Jump to content

EXIT 2012

sinister

Recommended Posts

E sada, ne znam gde tacno failuju (osim ociglednog - izvodjaci). Osim toga jedina sledeca pretpostavka je marketing ka inostranstvu. Takodje mislim da treba nekako osveziti exit, dosta godina je prilicno isti, e sad kako, nemam pojma.

taj odgovor moze da se dobije tako sto se pogleda u nazad, kako je sve pocelo i sta je bilo bas dobro u godinama kada je bilo prepuno. smenu generacija recimo mozemo da iskljucimo, posto uvek postoje ljudi koji zele da se zabave na ovaj ili onaj nacin

Ne možeš da imaš isti nivo festivala kao pre 5-6 godina, dok se u okruženju pojavljuju novi, bolji i popularniji festivali i očekuješ super prođu a nemaš ni neka imena koja si dovukao. Mislim, kakav je ovo lineup ove godine, strašno. Ni prošle nije bio bolji doduše.

a to za ganse se potpuno slazem. vudu je jednom rekao lepo(slicno ali sam malo preformulisao), deciji snovi i tripovi su do jaja ali tamo treba i da ostanu, jer je velika sansa da bi se razocarali u neke stvari kada bi ih sada videli/culi a oni su ulozili mnogo da im bas to bude glavni dogadjaj.

ma sad ce beograd da napravi jos veci i jos bolji festival!!!

pa normalno da su prsli kada su se fokusirali samo na smrljive britance...

em olimipjada ove godine em mnogo mnogo novih festivala se pojavilo, em postavka slaba

steta, kakav je to vajb bio dok su bili u glavnom domaci posetioci, imao si utisak kao da su svi super likovi na jednom mestu... onda se sve okrenulo i poceli em debili da dolaze, em strndzeri

fallout_table.gif

richie brat razocarao, claude von stroke za nijanssu bolji

xerovi sa izraelskom zvezdom SABIJAJUU(a de i nece, 1k komad lol) swe pohwale lerdijima

najsvetlija tacka je jutro, znoj i prasina na areni with jems like these [8D]

edit

tri smrti adminima CHILLA hocu i na diskusijama da ostavim svoj feedback :|

Edited by DJUmekAstrodiscoMix

Našikam se i pravim haos

ma sad ce beograd da napravi jos veci i jos bolji festival!!!

evo ga ovaj :))

čisto da pomenem da je meni čak i gotivnije što je dobar festival (bio) u nekom drugom gradu i ne bih imao ništa protiv da sledeći najbolji festival Srbije bude u Nišu, samo da je dobar.

Recimo, onaj Echo što su organizovali me bio smorio upravo zbog te želje da bude "exit beograda" ali dobro, posle se ispostavilo da su organizovali "samo" da bi uzeli pare.

festival u nišu sa sve zagrevanjem u niškim kafanama bi bio toliki demidž da bi morali lopatom da me utovaruju pred povratak :D

tu je nišville doduše, al nekako ne ide džez uz ogovedavanje i raspadanje.

Exit se degradira skoro konstantno od skoro samog pocetka. Najprimetnije tacke su skracivanje na 4 dana zatim sjebavanjem plaze kod kampa i naplacivanjem i ogradjivanjem kampa, premestanjem kampa, sve losijim i losijim lajnapom u zadnje 3-4 godine i tako.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Exit se degradira skoro konstantno od skoro samog pocetka. Najprimetnije tacke su skracivanje na 4 dana zatim sjebavanjem plaze kod kampa i naplacivanjem i ogradjivanjem kampa, premestanjem kampa, sve losijim i losijim lajnapom u zadnje 3-4 godine i tako.

this.

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

1k xer ?

U jebote

Zar nisu ranije bili tipa 200 dinara lol

poz voz!

Yup tako je vec neko vreme kod nas ako hoces qualiti, znaci ti se nisi odavno gudrirao HAE

srsy bolje iskesirati za jedan 1k pa da dozivish taj kompulzivni nalet bratske ljubavi i toplih emocija, nego 5 tih bajatih po 200 za koje dobijash samo iskrivljenu vilicu i izdrzljive noge a emocije nula :P

i 1k din mu otprilike izadje oko 7-8 GBP, slicne cene su i u Britaniji!