voodoo_ Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Dule drug drugarstva iz Drugovca Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 gurmanska u stepinom vajatu najbolje ulozenih 180 dinara ikada \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 hocu stepin vajat na nbgd :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 meksikanska hrana sa donesi.rs, aj pa da vidimo i to čudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 A ono jel tad prelazi u oldtajmere ili šta? Valjda je sa 25 "oldtajmer", na dobrom sam putu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 meksikanska hrana sa donesi.rs, aj pa da vidimo i to čudo lol upravo gledam Karambu na donesi.com, ovaj kili kriv, otvorio mi apetit sa tim pricama o vajatu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 od njih sam naručio al stiže tek za sat vremena, morao bi da naručiš pre toga ako hoćeš danas da jedeš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 ovaj kili kriv, otvorio mi apetit sa tim pricama o vajatu... i jos keva nagovorila caleta da pravi palacinke sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Dule drug drugarstva iz Drugovca http://sh.wikipedia.org/wiki/Masakr_u_Drugovcu Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 gurmanska u stepinom vajatu najbolje ulozenih 180 dinara ikada \o +1 Nema bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 evo vam padavani moji kad vec pricate o hrani www.klopanaklik.com gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 jos sutra se ide u skolu, pa onda neki mini raspust od 2 dana. prijace mi. e jel zna neko kako se zove ona likusa sto tripuje da je aca lukas? Neko je postavljao njen fb profil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 uf, najeo sam se ljutog kao car me gusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 (edited) Donela mama picu iz karibika, om om nom :)) Edited November 1, 2011 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 evo vam padavani moji kad vec pricate o hrani www.klopanaklik.com koja je razlika izmedju ovoga i donesi.com? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 pa nema, samo gruja nije cuo za donesi.com, pa misli da je izmislio toplu vodu! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 A i realno donesi.com je lepsi i uredjeniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Е, у којој месари могу да пазарим обичну сијалицу од 40 вати, али црвену? Значи, ништа фенси, инфраред курац палац, обична са обојеним стаклом... У меркуру нема рецимо, што ми је било прилично лол, а обишао сам пар тржњака и нисам нашао никакве лолрасвете и та срања... едит: http://www.elektrotehna-sistem.co.rs/ Да га јебем, прошо сам кроз ењуб и нисам ово видео лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Zdrao mali, zasto mi zevas u telefon lol? Pokushavam da saznam ko si :))) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Hahah, sta nadjoh na klopanaklik: http://www.klopanaklik.com/restoran/lesko_grill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Лол. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Ја не знам постоји ли ишта глупље од ове моје безимене змије:) Лик је прошо кроз неки трип једва, између кабла и тераријума, стиго до пола, сконтао да даље не може јер је превише уско. И сад добро, шта ради нормална животиња кад се то деси - врати се уназад истим путем. Али не, господин је схватио да је много ефикасније да се уради полукружно и вуглом назад и онда је направио дабл бабл и заглавио се ко цар, срећа да је то кабал, па сам му само отпустио исти, иначе бих морао да сечем около или да га НАУЉИМ. И наравно, ево га сад се опет пентра тамо не би ли се опет заглавио лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 hajde da eksploatisemo sir, da eksploatisemo sir, da eksploatisemo sir "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Ја не знам постоји ли ишта глупље од ове моје безимене змије:) Лик је прошо кроз неки трип једва, између кабла и тераријума, стиго до пола, сконтао да даље не може јер је превише уско. И сад добро, шта ради нормална животиња кад се то деси - врати се уназад истим путем. Али не, господин је схватио да је много ефикасније да се уради полукружно и вуглом назад и онда је направио дабл бабл и заглавио се ко цар, срећа да је то кабал, па сам му само отпустио исти, иначе бих морао да сечем около или да га НАУЉИМ. И наравно, ево га сад се опет пентра тамо не би ли се опет заглавио лол imas zmiju? :) (jednooku, lol!) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Hahah, sta nadjoh na klopanaklik: http://www.klopanaklik.com/restoran/lesko_grill \o/ Ја не знам постоји ли ишта глупље од ове моје безимене змије:) Лик је прошо кроз неки трип једва, између кабла и тераријума, стиго до пола, сконтао да даље не може јер је превише уско. И сад добро, шта ради нормална животиња кад се то деси - врати се уназад истим путем. Али не, господин је схватио да је много ефикасније да се уради полукружно и вуглом назад и онда је направио дабл бабл и заглавио се ко цар, срећа да је то кабал, па сам му само отпустио исти, иначе бих морао да сечем около или да га НАУЉИМ. И наравно, ево га сад се опет пентра тамо не би ли се опет заглавио лол stavis mi u sobu zmiju, pa i neku tarantulicu, i eto meni nekog malog licnog pakla. Jeeeebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts