voodoo_ Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Postoje i privremene tetovaže? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 jesi upoznao nekoga nekad sa privremenom ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Ja mislim da privremene traju 3 meseca. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Ja mislim da je to urbana legenda :) jer i ja sam cuo da postoje privremene ali niko nikad u mom okruzenju nije video nekoga sa privremenom :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Па не баш, пре ће бити година. Осим ако не мислиш на она цртања по кожи, ал то није тет. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 jesi vido il nisi ?!:) meni je lizard rekao da to ne postoji :Dmada je to bilo pre 5-6 godina :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Samo se stoka žigoše. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 jesi vido il nisi ?!:) meni je lizard rekao da to ne postoji :D mada je to bilo pre 5-6 godina :) Нисам видо, ал некако ми је сувише комон да не би постојало. Ко ће га знати... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 kakva legendica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 to je bleda kopija tetovaze jednog mog poznanika iz mladenovca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ДАМН! Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) ja bas dugo imam zelju da istetoviram nesto, ali nemam ideju nikakvu sta, ne bih da silim inb4 istetoviraj hofmana preko celih ledja matoreeeeeeeee Edited January 5, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ja mislim da je to urbana legenda :) jer i ja sam cuo da postoje privremene ali niko nikad u mom okruzenju nije video nekoga sa privremenom :) De Niro was tattooed with vegetable dyes, which fade after a few months. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 kruna na bicepsu , fak jea Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ovo traje 2-3 meseca :) a kad neko prica o privremenoj to je 2-3 godine :) i ovo sto deniro ima kosta sigurno bog zna koliko i moze da spada i u specijalne efekte :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Kad se prica o privremenim imas te od par meseci i imas one od par godina do 5 valjda max i kod oba slucaja je fora sa vrstom boje. Mislim da se te od par godina zovu nesto na k. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Кана? :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Jest valjda. Nikad se nisam interesovao za to jer ne planiram da se tetoviram ali mi neke izgledaju kul na drugim ljudima, a neki ljudi oko mene su se tetovirali pa od njih znam za te varijacije. Drugo prostom logikom, period od 5 godina nije 50 godina pa da ti koji su "zajebani" ni ne stignu da to obelodane. Prostom logikom i natvrdokornija tetovaza bledi vremenom i mora se pojacavati da izgleda ok i posle duzeg vremena. "Slabije boje" ili "tetoviranje po povrsini koze" verovatno cine da tet lakse bledi. Nigde na netu nema sigurno objasnjenje doduse i sve se svodi na reci likova koji tetoviraju ali kao sto rekoh, nije 5 godina 50 ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Ja koliko znam, a ne znam puno, fora na koju svi zaborave je da kod tih privremenih tetovaža ne krene samo da bledi i onda nestane, nego kreće da se "razliva" onako nekako, i onda izgledaš u tom nekom finalnom periodu "nestajanja" kao da imaš neku mrlju-masnicu a ne tetovažu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Postoje privremene. Ja je imam. Posto sam radio najtamniju pigment samim tim on najduze traje. Ovo sto je rekao Lucky stoji jednim delom. Ne razliva se vec jendnostavno malo po malo gubi na intenzitetu. Ovakvim ce trebati dugo da izblede. Uvek ce postojati trag, ali njih je lakse kasnije prepravljati ako niste zadovoljni i lakse skinuti laserom u krajnjem slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 I koliko bi trebalo da traje ta tvoja ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 evo 9. godina kako je furam :) svake god kazem da cu je doterati pa ostavim za sledecu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 pa meni to ne lici na privremenu :) al dobro :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHLGcaopoz Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Kada ste spomenuli tetovaze.....pricao mi cale ,kaze pre 10ak godina sedeo u kaficu i dosla neka riba sto pored ,naravno izbacene sise,ledja otvorena.Preko celih ledja kita istetovirana....on je pitao kaze da je zajebao neki tip sto joj radio tetovazu,htela je da uradi leptira,on joj istetovirao kitu,naravno bio je placen od nekoga da uradi to =D Edited January 8, 2012 by PHILIP;GVOZDENOVIC Quote Get rich or die tryin' ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts