Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

лол кева узела електронску цигару и ја крено да попујем који је телешоп болид и брате да ми да пробам, лол оно исто ко право [:0]

Ладно, има и дим и гребе грло, једино је арома мало лол ал брате, нисам знао да је толко царски:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Нисам се удубљивао у спецификације, али то су неки ''кертриџи'' са неким уљем које прави дим, притом има и никотин да би се нагудриро, а дим не смрди и није штетан колко сам ја скапирао. Цигара не дими сама, него има лампицу на врху која светли кад увучеш и глуми жар (звучи као оверкил или белз енд вислс, али заправо да нема тога, тотално би мозак скуцо јер је условни трип да се жар трипује кад увлачиш), али кад увучеш, увучеш дим у себе, који после издуваваш, ал он нешто тотално оде около и нема га нигде после. Мислим, можеш да правиш колутиће и то, али се дим разјебе брзо после и не смара за очи и не смрди. Мислим, потпуно је кул, једино што контам да изгледаш ко кретен са тим, али за канцеларију је контам брука. И кад завршиш, само спустиш пљугу, не емитује ништа сама од себе, не гаси се, не пали се.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

i koliko kosta to zadovoljstvo?

koliko traje taj jedan 'ketridz'?

Нем појма, уопште се не разумем у те геџете, данас сам то први пут видо:)

http://www.youtube.com/watch?v=aj-lpSR6fic

Ево овде неки мини ривју како то ради.

А овде неки лик прави колутиће:) скроз се понаша ко дим ова пара:) Просто ми жао што сам престо да пурњам, зајебаво би се с овим по гајби:)

jedino što mi je minus kod elektronske je što se ne završi kao prava pljuga, pa onda ne znam kad da stanem.

kapiram da bih je pušio ceo dan i onda bi mi pozlilo.

Meni je bas suprotno, stanem kad hocu i ne moram da gasim u pikslu punu pepela i pikavca. x)

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Noćni wall je slikao jedan forumaš, koji će verovatno da ostane anoniman :)

Za obe slike je izvor forum beobuilda, konkretno noćnu je dodao forumaš dr strangelove. Obično ljudi stavljaju izvor ako slika nije njihova, tako da ili je dr strangelove sa bb foruma taj rurovac, ili je ovaj lik preuzeo sliku od negde, a nije naglasio izvor.

@ontopik

fino se nacirkao piva, još finije rakije, a uz sve to smo se i napuftali valjano tako da sasvim fino veče. A i malopre kad sam se vraćao imao sam prvi put priliku da se konačno vozim špancem, nikako da ga nahvatam. Bogme dosta je futuristički iznuta, sve belo, sve veliko, sve sljašti, sve elektronika.. :D

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jel su to standardne novogodinje guzve ili je tome doprineo neki strajk ili slicno?

Juče je isto bila gužva, a nisu štrajkovali panduri, koliko znam. Biće da su standardne novogodišnje.

opa, vidi što dobro svetli, pitao sam se da li je to već odrađeno i kako će da izgleda!

Ja prolazio kad su testirali, imaju različite boje i tako te stvari, pa se menjaju i tako. Doduše, mislim samo za centralni ovaj pilon, a da ove sajle uvek osvetljavaju jednom bojom.

Za obe slike je izvor forum beobuilda, konkretno noćnu je dodao forumaš dr strangelove. Obično ljudi stavljaju izvor ako slika nije njihova, tako da ili je dr strangelove sa bb foruma taj rurovac, ili je ovaj lik preuzeo sliku od negde, a nije naglasio izvor.

@ontopik

fino se nacirkao piva, još finije rakije, a uz sve to smo se i napuftali valjano tako da sasvim fino veče. A i malopre kad sam se vraćao imao sam prvi put priliku da se konačno vozim špancem, nikako da ga nahvatam. Bogme dosta je futuristički iznuta, sve belo, sve veliko, sve sljašti, sve elektronika.. :D

jeste, dr strangelove ima i user na ruru, samo nije istog imena, i moj je drugar, samo se ne javlja ovde jer je stidljiv [:I]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

e ovo čmarišem me uvek zasmeje do jaja

nego,unosio danas ugalj,sve me boli,umoran sam,spava mi se,boli me glava,na poslu sam trenutno i tako...osisao sam se isto danas,izgledam kao djecarac sa koledza,a popio sam kod frizera dve casice predivne rakije...prva je bila izvesna istarska grapa,a druga je bila sljiva sa zlatibora,u cijoj flasi stoji suve sljive,i to ima boju vinjaka recimo,i neku predivnu aromu,mnogo lepo jebote,hteo sam odmah da je pazarim,ali me brica razocarao i rekao da su to dobili na poklon i da taj baja to ne prodaje:(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Нашао сам новчаник, унутра лична карта, повластица и нека картица Поштанске штедионице. Ал лична карта са чипом, на којој не пише адреса, погледам доле пише да је издала УП Стари Град. Пошто нигде није било адресе, кренем да однесем полицији. На Врачару ми ундур каже да однесем у Стари Град, као они ће боље наћи, на њиховој је територији. Одем у Мајке Јевросиме, још сам се триповао да ћу морати да дајем неке изјаве, или да ћу бити сумњив, због тога што нема новца, али је све прошло без проблема за мање од 5 минута и пандури су били више него љубазни и услужни, за дивно чудо. :)

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...