Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ma taj Borovcanin nije vredan gledanja , jedini plus mu je sto se krsti i dize 3 prsta posle svakog meca, 30 meceva boksuje sa taksistima i indijancima koji nemaju pozitivan skor , nije boksovo protiv ozbiljnog coveka nikad ... a ja jos nisam materijal za gledanje , kad malo budem spremniji i iskusniji pa da pricamo :)

When the going gets tough, the tough get going

Па ја и не очекујем да видим два Тајсона, па да ''ниси за гледање'' :)

Довољно знам о боксу да могу да гледам и те таксисте и да ми буде кул:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

[roflmao] [roflmao] jos je pritom taj tamjan tesko sranje x)

„Šta sam uradio, šta se dogodilo? Gde sam?! Srce će mi pući! Ništa ne vidim, hladno mi je...

Od ovog može da se umre! Srce će mi iskočiti iz grudi! Ne mogu da dišem, nemam vazduha!!

Ne mogu da pričam, ni da milsim... Loše mi je, jako mi je loše..."

ma lol

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Situacija u Tjubu. Pazi ovamo.

Ulazim ja z drushtvom i odma na ulazu da ostavimo jakne u garderobu i kaze ona : "E, jel nije problem da ostavite jakne u drugom delu (na drugi kraj kluba)?!" Ja pogledam, ima jedno 30ak praznih mesta za jakne, i kazem ironichno : "Pa da, ovde izgleda sve popunjeno, nema mesta..." Ona se nasmeja i reche : "Pa....to nam je za neke vazne goste.." Nemam komentar.

Da mi neko reko da ću da pikam ovaj skajrim do skoro 7 ujutru...

A još uvek je mrak!

success_baby.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

lagano

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

lul, probao sam da spavam, obrtao se jedno 40 minuta i vidoh da nema vajde. Zato sam sad lepo pojeo kiflu, skuvao fuku tursku, pa da se nastavi sa skajrimom :D

Ćelo, jel si ti Zvjezdan, Mane ili Milan, i ima li te na ovoj fotki:

13455899934eebc8873b727072641275_orig.JPG

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Сад ће да дође Даки да ти каже како је то велики минус у животу :)))

Иначе прелеп дан!

Како је до јаја кад устанеш око пола 5 и завршиш све до 9. :)) И сад лагано могу да пустим "Boardwalk Empire" сезона II и да уживам пијуцкајући капућино!

А вечерас на прославу два рођендана у Тјуб!

Стварно је тешко! [:D]

• Downvote (-1) 1

Got some minuses for free?

Juče sam reinstairao PET laptopova ... i to dva neka za sebe pa mi nije frka, sredio sam ih lagano, pregazio, znam šta sam hteo da instaliram i kao kul.

Jedino me je iznenadilo da USB 3.0 nema neke nativne drajvere ili šta god kao što ima USB 2.0, tako da je port mrtav dok ne instaliraš drajvere. Što je malo trip, ako bi recimo imao SAMO usb 3.0 drajvere, srećom ovako ima i 2.0 pokoji.

A ostala tri kompa su oni iz edicije "meni nešto ovo ne radi računar sredi ga al da sve ostane isto kao pre što je bilo" :) naravno virusa gomile, nekih gluposti, na jednom kompu je čak bio instaliran Download Accelerator! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...