leisure Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 dolazim, samojos uvek ne znam koje dane lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 dolazim, samojos uvek ne znam koje dane lol Pa nedelja naravno lol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 cokane,na koji fazon je mio na jebenom exitu?:))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Pa ne znam stvarno, mislim da je to preko Kuzme odradjeno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 alo mrcine, jel dolazi neko? :) Dolazim ja. Pusti mi poruku, posto sam pogubio sve brojeve telefona, pa da blejkamo malo. Vrtim na urbanu u nedelju od pola 3, pa ko moze neka svrne jeeeeaaa Ajde repostuj ovo u nedelju, kako ne bih zaboravio. :D Poz za Unku i Bizica. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 mozda i ja budem tamo 15. pa eto Lesko i ko ce vec biti sve sa rura neka se javi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Pa nedelja naravno lol! ostao bij sva 4 dana, ali mi je frka za smestaj :) kapiram da ce biti subota i nedelja na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Poz za Unku i Bizica. :D p0z cao Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Idem ove godine sva 4 dana sa ribom, tako da mi seva paja što ni ove godine niko od ortaka nije mogao da se organizuje. Još imam i smeštaj tako da mi seva patka na kvadrat :D Isplati se ona studentska za ~50 jura sva 4 dana. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 savke ima ribu?!?!!? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 pix or gtfo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Ne bih platio kartu ove godine, baš ništa zanimljivo nema. Ali ako se slučajno zadesim, možda odem na bend ili dva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 pjevam na dance areni u nedelju od 10 sati uveche, pre dundova i acare. banite ako nemate nishta pametnije :D pushtacu tehno hae uglavnom ovaj zon-fa http://www.youtube.com/watch?v=Uu2O1t4KP8s Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 u isto vreme kad i Djecaci :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 pushtacu tehno hae uglavnom ovaj zon-fa jebo ja ovakav tehno :) still, gz za gig na areni! mahnucu ako budem u prolazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 jebeš dječake ja idem da plešem uz laga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ko oce, iam jo jednu kovu za exit (sva 4 dana) HITNO, 5 soma za RUR crew !!!!!!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Exit vise nije in na ruru :D nekada su se izvestaji podnosili u 7-8 ujutru vec :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Bas to, ajde neka neko iskomentarise prvi dan, nema spavanja!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 nekada su rurovci išli na exit :D eno vam ga trpy na tviteru, revnosan je poput istoka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 :D evo ukratko ono sto sam ja cuo: Skindred - bas prijatno iznenadjenje, harizmatican frontmen skroz i dobru atmosferu su napravili iako im muzika nije neki top notch kvalitet sama po sebi, ali u kombinaciji sa par cover pesama napravili su bas dobru zurku Gossip - ne znam nesto puno pesama al je bilo ok, mala debela je bas car ispala :) solidno zvuci uzivo, mozda malcice tiho Duran Duran - opravdali headliner poziciju nocas, 1h45min bez nekih vecih pauza, nije bilo pesme koju nisu svirali, stvarno se oseca razlika kada dodju profesionalni muzicari sa x godina iskustva na binu. da su bili i sami na exitu vredelo bi platiti kartu za prvi dan Sub Focus - potpuno razocarenje. Odavno nisam cuo njegove setove ali nisam ovo ocekivao. kada je krenuo genericki wub-wub noise dubstep pokupio sam se i otisao na silent disco ... ovako u globalu subjektivni osecaj je da ima jos vise stranaca nego ranije, vidi se da domaca masa jednostavno nije u fazonu da plati 5k+ din za kartu i 190din za 0.3 piva da bi slusala neki ovako mrsav lineup 4 dana. Tehno je nepostojeci, na Dance Areni se pusta house (poz za laga), Happy Novi Sad je bio ghost town u 4am dok su ranije neke od najboljih zurki bile upravo tada i tu. Metal scena na exitu takodje polako umire, Explosive Stage je premesten na dosta manju lokaciju koja i potpuno odgovara lineup-u koji je smesan. Satnicu je formirao neki retard, nisam neki fan npr Edo Maajke, ali ko ce da ide da slusa hiphop u 5 ujutru?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 pa naravno da je tehno nepostojeci kad je prvi dan avicii hedlajner :)) i dobija se pola litre piva ako se ne varam. lineup nije mogao da bude bedniji ove godine, al opet zabava je tu :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Idem sutra samo...hocu da vidim Eriku, a za ostalo mi je nebitno totalno. ako neko hoce da se slikamo za slike forumasa, neka se javi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ko je veceras na djavi nek se javi, da rejvujemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 sinoć i nisam želeo mnogo toga da čujem. tačnije apsolutno ništa me nije privlačilo, pa sam blejao na manjim stejdževima. bio na peep showu prvo. posle se malo gubio pa završio na subi, tu bili idemo na mars koje sam tako malo slušao i bili su kul. posle toga otišao na dens, bio oko sat vremena na žaku l kontu, smorio se i otišao. danas stvarno nemam pojma šta ću da slušam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts