Al Bundy Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Kontam da ce ovaj Demon Hunter biti neka zajebancija od klase, lici mi na roga. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 (edited) Nisam igrao WoD ali moze li neko ko je odigrao da mi objasni kako je doslo do toga da mrtvi Gul'dan ozivljava Illidana koji je u Skull of Gul'dan konzumiranoj formi ? Edited August 6, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Sve se dešava u prošlosti u paralelnoj dimenziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 To me buni. Posto je u toj dimenziji Gul'dan ziv, onda Illidan treba da bude obican Night Elf. Mislio sam na ovaj teaser. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 (edited) Koliko sam skontao, cela ekipa se vratila sa te ekspedicije nazad u sadašnjost, a sa ekipom je tajno stigao i Guldan. Još nema puno detalja, ali to je jedino objašnjenje. Inače ne igram WoW uopšte, ali pratim fabulu.Ono što meni ide na k je demon hunter klasa, odnosno izgled iste, sad će svaka budala da se šetka po wowu sa rogovima i wannabe Illidan izgledom. Video sam malo one modele po sajtu i kao da gledam skup Illidan cosplaya, oni povezi za oči, topless stil amora, nadrkani pogled, rogovi.. nekako se totalno ubija jedinstvenost onoga što je bio Illidan u smislu njegove pojave. Edited August 7, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post _Gotti_ Posted August 8, 2015 Popular Post Report Share Posted August 8, 2015 da se najezis 3 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Koliko sam skontao, cela ekipa se vratila sa te ekspedicije nazad u sadašnjost, a sa ekipom je tajno stigao i Guldan. Još nema puno detalja, ali to je jedino objašnjenje. Inače ne igram WoW uopšte, ali pratim fabulu.Ono što meni ide na k je demon hunter klasa, odnosno izgled iste, sad će svaka budala da se šetka po wowu sa rogovima i wannabe Illidan izgledom. Video sam malo one modele po sajtu i kao da gledam skup Illidan cosplaya, oni povezi za oči, topless stil amora, nadrkani pogled, rogovi.. nekako se totalno ubija jedinstvenost onoga što je bio Illidan u smislu njegove pojave.Sjebaše lore potpuno. Mislim, sjebali su ga odavno, ali ovo sad je...Guldan je tražio tomb of Sargeras, našao, crko, Ilidan našao njegovu lobanju, postao demon, a onda paralelni Guldan došao i oživeo Ilidana? Potpuno recikliraju end bossove, sumanuto je to.A za ovo drugo, sećam se kad se u TBC-u pojavio Ilidan kao bos, niko nije mogao da veruje. Tada su se svi nadali sledećem Warcraftu i sećam se masovnog protesta i zgražavanja što se Ilidan sada farma. A demon hunter je varijacija na demo locka. Bleh.Ali, ako recikliraju, nadam se da ću dočekati moj omiljeni lore Old Gods i C'thuna. 2 Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brox Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 (edited) Koliko sam skontao, cela ekipa se vratila sa te ekspedicije nazad u sadašnjost, a sa ekipom je tajno stigao i Guldan. Još nema puno detalja, ali to je jedino objašnjenje. Inače ne igram WoW uopšte, ali pratim fabulu.Ono što meni ide na k je demon hunter klasa, odnosno izgled iste, sad će svaka budala da se šetka po wowu sa rogovima i wannabe Illidan izgledom. Video sam malo one modele po sajtu i kao da gledam skup Illidan cosplaya, oni povezi za oči, topless stil amora, nadrkani pogled, rogovi.. nekako se totalno ubija jedinstvenost onoga što je bio Illidan u smislu njegove pojave.Sjebaše lore potpuno. Mislim, sjebali su ga odavno, ali ovo sad je...Guldan je tražio tomb of Sargeras, našao, crko, Ilidan našao njegovu lobanju, postao demon, a onda paralelni Guldan došao i oživeo Ilidana? Potpuno recikliraju end bossove, sumanuto je to.A za ovo drugo, sećam se kad se u TBC-u pojavio Ilidan kao bos, niko nije mogao da veruje. Tada su se svi nadali sledećem Warcraftu i sećam se masovnog protesta i zgražavanja što se Ilidan sada farma. A demon hunter je varijacija na demo locka. Bleh.Ali, ako recikliraju, nadam se da ću dočekati moj omiljeni lore Old Gods i C'thuna.Vratio sam se wow-u kao i svaki junkie koji ga je ikada igrao... Realno po meni Blizzard sada fura pricu dok ima dovoljno subscriber-a tj love od igre a za ostalo im se j... Ja se ipak nadam da nisam u pravu, igrao sam wow od vanile pa do WOTLK sa manjim pauzama pred kraj TBC-a, iskreno Vanila je bila cale za PvE a po meni je wow bio najkompletniji u TBC-u dobar PvE carski PvP. Nadam se da ce Legion doneti nesto slicno... Edited October 16, 2015 by Brox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Krenula je black friday akcija, WoD je 13$ a battlechest je 5$ :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Nadam se da ce Legion doneti nesto slicno...ovako svaki pravi WOW igrač govori još od WOTLK-a :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Gavra izdajnik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 ja sam aktivirao ono 7 ili 10 dana trial wod, nisam odigrao 30min ukupno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaki986 Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 jel ima neko na ovom sajtu dobre volje ko ce mi dati par odgovora i saveta vezana za world of warcraft. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 jel ima neko na ovom sajtu dobre volje ko ce mi dati par odgovora i saveta vezana za world of warcraft. trebalo je odmah da pitaš šta te interesuje, ovako ti niko neće napisati "ima" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Bilo bi extra kad bi demon hunter mogao biti tank, healer i dps spec. Sve u jednom, i da summonuje peta ragnarosa sa dual wield thunderfuryijem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Što je interesovanje za ovom igrom toliko opalo na RUR-u? Jel igra uopšte neko Legion? Ukoliko je potvrdan odgovor - koji server, fakciju i klasu? Ja sam danas uzeo lvl110, igram DK-a, hordu na Kazzak-u, nick je Nomnus, ako ima nekog tamo nek se javi. Meni Legion za sad deluje ekstra. Pravio sam ogromnu pauzu, aktivno sam raidovao još u Wotlk, Cataclysm kupio i nisam ni igrao, MoP preskočio i igrao par meseci pred kraj WoD-a. Sad ćemo da vidimo koliko će Legion da mi drži interesovanje, pretpostavljam duže jer sam se uželeo raidovanja. Kad bi mogli da se okupimo kao u vreme Enigme u vanili bilo bi lepo, ali kapiram da je to nemoguća misija. Pišite ako igrate, čudno mi da nema bilo kakve veće diskusije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 odigrali ljudi svoje Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 Kao covek koji je igrao vanilu 2004-2006/2010-2016,mogu samo da kazem da ne mogu da verujem da neko igra ovo smece od retaila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 23, 2016 Report Share Posted September 23, 2016 ne prepoznajes kvalitet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 23, 2016 Report Share Posted September 23, 2016 Pisali smo nas okruglo dvojica na topiku "Legion kako upropastiti WoW". Igram ja redovno sa drugarima. Svi se slažemo da je za sada najbolja ekspanzija još od TBC-a. Ja od izlaska igram više sati dnevno, koliko mi obaveze dozvoljavaju. Godinama nisam bio navučen ovako na WoW. Ako je bitno, igram WoW od 2005, kao i svi u Srbijici, a kad se spoje prekidi, to je ukupno oko 2,5 godine. Legion razbija skroz. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted September 23, 2016 Report Share Posted September 23, 2016 Legion je skroz ok expanzija, daleko od toga da sam ishajpovan kao 2005 ali mi iskreno prija. A jedan od razloga što je toliko dobar je naravno i to što na tržištu nema ni blizu kvalitetnog mmorpg-a Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts