nikita_ Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 idem da jedem giros. ljubav. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 ja sam zamalo proveo sat i po u prevozu, ali nisam jer sam isao kolima aeaha 200 na sat u uuuu krivinu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodgethis Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 (edited) dodge drug! šta je ovo danas, ti ovde a opti na UPT-u, zemunci preuzimaju rur :D znaš da bi mogao neke slike da kačiš :D De si Rejvene druze ;) Pratim ja rur samo sto retko pisem. A slike zgodnih stjuardesa imam masu ;) Samo recite koje hocete: nase ili strankinje... Da pozdravlja vas sve Alen Pantelic zvani Azdaja ;) Edited October 21, 2011 by DODGETHIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Reci mu da ga je pozdravio Marko Badovinac iz bejzbol kluba! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Daj i domace i strane, nismo previse izbirljivi :) There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 skinuli mi konce danas,zovite me Tevez \o/ Btw,trese me neka temperatura,groznica,sve zivo,glava mi je ko klatno jebote,raspadam se neverovatno,ne mogu ni da jedem ceo dan koliko mi je muka... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 De si Rejvene druze ;) Pratim ja rur samo sto retko pisem. A slike zgodnih stjuardesa imam masu ;) Samo recite koje hocete: nase ili strankinje... Da pozdravlja vas sve Alen Pantelic zvani Azdaja ;) reci mu da je sisa i da prodaje za PES 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Danas sam čitav dan bio napolju, po ovakvom vremenu :( i još sam krenuo ka kući oko 13h svestan da će kasnije biti gužva, i bila je već i tada, ali svakako manja. No ovi mučenici što su išli preko gazele ka NBGD-u, satima su stajali sto posto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Svih šest traka na Gazeli, kao i pristupne saobraćajnice, biće završene 15. novembra. U slučaju povoljnih vremenskih uslova, radovi će biti gotovi i pre ovog roka. Sreća pa do posla ne idem preko grada. Btw. živelo centralno grejanje i topla voda! Bojler šta? i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 reci mu da je sisa i da prodaje za PES fifa je novi kralj :D pozdrav drugari :) � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Svi negde izasli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Богме ја нисам, али сутра идем на рођендан код шестогодишње девојкине сестричине да рејвујем уз 3Д штрумфове Е и Пирупа избацио много добар ЕП. Такође моја колегиница Мирка Васиљевић има све десетке али је трудна па сам јој носио индекс да јој се среди. Штета што то није био комп. Не знам што сам вам ово испричао, али не може да шкоди. ПОЗ НЕО! 3 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 fifa je novi kralj :D pozdrav drugari :) kakva crna fifa, arapi te konvertovali vidim ja, izdao si svetinju 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Voodoo, ajde okaci Money na svoj sajt, nije jos izaslo po ostalim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Voodoo, ajde okaci Money na svoj sajt, nije jos izaslo po ostalim :D Окачио сам специјално за тебе, а ти ако хоћеш ресто јави ми да ти дам моје линкове. "Money" је и мој пик :) 3 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Ne svidja se Vitji :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 pio sam do sad Staropramen direktno donesen iz Praga i mogu vam reci da sam se odusevio don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Izgleda da sam negde ušinuo vrat ili tako nešto, i koja je to opšta blokada organizma. Ništa ne mogu da uradim normalno, sve nešto retardirano :) Nadam se da će proći uskoro, mada ću da vidim da zveknem i koji lek. Ali baš smara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Ja sam vala ushinuo mozak veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Izgleda da sam negde ušinuo vrat ili tako nešto, i koja je to opšta blokada organizma. Ništa ne mogu da uradim normalno, sve nešto retardirano :) Nadam se da će proći uskoro, mada ću da vidim da zveknem i koji lek. Ali baš smara. uhvatis ugao u kom te ne boli i u tom uglu funkcionises .. izgledas krajnje retardirano, al bar mozes da radis :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 cek jel mr.minus voodoo? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 (edited) pozdrav istinskim carevima jutra, subotnjeg jutra! Edited October 22, 2011 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Nije mi jasno kako sam uspeo da preživim ovu noć bez pegle i da skoro potpuno sposoban dodjem kući У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Dobro jutro svima! I dalje ušinut, mnogo je bilo smešno kad sam pokušavao da skrenem u pokoju ulicu pa kao pogledma levo i samo me "zaseče". I tako pet puta za redom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Ništa, moraćeš kao Zoolander samo desno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts