Pipboy Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ima zanimljiva Diablo retrospektiva na D3 sajtu, ima tu dosta zanimljive trivije al ne verujem da ima nešto vezano za ovo pitanje (npr., prvi diablo je u startu trebao da bude potezni RPG sa claymation modelima likova). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ako idemo logikom: Warcraft = kopija Dune 2 Warcraft 2 = kopija C&C-a Ghost = kopija Commandoa onda je i Kerrigan kopija Tanye kao ikone Red Alerta Samo su je posle dalje razvili u pravcu drage Meduze i napravili od nje boginju. Diablo je Angband sa grafikom. A Blackthorne je Flashbak sa Orcima. ;) Nema šta, ljudi su apsolutni carevi prepakivanja i pravljenja proizvoda. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Tačno, Tanja Adams. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Chaunceya je odgajilo krdo divljih krava, a u svojim najboljim godinama bavi se obrađivanjem zemljišta i čuvanjem istog. Chauncey je glavni junak koje igre? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Čonsi je verovatno glavni lik The Hordea? A što se tiče Tanje Adams - ona je poslužila kao direktna inspiracija za Saru Kerigan dok je ona još bila planirana kao epizodni lik u Starkraftu (dok je bila samo Ghost, a ne Zerg boginja). To ima i dokumentovano. Čak i da nije dokumentovano, meni je prilično jasna sličnost njih dve? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Naravno, The Horde. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 (edited) Nisam ni mislio na psihološku strukturu likova, više kao "vidi riba koja onešotuje, to bi bilo kul i mi da imamo, metni joj crvenu kosu i nemoj eksploziv nego nuku" Evo Stija nek postavlja, pošto ne znam kako da mu odgovorim :) <3 Btw, baš me zanima da li sam ja lud ili i drugi vide vezu Kerigan-Tanja? Edited January 10, 2012 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 7th Guest/10th Hour? To mi liči na tako neku opskurnu avanturu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Samo da kažem da ste carevi i da mi nije jasno kako znate sve ovo. Potpuno impresivno. Fali Vik realno i on zna mnogo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 grim fandango! trgovački putnik i dan mrtvih zajedno su bili ključni :) Ajd ovako ... Vodor, Said i Rašid (koji je potencijalno gej!) likovi su u kojoj igri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Bravo Stijo za pitanje, u životu ne bih povezao. Ovo Laletovo moram baš da lupim po osećaju - možda neki od ovih modernih pucaljki pa neki teroristi - tipa CoD: Black ops? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ajd' da vas ne odvedem na pogrešnu stranu, prvi hint neka bude - Vi se zovete Zanzamar (mada je ime moguće promeniti!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Nisam ni mislio na psihološku strukturu likova, više kao "vidi riba koja onešotuje, to bi bilo kul i mi da imamo, metni joj crvenu kosu i nemoj eksploziv nego nuku" Evo Stija nek postavlja, pošto ne znam kako da mu odgovorim :) <3 Btw, baš me zanima da li sam ja lud ili i drugi vide vezu Kerigan-Tanja? Ja je vidim. Potpuno je to što si rekao - sama ličnost je nebitna, ali ako jedinica je očigledna kopija. Samo da kažem da ste carevi i da mi nije jasno kako znate sve ovo. Potpuno impresivno. Fali Vik realno i on zna mnogo. Ja mislim da je stvar u ljubavi. Ajd' da vas ne odvedem na pogrešnu stranu, prvi hint neka bude - Vi se zovete Zanzamar (mada je ime moguće promeniti!) Vodor mi je do jaja poznat. Ova dvojica su default. Što je gej Rašid? Zanzamar... Neka hiljadu i jedna noć, taj neki setting. :) Matora igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Do djavola, propustih Grim Fandango. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Matora igra, neka hint broj 2 bude da je prva igra (neprovereno, ali mislim da jeste) koja je bila specijalno optimizovana za Pentium, i imala taj "imaš pentium baš si kul" intro, ako imaš Pentium. A u to vreme su harale 386ice, na kojima igra nije baš dobro radila, pa je to jedan od glavnih razloga što nije ni dobro prošla u prodaji, u svetu u kojem je tek poneko imao 486 :) Rašid je gej jer je njegova boja roze, a glavnog junaka bela :) Hiljadu i jedna noć je ok asocijacija ... Reći ću još, iako možete da izvučete iz ovoga sa Pentiumom, da je u to vreme bila prilično napredna po velikom broju tehničkih aspekata, grafike, zvuka, animacija... Evo i jedan bonus hint - jedan čovek povezuje ovu igru, Populus i Syndicate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Bonus hint = Magic Carpet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 (edited) Bleh, previše hintova, a prodo si sa Syndicate i Populous - Magic Carpet. Ajde da probamo ovako: Igra ima sličnu perspektivu kao Magic Carpet, samo se odigrava par hiljada godina kasnije. Pamti se po odličnom soundtracku, brzoj akciji i tome da je prvo čedo kasnije dosta poznatijeg razvojnog tima. Ime razvojnog tima otkriva polovinu naziva ove igre. edit: Brži je Luka :( nek ostane ovo moje u šteku Edited January 10, 2012 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 jeeeej! nisam više znao šta bih metnuo kao dodatne hintove, tako da su dobro pogodio! edit paji: znam da je previše hintova al se uplaših da sam opet zavuko pa da ne ubijem igru. bolje da je lakše nego da niko ništa ne piše. Odma ću da probam da rešim tvoj štek dok se ne pojavi Lukić - Terminal Velocity? luka, ajd udri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ok je ovo Pavlovo pitanje. Idem da se nađem sa Gejlordom, a vi se igrajte do jutra. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Bravo Lale, jeste TV. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Šta je Peacebloom vs. Ghouls? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Biljka VS Zombija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Odlično, na pravom si putu! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Ma to je ono sranje za Cataclysm, mini igra :) Otkud ti to Luka, pa ti ni ne igraš WoW? :) Ajd' ovako ... Treba nam naziv igre čija je radnja bazirana na noveli svetski poznatog autora (autor je deo lektire srednje škole) rođenog u Pragu. (ovo sam ubacio da možda privučemo Boleta!) Malo je zakukuljeno, ali ako neko zna igru odma' će pogoditi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 OK, evo novog hinta - glavni lik u igri nazvan je po Gregoru Samsi, junaku novele svetski poznatog autora rođenog u Pragu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts