Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

А, не, нисам све то бацио:) То само набрајам шта сам нашао све:)

Тремоло нисам бацио, али баскеташе јесам јер су ипак били исавијани триста пута и матори и пожутели:)

Али и даље имам Барклија на вратима, ко тинејџер (и пар малих Родмана)!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Реално јесте фак јеа, али за њих је питање времена, ево баш сад гледам у Барклија и оно, има више од петнес година, пожутео је и има уши и изгребан је свуда... Једино да му направим неки стаклени саркофаг и херметички затворим као тестамент оф тајм паст!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ovaj jadni španski tramvaj baš nema sreće :)

Španski tramvaj marke “Kaf“ izleteo je iz šina na uglu Resavske ulice i Bulevara kralja Aleksandra. Kako "Blic" saznaje do nezgode je došlo kada je stari tramvaj na liniji 14 prilikom skretanja ulevo prema okretnici kod Taša, udario u zadnji deo "španskog" tramvaja i izbacio ga iz šina. Niko od putnika nije povređen.

Na lice mesta došao je i direktor GSP "Beograd", Mileta Radojević, koji je za "Blic" rekao da je, prema njegovim prvim utiscima, uzrok nezgode ljudski faktor.

Na uglu ove dve ulice okupilo se oko 50-ak građana koji su negativno komentarisali nemili događaj. Na levom delu tramvaja je slomljeno staklo i tramvaj je najmanje deset metara išao po asfaltu, što se jasno vidi i iz tragova u samoj raskrsnici.

Umalo da nastradaju i posetioci restorana “Rapido“ koji se nalazi u blizini mesta nezgode, jer je novi tramvaj iskrivio stubiće kojima je oivičena terasa ovog restorana.

Naravno, moram i da pomenem za kolege iz Blic-a da "španac" nije leteo u nebesa već je srušio stubiće kojima je oivičena bašta restorana a ne terasa :)

da, vole ljudi bašte da zovu terasama, nije mi to nikad bilo jasno

taj tramvaj je definitivno "ubudžen" u našu infrastrukturu, vidi se da nije "optimizovan" za beograske šine :) Klasična srpska priča, umesto da prvo srede šine pa onda nabavljaju tramvaje oni brže-bolje da ugrabe novi fancy da se sija po gradu

edit:

mada kad razmislim, taj ugao Resavska/Bulevar je baš skoro sređivan i tu su valjda one nove šine stavljene ...

... does not compute

Edited by trooper

неке Астериксе

Буди брат и реци да ти Астерикси нису потребни. :)

razmisljam da li da spremim zanimljiv ispit za 6, il da sledecu godinu slusam sva predavanja i izvucem visoku ocenu :D

Добиј сад 6, а после изучи што боље можеш. Ионако на факултет, ваљда, идеш због знања, не због оцена.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

da, vole ljudi bašte da zovu terasama, nije mi to nikad bilo jasno

taj tramvaj je definitivno "ubudžen" u našu infrastrukturu, vidi se da nije "optimizovan" za beograske šine :) Klasična srpska priča, umesto da prvo srede šine pa onda nabavljaju tramvaje oni brže-bolje da ugrabe novi fancy da se sija po gradu

edit:

mada kad razmislim, taj ugao Resavska/Bulevar je baš skoro sređivan i tu su valjda one nove šine stavljene ...

... does not compute

nisam nesto preterano puno putovao, ali primetio sam da su svuda sire tramvajske sine, mozda je u tome problem

Um caruje, Dundo Maroje!

@ spanac - To je slično kao kad su sređivali Nemanjinu pa dole na skretanju sa Savskom napravili glupost da ne mogu dva obična tramvaja da se mimoiđu a da ne zakače retrovizore :))

@ trošak - 100 000 evra? To deluje baš dosta, koliko bre košta tam tramvaj? Bolje da su kupili 10 Logana da prevoze ljude :))

@ vreme - Da, zajebano je, ujutru je baš hladno, onda popodne bude baš toplo, ne zna čovek kako da se obuče.

problem sa tramvajskim šinama je što se na novom beogradu ista ulica asfaltira svakih 6 meseci, ako me kapirate

da sledecu godinu slusam sva predavanja i izvucem visoku ocenu :D

yaoming.jpg :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...