Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

nema jednog oblaka! dosao s plaze pa cu na plazu, jupi

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ti svrati u kafanu na doručak.

probao sam, doduše ne u meljaku, i gledali su me čudno :)) kao ona šema "ne radi kuhinja pre 12" i to :) mlados' ludos'

its a sad day, my sony prs 505 has just passed away... the sony is dead, long live the sony

taman da kupiš kindle touch :)

Jel zna neko Holandski ili poznaje nekoga ko zna?

Treba mi bukvalno prevod dve recenice.

Zna Kojot...

ako su recenice : Kakva je roba? Koliko za gram?

:D

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Otišla mi baba za Kg, pa sam napravio sinoć žurku kod nje na gajbi, majko mila, šta je on bilo sinoć.

Budim se oko dvojke, ono oko mene na jednom povećem razapetom kauču još troje ljudi mrtvi, okolo razbacane flajke, prepune piksle pun lavor miksovane povraćke, razbacan neki wc papir... Izlazim polako iz sobe i po ostalim sobama zateknem još jedno 12oro ljudi kako spavaju u nekim najnenormlanijim pozama, a okolina izgleda kao da smo u nekoj krek kući. Ali sam zato samo za dva sata i dve žene sve to sredio :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Otišla mi baba za Kg, pa sam napravio sinoć žurku kod nje na gajbi, majko mila, šta je on bilo sinoć.

Budim se oko dvojke, ono oko mene na jednom povećem razapetom kauču još troje ljudi mrtvi, okolo razbacane flajke, prepune piksle pun lavor miksovane povraćke, razbacan neki wc papir... Izlazim polako iz sobe i po ostalim sobama zateknem još jedno 12oro ljudi kako spavaju u nekim najnenormlanijim pozama, a okolina izgleda kao da smo u nekoj krek kući. Ali sam zato samo za dva sata i dve žene sve to sredio :D

podsetilo me na

Samo da kažem da se pita s pečurkama kolje s gibanicom na top listi pita.

Тај фај, само је мени ипак гиба намбр ван из простог разлога што има ''дружељубивији'' градивни материјал, већа је милина врућа гиба онако сједињена сама са собом, мош да је гуташ одма практично.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pita s pečurkama

icon_smile_dead.gif

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...