killYg0r Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 E sada, ne znam gde tacno failuju (osim ociglednog - izvodjaci). Osim toga jedina sledeca pretpostavka je marketing ka inostranstvu. Takodje mislim da treba nekako osveziti exit, dosta godina je prilicno isti, e sad kako, nemam pojma. taj odgovor moze da se dobije tako sto se pogleda u nazad, kako je sve pocelo i sta je bilo bas dobro u godinama kada je bilo prepuno. smenu generacija recimo mozemo da iskljucimo, posto uvek postoje ljudi koji zele da se zabave na ovaj ili onaj nacin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ne možeš da imaš isti nivo festivala kao pre 5-6 godina, dok se u okruženju pojavljuju novi, bolji i popularniji festivali i očekuješ super prođu a nemaš ni neka imena koja si dovukao. Mislim, kakav je ovo lineup ove godine, strašno. Ni prošle nije bio bolji doduše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 a to za ganse se potpuno slazem. vudu je jednom rekao lepo(slicno ali sam malo preformulisao), deciji snovi i tripovi su do jaja ali tamo treba i da ostanu, jer je velika sansa da bi se razocarali u neke stvari kada bi ih sada videli/culi a oni su ulozili mnogo da im bas to bude glavni dogadjaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 sad ce lag da dodje da vam objasni kako je egzit samo ljubav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 ma sad ce beograd da napravi jos veci i jos bolji festival!!! pa normalno da su prsli kada su se fokusirali samo na smrljive britance... em olimipjada ove godine em mnogo mnogo novih festivala se pojavilo, em postavka slaba steta, kakav je to vajb bio dok su bili u glavnom domaci posetioci, imao si utisak kao da su svi super likovi na jednom mestu... onda se sve okrenulo i poceli em debili da dolaze, em strndzeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 kad god sam na densu, osećam se da je masa oko mene ispala ravno iz nekog narodnjačkog kluba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 (edited) mrtviju arenu ne pamtim.ne krivim ljude vec samu muziku. brat richie nas je razocarao, stejdz je bio polu osvetljen, ocaj :/ Edited July 15, 2012 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 (edited) richie brat razocarao, claude von stroke za nijanssu bolji xerovi sa izraelskom zvezdom SABIJAJUU(a de i nece, 1k komad lol) swe pohwale lerdijima najsvetlija tacka je jutro, znoj i prasina na areni with jems like these edit tri smrti adminima CHILLA hocu i na diskusijama da ostavim svoj feedback :| Edited July 15, 2012 by DJUmekAstrodiscoMix Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 1k xer ? U jebote Zar nisu ranije bili tipa 200 dinara lol Enivej veceras od pola 3 na urban banite ko je u prilici, da dzuskamo! A za vas kod kuce mozete i preko live stream-a http://www.urbanbug.net/info/65/Urban-BUG-stage-LIVE---Video-Stream-on-EXIT-FESTIVAL-2011.html/ Link je dobar, samo pise 2011 poz voz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 ma sad ce beograd da napravi jos veci i jos bolji festival!!! evo ga ovaj :)) čisto da pomenem da je meni čak i gotivnije što je dobar festival (bio) u nekom drugom gradu i ne bih imao ništa protiv da sledeći najbolji festival Srbije bude u Nišu, samo da je dobar. Recimo, onaj Echo što su organizovali me bio smorio upravo zbog te želje da bude "exit beograda" ali dobro, posle se ispostavilo da su organizovali "samo" da bi uzeli pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 festival u nišu sa sve zagrevanjem u niškim kafanama bi bio toliki demidž da bi morali lopatom da me utovaruju pred povratak :D tu je nišville doduše, al nekako ne ide džez uz ogovedavanje i raspadanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Ide nego nemaš dovoljno godina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Exit se degradira skoro konstantno od skoro samog pocetka. Najprimetnije tacke su skracivanje na 4 dana zatim sjebavanjem plaze kod kampa i naplacivanjem i ogradjivanjem kampa, premestanjem kampa, sve losijim i losijim lajnapom u zadnje 3-4 godine i tako. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 samo treba vise da se drogirate i sve ce biti ponovo cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Tako mogu da se provedem i na gajbi. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 trolujem malo, opusti se nego javite se ako idete na Garniea nocas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 bonni pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 acculy is trpy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Exit se degradira skoro konstantno od skoro samog pocetka. Najprimetnije tacke su skracivanje na 4 dana zatim sjebavanjem plaze kod kampa i naplacivanjem i ogradjivanjem kampa, premestanjem kampa, sve losijim i losijim lajnapom u zadnje 3-4 godine i tako. this. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 a kamp se premešta jer ih gradske vlasti drkaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 I kakve veze te dve stvari imaju sa onime sto sam ja rekao? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 pa ne vidim kako ga je naplaćivanje kampa sjebalo, kad je to praksa na svim većim festivalima. a za premeštanje nisu oni krivi, a ipak sva mesta na kojima je bio do sada su dobra i nisu daleko od tvrđave. btw, preksinoć na positive vibration stageu neki car je ovo pustio : http://www.youtube.com/watch?v=ruq-xR0jUCE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 1k xer ? U jebote Zar nisu ranije bili tipa 200 dinara lol poz voz! Yup tako je vec neko vreme kod nas ako hoces qualiti, znaci ti se nisi odavno gudrirao HAE srsy bolje iskesirati za jedan 1k pa da dozivish taj kompulzivni nalet bratske ljubavi i toplih emocija, nego 5 tih bajatih po 200 za koje dobijash samo iskrivljenu vilicu i izdrzljive noge a emocije nula :P i 1k din mu otprilike izadje oko 7-8 GBP, slicne cene su i u Britaniji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Nalet bratske ljubavi i emocija dobiješ i posle dve rakije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts