Cela Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 ma taj Borovcanin nije vredan gledanja , jedini plus mu je sto se krsti i dize 3 prsta posle svakog meca, 30 meceva boksuje sa taksistima i indijancima koji nemaju pozitivan skor , nije boksovo protiv ozbiljnog coveka nikad ... a ja jos nisam materijal za gledanje , kad malo budem spremniji i iskusniji pa da pricamo :) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Па ја и не очекујем да видим два Тајсона, па да ''ниси за гледање'' :) Довољно знам о боксу да могу да гледам и те таксисте и да ми буде кул:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/194442/Deca+legalno+kupuju+drogu!.html [roflmao] jos je pritom taj tamjan tesko sranje x) „Šta sam uradio, šta se dogodilo? Gde sam?! Srce će mi pući! Ništa ne vidim, hladno mi je... Od ovog može da se umre! Srce će mi iskočiti iz grudi! Ne mogu da dišem, nemam vazduha!! Ne mogu da pričam, ni da milsim... Loše mi je, jako mi je loše..." ma lol There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Alo ljudi ... PRES ... to samo rami i drale citaju :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Situacija u Tjubu. Pazi ovamo. Ulazim ja z drushtvom i odma na ulazu da ostavimo jakne u garderobu i kaze ona : "E, jel nije problem da ostavite jakne u drugom delu (na drugi kraj kluba)?!" Ja pogledam, ima jedno 30ak praznih mesta za jakne, i kazem ironichno : "Pa da, ovde izgleda sve popunjeno, nema mesta..." Ona se nasmeja i reche : "Pa....to nam je za neke vazne goste.." Nemam komentar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 sta je tu tako novo? inace veoma fino vece... slusao tamburase, pio najbolje sremsko vino i upoznao vrh devojku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Da mi neko reko da ću da pikam ovaj skajrim do skoro 7 ujutru... A još uvek je mrak! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 radim od 6 subotom, fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 lagano 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 des' pero brate, shto tako rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Радим од 5 јутрос, и то за себе! :D 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 probao lsd great success "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 (edited) lul, probao sam da spavam, obrtao se jedno 40 minuta i vidoh da nema vajde. Zato sam sad lepo pojeo kiflu, skuvao fuku tursku, pa da se nastavi sa skajrimom :D Ćelo, jel si ti Zvjezdan, Mane ili Milan, i ima li te na ovoj fotki: Edited December 24, 2011 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Carevi jutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 djuskao PES celu noc sa ortacima i jako mi je tesko sada! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Сад ће да дође Даки да ти каже како је то велики минус у животу :))) Иначе прелеп дан! Како је до јаја кад устанеш око пола 5 и завршиш све до 9. :)) И сад лагано могу да пустим "Boardwalk Empire" сезона II и да уживам пијуцкајући капућино! А вечерас на прославу два рођендана у Тјуб! Стварно је тешко! 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Rezervisao karte za Evropsko u fudbalu ohooo uzeo karte za polufinale i finale I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 mrzim te I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 probao lsd great success za te pare si mogao da platiš čas iz mate. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 probao lsd great success JESI VIDEO ZELENE GAVRANE I CUO BOJE? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Juče sam reinstairao PET laptopova ... i to dva neka za sebe pa mi nije frka, sredio sam ih lagano, pregazio, znam šta sam hteo da instaliram i kao kul. Jedino me je iznenadilo da USB 3.0 nema neke nativne drajvere ili šta god kao što ima USB 2.0, tako da je port mrtav dok ne instaliraš drajvere. Što je malo trip, ako bi recimo imao SAMO usb 3.0 drajvere, srećom ovako ima i 2.0 pokoji. A ostala tri kompa su oni iz edicije "meni nešto ovo ne radi računar sredi ga al da sve ostane isto kao pre što je bilo" :) naravno virusa gomile, nekih gluposti, na jednom kompu je čak bio instaliran Download Accelerator! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Nosila sam jelku od pijace do kola i sad ne osećam ruke... auh ... opet kreće božićna histerija po mojoj kući...moja keva kao da ne gotivi ni jedan praznik ... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 (edited) @laki boli te paja, bar si zaradio shke :D ladno napolju u picku materinu, a sutra sneg! Edited December 24, 2011 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 de si stanko tebre, kad cemo na pivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 kad dodjes u bg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts