Jump to content

Dexter


uk1g

Recommended Posts

Ваистину сабили.

Могли су њено свесно ложење на Декстера да продуже опуштено за пар епизода, ту и тамо чудни поглед, пар непријатних ситуација, која фантазија... Што се тиче задње сцене, помислио сам неће ваљда да га потражи тамо где га је послала, након разговора са терапеутом, што ми се испрва учинило као лош потез, са стране сценарија и режијске припреме за њу. А у ствари је сасвим оправдан чин одласка, он је тамо сам, место је изоловано и без икакве сметње без већег временског ограничења могу да причају.Епик кадар

GjqBN.jpg

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1. Nisam te skapirao Kori, što je ona došla u crkvu?

2. Kul mi je kraj, naravno, jedino me malo smara to što nekako uvek je kulminacija u tih poslednjih pola minuta, i kao to je ono čemu je išla cela serija od 12 epizoda. Na primer zbog toga sam gotivio 24ku, jer tamo na svake 3-4 epizode imaš po jedan ovakav "twist" pa te konstantno drži.

3. A da, šta je sa rukom i onim asistentom? Koja je tu priča, jel to + ovo sa debrom sad zapravo samo neki uvod u sledeću sezonu? Da ne pričamo o onom panduru i njegovom odnosu sa batistom itd.

Link to comment
Share on other sites

sto bi bilo alaudiranje da je dexter dozvolio sebi bezvezni propust tako sto je rizikovao tako nesto. hm, ok, bez brisanja posta. sad ima smisla da je dosla da mu kaze da oce njegovu decu. misterija resena :D

Upravo, i meni je glupo da dexter baš crkvu odabere za killroom, zato mi i na žalost pada na pamet da je tu poslednju scenu on u stvari sanjao ili tako nešto... mada ne verujem da bi se baš toliko ispišali po gledaocima :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...