алкохола). Тако да има ту простора за рејџ, у ствари је најсигурније да не циркаш ништа ако ћеш после одатле да идеш негде или да се враћаш гајби. Међутим, онда је требало то тако поставити, драконски, али јебига, знаш на чему си. А не оно, одлазиш од ортака и у фазону си ''брате, јел личим да сам пијан?'' и те форе. Slazem se ja sa time, moze da se isforsira zakon. Kao sto je do sada mogao da se forsira zakon o tome da ne smes da ides ulicom pijan (koji postoji vec, znaci ovo nije novo, nego je novo samo za autobus cini mi se), ili da se forsira zakon da ne smes da prelazis ulicu sa obe slusalice u/na ushima ako slusas muziku... pa opet, mislim da niko nije kaznjen zbog tih stvari. Meni se ovaj zakon svidja iskren da budem, tacnije.. svidja mi se njegov koncept.. sad, verovatno nije savrsen i mozda je podlozan zloupotrebi neke vrste, ali bolje mi je i to nego da ga nema. "Teturati" se tacno zna sta znaci... znaci da ne mozes da hodas, gubis ravnotezu usled toga kolko si alkohola uzeo. Znaci nije to ono, sad sam pijan, pa sam veseo, pa hodam malo smeshno. Sad kad razmislim, covek hoda normalno i kad je pijan i kad je pripit... neko ko se tetura, znaci ne moze ili jedva stoji na nogama, takvima nije mesto u saobracaju da budem iskren. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Znam da ima onih zakona od prelaženju ulice van pešačkog, pa prelaženje sa sluškama u ušima i slične mandatne kazne, ali ne znam nikoga ko je popio kaznu i sl. meni su pisali kaznu zato shto sam se javio na mob dok sam prelazio peshachki (zeleno je bilo). mislim da sam jedini u srbiji koji je dobio tu kaznu :D na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts