manager Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 u moje vreme smo igrali klikere, tapkali se slicicama i menjali istih kod cesme na terazijama slicice se menjaju i dan danas! mislim, kada su evropsko/svetsko prvenstvo u fudbalu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Нек ми сисају курац комшије, пола њих ме искулира, жао ми је и што сам им се јављо некад! ja imam "problema" sa mladjim komsijama :) oni nemaju tu kulturu :) a stariji se uvek javljaju :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Код мене обрнуто лол Млађи се увек јаве јер сам чика, средњи су исто или ћаоћао или добар дан, како ко конта себе/мене, а матори хејтују свет, шта ли или не воле ћелаве сликаре или мисле да сам ја лупо у два ујутру, нем појма... Мислим, нису то сви, фала богу, ал типа 5-6 ретарда. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 ja se i dalje javljam komšijama, uglavnom me kuliraju sa "mhm ćao ćao" ali onako nadrkano.Mada imam jednog komšiju druga koji se meni javlja! Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 KlanRUR - mesto gde se svi javljaju komsijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 imaju milione u steku ,dizu 100 iz benca , karaju najbolje ribe,mogu da istrce maratorn :D mislim da je to to otprilike za sada :) u medjuvremenu ce se verovatno pojaviti jos koji skriveni talenat rurovaca :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 hm, jos nisam cuo da je neko sa rura istrcao maraton!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 deciji maraton! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 deciji maraton! nisam, majke mi Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 u moje vreme smo ishli na berzu diskova! Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 Ja znam neke koji su trčali polumaraton :) A za javljanje komšijama, pa ono, otkud znam, kad sam bio mlađi svima sam se javlj'o a i svi su odgovarali, sad otkad su tu neke nove komšije oni nešto bojkotuju "ekipu", ostali su i dalje kul. Doduše, pomaže i to što nisam u zgradi pa ne misle da sam "onaj ćelavi slikar što je lupao u dva ujutru, a ČUO SAM DA JE SAD I ZMIJU KUPIO AKO MU POBEGNE PA NAS POJEDE!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 ахах, па ваљда онда треба да ми се јављају и то са ''господине'', ем имам бијесну звијер, ем сам радовац ен сам луд (оно, уметник па луд)! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 U moje vreme krali su se dzakovi rum bara i bananica iz Soko Stark-a , a sad nista Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 u moje vreme se nosio airmax i slusao dr iggy Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Значи ко сад! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 (edited) pa da. jos 03 kad sam bio u italii tipa ekskurzija podtip mocna, vidjali smo te talijancice koji su sa zonficem zaostali 10 godina. al eto, sad mi opet delue da smo mi zaostali :S Edited December 4, 2011 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 nemoj i ti, plx kod komšija me od nejavljanja daleko više nervira kad vide da ideš a neće da zadrže lift. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 plx e, Iwane, Iwane... Kakkoo, samo nastavi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 ivane,evo konacno sam nasao klip koji moze da ti docara pantelu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 sportski i brzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 ali stvarno je car :) ne mogu da provalim dal' je toliko glup, ili je pak skapirao na koju je stranu krenuo ali su "reči same izlazile" i nije mogao da se iskontroliše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Svi ljudi koji imaju velika primanja... Dobro, ne svi, 90%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 pa samo neznalice sokratove dijalektike generalizuju, a to pantela sigurno nije! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 Malo lokalnog patriotizma - u moje vreme je radio bioskop Avala :) A dodajem i da su bile one žvake što menjaju boju (*), mislim da ih niko nije pomenuo a ja ne mogu da se "cetim" imena. Onako su bile malo veće žvake, roze boje, i onda kad ih žvaćeš postanu zelene ako se ne varam. (*) i naravno autići koji menjaju boju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Е, јел се сећа неко оних слаткиша (баш је давно било, заборавио сам дал су чоколаде или неки гуменасти трипови) што су били на комад у златном целофану, а облика диска, па су као личили на металне паре? Сад сам се сетио да сам то пазарио баш давно, типа кад сам имао пет година. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts