voodoo_ Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Grand.Theft.Auto.V.Update.1.and.Crack.v2-3DMKažu da v2, osim toga što radi brže, radi i na Windowsu 8.1 (v1 je radila samo na 7). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Nije mi žao 30 jura. A online nisam još ni pipnuo. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Grand.Theft.Auto.V.Update.1.and.Crack.v2-3DM Kažu da v2, osim toga što radi brže, radi i na Windowsu 8.1 (v1 je radila samo na 7). V1 dovodi do pucanja igre svako malo. Igra je stvarno odlicna i tehnicki i sadrzajno - a to kazem ja, koji ne volim nesto preterano GTA. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 V1 dovodi do pucanja igre svako malo. Igra je stvarno odlicna i tehnicki i sadrzajno - a to kazem ja, koji ne volim nesto preterano GTA. I dalje mi trazi aktivaciju poslije obe verzije kreka. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 I dalje mi trazi aktivaciju poslije obe verzije kreka. Startuj prvo originalni launcher - pusti da povuce ceo apdejt. Kad zavrsi, iskljuci prozor za logovanje koji se bude pojavio i startuj 3dm. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Popravio. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 ja grafiku nisam menjao odavno, i dalje imam 6850, vidim da kažete da je optimizovana, ali ne znam da li će da šljaka u FullHD na high? Ne uzima mi se nova grafika samo zbog jedne igre Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Ja kako koji novi GTA igram setim se onih starijih i imam nostalgija trip, mislim više nego sa bilo kojom drugom igrom koja ima više nastavaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE KRLE Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Da li neko ima bug kad radi FIB misiju ono sa onim smecarskim kamionom da kad mu se zavrsi misija i treba da se prebaci na Majkla igra crashuje?Pricam za ovu narodnu verziju. Inace igra je fenomenalna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 imam i7-3770 i 32 GB Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 to the steamobile! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 GTA 1 ftw, sve ostalo su sitnice! Secam se jos kao klinac da sam uzeo CD kod starog Merkatora dok su se prodavali na tezgama, ono kao MIX igara 20 komada i tu bio GTA Cekam TC: Divisions! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Jel ima shanse da pokrenem igru na minimalnim podeshavanjima? Intel pentium g620 @ 2.60 4gb rama AMD Radeon HD 6670 Minimum: Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 lol 60 evra na steamu, jel ima pirat vec :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Ima, skineš ISO od 60 GB i na njega staviš Grand.Theft.Auto.V.Update.2.and.Crack-3DM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 omfg 60 giga, zajebi, odoh da igram tenkove i brodove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 GTA 1 ftw, sve ostalo su sitnice! Secam se jos kao klinac da sam uzeo CD kod starog Merkatora dok su se prodavali na tezgama, ono kao MIX igara 20 komada i tu bio GTA Cekam TC: Divisions! haha, ja se sećam da sam GTA dobio na nekom disku od komšije kompjuteraša a posle toga sam ga pikao i na časovima informatike, neko ostavio instaliran u nekom šlj folderu :) omfg 60 giga, zajebi, odoh da igram tenkove i brodove :D duletov odgovor na svakom drugom topicu danas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) igram narodnu verziju.. i popio sam izglgeda bagchinu.. da mi se ne startuje "Strangers and Freaks" prva misija... nema Tonye tamo gde treba da bude. Se nekom desilo ovo? HALP edit: uspeo sam da izguglam malo, na skidrow-om sajtu ima link do neka 3 fajla koja se strpaju u update folder i to mi je popravilo igru. poz Edited April 19, 2015 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Ja prodao sve iteme iz dote, dodao još 5 evra i eto originala :) Heists su mega zabava, ali me nervira veliki loading time pri započinjanju i isto tako pri završavanju random misija (kada treba da se vratim u "svet") Inače fx8320e + hd7870 myst + 8gb rama - igra po difoltu stavlja sve na "very high" Ja sam stavio na normal sve što ima veze sa šejderima + postfx sranja, i igra radi sjajno, ali mislim da je kartica sa 2gb rama obavezna da bi moglo normalno da se igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 igram narodnu verziju.. i popio sam izglgeda bagchinu.. da mi se ne startuje "Strangers and Freaks" prva misija... nema Tonye tamo gde treba da bude. Se nekom desilo ovo? HALP edit: uspeo sam da izguglam malo, na skidrow-om sajtu ima link do neka 3 fajla koja se strpaju u update folder i to mi je popravilo igru. poz Ima malo vise od tri fajla :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Maltretiranje mi da skidam 60gb sa 400kb/s , jel ima neko voljan da mi prebaci na externi hdd? Castim pljeku i pivo. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Maltretiranje mi da skidam 60gb sa 400kb/s , jel ima neko voljan da mi prebaci na externi hdd? Castim pljeku i pivo. Oriđiđi ili? :) Imam ja, ako hoćeš da se iscimaš do blokova :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Mozda sam se istripovao, al' mi se chini da mi igra mnogo bolje radi od kad sam instalirao ove beta gta drivere. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 lol dobio sam original od drugara, šta je ovo gde se nalazim i kad da igram :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts