Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

jel ima neko na forumu da jase? kako jahati konja u kasu a ne izlupati muda?

promena pola

hahaha :)Ja ne znam nikoga da jaše konja ... znam jednu ribu (pa ovo sve neke metafore) ali verujem da ona ne može baš puno da pomogne po pitanju lupanja jaja (i nastavljaju se).

[roflmao] jutarnji combo [:D]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

jel ima neko na forumu da jase? kako jahati konja u kasu a ne izlupati muda?

Ja sam isao na nekoliko casova jahanja i nisam imao taj problem. Jesi razmisljao da pitas instruktora ako uopste rabis istog?

PS: Mozda bi bilo pametno da ne ides na jahanje u boksericama, sta znam pitao si i gluplje stvari.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ja sam isao na nekoliko casova jahanja i nisam imao taj problem. Jesi razmisljao da pitas instruktora ako uopste rabis istog?

PS: Mozda bi bilo pametno da ne ides na jahanje u boksericama, sta znam pitao si i gluplje stvari.

nemam redovne "bele" gace, al eto mogao bih da kupim

dobro jutro

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

nemam redovne "bele" gace, al eto mogao bih da kupim

dobro jutro

Brate tebi je mozak stvarno na rezervi ...

Ne moras nositi dedine gace, bilo koje uske gace ce posluziti jer je poenta, ZAMISLI, da drze jaja gore.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Перем, усисавам, чувам малу децу и старкеље, примам предлоге и понуде за посао до и за време сајма књига! : )

Имао сам добру комбину, али ови из студентске мало лоше чули захтеве за кандидате...

Šta je ovo svi rade sa decom? :tf:

COKO VIDIM NEMA TE DIGRAMO TF2 IZDAO SI IGRICE I VIRTUELNI SVET!!1

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Jel "girls only" teša, priznaj! :)

yea like life is that good

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

aha, i ja sam primetio pre neki dan je napisao nešto za neku debelu devojku!

kupio sam burek u nekoj pekari gde do sad nisam, i nije toliko loš! a sad pletenica sa makom, pa onda do centra grada kolima, biće zanimljivo naći parking.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...