Jump to content

zanimljive slike


Guest

Recommended Posts

Znam Dule, ali ti sve vreme pričaš o nekom lokalnom govoru i zezanju. Ja možda jesam osoba koja ne psuje toliko, ali ne mislim da sam nekompetentan zbog toga da ocenim da bajko u komunikaciji prema banci ne treba tako da se ophodi. Nije isto "jebi ga nisam stigao" ili "puši kurac" upućeno ortaku ili "jebem ti kakav sudar!" sa zvaničnim pismom banci, što jeste ovo što je lik napisao u mailu odnosno korišćenjem kontakt forme.

Ja razumem njegovu situaciju, u tuđini a nema para da se vrati domu svome, ne bi nikome bilo lako, ali ne mogu da opravdam takav govor, šta da radim. Posebno što je mogao argumentovano da ih ishejtuje i da samim tim ima veći uspeh i ne postane meme i ko zna šta još. Dal' je ikada ikome uspelo da nešto ostvari tako što je psovao a nije se ponašao uljudno? Ja mislim da nije :)

Link to comment
Share on other sites

Знам ја шта ти причаш, али лик је био у афекту, свако када је у афекту псује и понаша се ко дете. Теби можда једноставно треба више да би те нешто довело до тог афекта. Рецимо, ти си ко моја кева, на другом крају спектра је мој ћале, а рецимо ја сам негде између.

пример са кевом у проџи:

кева узима кесу да стави у њу другу кесу да не пукне.

прод - госпођо не морате све кесе да узмете

кева - аха, добро, молим вас дајте ми још пет (тролфејс)

прод - грмблгрмлмл (даје кесе)

кева винѕ фаталити, проџа кома

пример са ћалетом у проџи:

неки лик батица безобразно пролази преко реда испред ћалета

ћале - ало човече, стани у ред

лик - шта је било матори ћути бре тамо

ћале - оћеш да станеш у ред или морам ја да те померам

лик (оставља корпу, стаје у смешан гард, креће да прилази, гура инвентар јер је много луд и зајебан лол) - е, немој да ти блаблабла

ћале (стаје у профи гард :tf: ) - ајде дођи да те унаказим јебем ти мртву мајку у пичку валксдфјаслкахклсфхасккјхаргкјахгкјадфгхлдкфх

лик - хех, нећу се бијем брате (стаје у ред)

ћале винѕ фаталити, проџа кома

(јебига, то што се њему то дешава често и што нису стално батице у питању, то је нека друга прича, невезана за ову [:D]

Ја бих реагово између, значи био бих кева прве две реченице, трећу бих већ почео да пиздим или да скроз баталим и искулирам. То не значи да је неко ту неотесанији од другог или је навико по свом итд.

Просто човек кад попизди, попиздео је, можда би тебе банка морала да зајебе дупло више од овог лика да би попиздео ко он, али би попиздео на крају. И то јесте твој квалитет, али брате, превише сте шерлоковски дошли до закључка. Ти си кренуо у ''није се понашао уљудно'', па наравно да није, то је одлика афекта као стања. Е сад, ми не знамо колико су њега зајебали у којој је тренутно ситуацији, колико је пиздео и са чим се сусрео док није потпуно испижђен сео да пише писмо итд. Врлина је контролисати се, али није свако зен ко ти. Што не значи да је он болид, него да ти имаш висок зен.

Погледај синтагме које си употребио

bajko u komunikaciji prema banci ne treba tako da se ophodi

ne mogu da opravdam takav govor

mogao argumentovano da ih ishejtuje i da samim tim ima veći uspeh i ne postane meme i ko zna šta još

Dal' je ikada ikome uspelo da nešto ostvari tako što je psovao a nije se ponašao uljudno?

Ово све подразумева да тај неко није испиздео. Под испиздео мислим на испиздео, не на ''хех, нервира ме ова банка, сад ћу да им напишем паметно прозивачко писмо, све ће да се пуши''. Ја сам исто тако написао ВоТ кад сам у ВоВу добио бан и дали су ми налог после пет сати, а кажу људи, чека се и две недеље. Али ја нисам био испиздео него сам сео, заврнуо рукаве и написао диван ВоТ који су они прочитали, рекли, damn son, и откључали ми налог. Али то је нешто пето од овога.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

[roflmao] [roflmao] umireeeeeem

па јебига, у његово време су се цветале тикве, њему је нормално да два лика који се побију личе на стрит фајтер кад се гледа са стране:) И сви су тренирали бокс и карате по дваес година.

Тад нису имали ''припреме плашењем'' типа гурање и уношење у фацу, него оно, ош напоље, не могу, треба се бијем с неким, аха, добро, ај зовем те после, ај ћао, ћао.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...