daniiL Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Kako nema shadowstepa? Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Pa lepo,nema.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 (edited) Pa lepo,nema.... pritisni "N" i nadji tu ....zz Edited October 4, 2012 by Tofz Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 ima shadowstep ali nema prep :P navikni se bez cheata :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestroo Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 ima shadowstep ali nema prep :P navikni se bez cheata :D De si chegster-u ??? kako si ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 ima shadowstep ali nema prep :P navikni se bez cheata :D Preparation je bio keva...I ako se budem vratio da igram,jedino bih zaigrao Mage-a i mozda Huntera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Da stvarno je sranje rogue, ne moze vise da ubija ljude u garote silencu, i ja bih quitovao da ne mogu da ubijam ljude u 2 sekunde. Meni je exp do jaja, i pvp i pve. DK je fino balansiran, jako zabada, ali i crkava relativno brzo, mislim da je jedina klasa koja nije dobila nijedan defanzivni cd (ako izuzmemo trinket na 2m cdu). Pve je isto jako fin, bosovi imaju zanimljive mehanike, nije bas faceroll kao sto su normali bili do sad. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Nesto se promenilo kod horde ovih dana, Ne kapiram ih ... xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Eo nakon nedelju dana igranja pandarije mogu da kazem da sam zadovoljan! 5 Man heroici su onako, bzvz, napravljeni za dungeon finder cisto da se skupi gir, challange modovi su do jaja... Bgove i arene sam nesto malo igrao, warriori i dkovi jedu ljude u 5 globala, ne znam sta se tu dogadja al mi deluje fun. Raidovao sam 2 bossa ukupno, poslednja 2 u mogu shan vaultu, jednog smo ubili , a na zadnjem smo izvajpovali na 1% i zavrsili rejd. Pve-wise mi deluje super balansirano (u normal modu prvog tira lol), elegon npr je odlicno tunovan, ako neko zasere na bilo cemu, jes da nema puno mesta gde se moze zasrati al ae, boss nece pasti. Zadnji boss tj. Will of the Emperor je zergfest gde melee mora da dodguje cleaveove koje bossovi lupaju, da dvojica bossova koji sheruju helt, molim hejtere da odma zaspamuju "KAKO JE TO SVE ISTO I TO JE VEC BILO USTAMATER BLIZARDU" itd. Za to dal je expanzija 'najbolja do sada' evo jedne komparacije po novitetima: TBC - na releasu je imao otvoren karazhan, gruul's lair, magtheridon's lair, serpentshrine cavern i tempest keep, gde je serpentshrine trazio q item od gruula i nightbane-a (a za nightbane-a je trebalo odraditi 3 heroica da bi se mogao summonovati), za tempest keep je bilo potrebno uraditi 3 questa: timed run shattered halls, arcatraz , steam vault, shadow labyrinth i magtheridona. E da, takodje je bilo potrebno grindati nromal dungeon do reverda odgovarajuce reputacije da bi se u tja isti dungeon usao na heroicu. Od sporednih reputacija nije bilo mnogo, consorcijum i sporeggar. Takodje je ubacena arena, koja je odma bila dostupna. WOTLK - na releasu otvoren (budjavi) naxxarammas, malygos i sartharion, pre-quest je imao samo malygos a to je bilo ubiti sapphirona na 10/25 za 10/25 summoning stone. Sartharion je imao hard mode odma dostupan, ujedno i blizzzardov prvi pokusaj stvaranja encountera sa podeshljivim (izmislio sam upravo rec ako vec ne postoji) difficultyjem. 5 man heroici nisu imali ikakav attunement/rep requirement, svako je mogao da ide gde god je hteo. Od reputacija su ubaceni frenzyheart tribe / oracles, kirin tor, sons of hodir, knights of the ebon blade i kalu'ak. Ubacen championing. CATA - na releasu otvorena 3 raida, throne of the four winds, blackwing depths i bastion of twilight, ubacen item level requirement za dungeon finder (i itemlevel uopste kao stat). Ubaceni rated battlegroundovi, nove reputacije (koje se dizu championingom): earthen ring, ramkahen, therazane, guardians of hyjal, dragonmaw clan, tol barad. Nista contenta van raidinga, dungeona, battlegroundova i arena. Pandaria - na releasu ne otvoren ni jedan raid, x realm outdoor omogucen, 2 outdoor bosa (moguce lootovati jednom nedeljno, loot se random deli, playeri nemaju nikakvu rec u tome ko sta dobija), 2 nove arene, 2 nova battlegrounda, championing izbacen, te se sve reputacije dizu preko dailyja, justice i valor itemi sad zahtevaju odredjene reputacije da bi bili kupljeni, farmville kao novitet, komplet novi talent sistem, izbaceno brdo magija sa barova specova koji ih nikada ni ne koriste. igra generalno uproscena, ali na dobar nacin. Neke profesije promenjene da zapravo sluze kurcu (upgradable itemi, kao u t5 tbcu), pande, cvece i prolece...kao pony level u dijablu 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 EU Battleground Forum xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Shale daj neki conclusion, naveo si promene iz expa u exp, ali nema licnog pecata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 @Silencer Odavno je ovo postao world of botcraft Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 (edited) (a za nightbane-a je trebalo odraditi 3 heroica da bi se mogao summonovati), za tempest keep je bilo potrebno uraditi 3 questa: timed run shattered halls, arcatraz , steam vault, shadow labyrinth i magtheridona. E da, takodje je bilo potrebno grindati nromal dungeon do reverda odgovarajuce reputacije da bi se u tja isti dungeon usao na heroicu. Od sporednih reputacija nije bilo mnogo, consorcijum i sporeggar. Takodje je ubacena arena, koja je odma bila dostupna. edit: Mnogo vise je bilo potrebno od ta " 3 questa" chain je bio mnogo duzi. A instance i bosevi ni malo naivni. Nema poredjenja, otisla je igra u qrac. Edited October 11, 2012 by BakiSaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 heh neko je stvarno uporedio tezinu igre na tbc i sad.. Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 (edited) heh neko je stvarno uporedio tezinu igre na tbc i sad.. Neuporedivo, igra se moze opisati jednom reci a to je "Faceroll" :D Evo i slika kako ja gledam tezinu wow-a kroz ekspanzije, trenutno je na prvom nivou xD Edited October 11, 2012 by Invader Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Ajde sad sto vi facerollujete, da odigrate Challenge mode i da uzmete zlatnu medalju :) Onda cu da verujem da je igra smesna i da je laka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Neuporedivo, igra se moze opisati jednom reci a to je "Faceroll" :D Evo i slika kako ja gledam tezinu wow-a kroz ekspanzije, trenutno je na prvom nivou xD aj ne rise ? ..tebra ,kako se zove ova igra ? nasao ... Wolfenstein 3d se zove,obrnuo sam je nebrojeno mnogo puta jos 2001-ve godine :D Edited October 12, 2012 by Astora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Ajde sad sto vi facerollujete, da odigrate Challenge mode i da uzmete zlatnu medalju :) Onda cu da verujem da je igra smesna i da je laka. izvini, bice smesna i laka za mesec dana... da je ovo max casual gear onda bi bilo okej. Edited October 12, 2012 by Tofz Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Nece. Cela oprema se skalira za challange mode, trinketi, bonus setovi ne rade itd. Ajde da vidimo faceroll challangea. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 (edited) Miki, pusti ih da pisu, nisu ni uslu u igru da vide kako je laka :) BTW i nije samo scale, Challenge > Heroic > Normal Kad bi ubacili Challenge jacinu za Heroic Raid, kapiram da bi bilo kao kad nisu 6 meseci mogli da ubiju C'thuna... Edited October 13, 2012 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 nije mogao da se ubije jer je namerno bio zabagovan fajt 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 nije mogao da se ubije jer je namerno bio zabagovan fajt Killy ! Ako se ne varam Blizzard nikad nije priznao da je bio bagovit :P Elem koga interesuje novi content u 5.1: Alliance Brawler's Guild - Fun mesto gde se u ringu borimo sa NPC-om, dobijamo reputacije... Trenutno Quartermaster nije hteo da mi pokaze sta prodaje :( The Krasarang Wilds - Alliance Daily PvP Quests - Slicno kao EPL, Siltihus i TBC zone gde je bio PvP, mada bolje od toga... Naravno Reputacija, Daily questovi, i sibanje sa hordom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Bas ce Blizzard da prizna da je nesto ubagovano.bas kao sto ni Laduy Vashj i KT nisu bili ubagovani do BT patcha. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 U jeee, sta smo doziveli - WoW je postao tezak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Jel ima neki fix za veoma cesto crashovanje igre prilikom alt-tabovanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts