Doolio Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Баш сам гледо те трипове и има разних фора. Рецимо, имаш змије за почетнике, тај кукурузни смук је готиван за почетника јер не захтева много услова. Такође, за почетнике нису неке змије што нарасту три метра, као ни отровнице, наравно. А фора је што вагаш и по темпераменту, ако волиш да гледаш текму са змијурином у крилу ( ) онда узмеш ваљда лоптастог питона, пошто ће он да заблеји и да не ради ништа, а ако оћеш да се зајебаваш са змијом онда може тај смук пошто ће да се трипује, па ћеш морати нон стоп да му правиш степенице рукама и те форе... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 ovaj kukuruzni smuk deluje kao neka najotrovnija zmija ikada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Па јесте, шарена је и нема фул ''безврату'' главу, то је још готивније, плашиш људе! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Već ih dovoljno plašiš tako ćelav i u spitfajerci!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 cekaj,zar smukovi nemaju nazad kao pesnicu pa mogu da uzmu tipa kamen da te gadjaju?:)))) mislim,to je bila moja aluzija:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 what is this i don't even Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 meni je deda stric davno pricao da smukovi imaju fazon na zavrsetku repa kao neku "shaku" i da kad god vidis smuka treba da mu bacis nesto sto on moze da "stegne" u toj "shaci" da te ne bi dirao:))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 HB! Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 И мени је деда ујак причао да ми је ујна међедица ноћу, па сам се плашио ње! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 ne seri da je to bila tvoja ujna? Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 ujak je pokušavao da ti prenese veliku životnu mudrost, dule :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 А ја га нисам слушао, па сам морао сам да дођем до тога:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 haha, na poslednjih 10 postova se valjam od smeha, šta je bre ovo? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 ahahaha, ova grujina prica je vrh :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Смук који те гађа каменом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 da da,imao sam how to survive guide protiv smuka i poskoka:)))))) jebite se,vise sam se sad smorio nego kad sam saznao da deda mraz ne postoji:( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Ал деда ти је краљ лол, шта да си стварно наишао на змију врсте смук, не би ни знао да је смук! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Dakle, drugari, dosao sam na ideju da kupim iguanu.. Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovom 'vrstom' ljubimca.. Zanima me cena, odrzavanje itd.. :) Nabavio sam ovu zivuljku jos 96te god i na zalost je uspela da prezivi samo par meseci. Elem: kupim teraririjum i iguanu negde u aprilu.. jos je bilo hladnjikavo. Prvi par dana me je istripovala samo tako, posto je izgledalo kao da sam kupio gumenu lutku. Ne pomera se ni mm (bukvalno) niti ista jede. I onda je jedan dan iznesem i stavim na ruku (bila je manja, tipa oko 30tak cm). Nakon 15tak min vidim da ruku skoro ne mogu da pomerim, pipnem a ona kao ledenica. Ladno je iguana pokupila svu toplotu iz ruke :) Vratim je u terarirjum a ona brze bolje na klopu. I onda je bilo aleluja...najomiljenija joj je pozicija bila na monitoru, tamo na dupetu kod onih starih modela, gde monitor radi kao furuna. Kontam da je prezivela do danasnjeg dana da bih je setao ulicom kao mini godzilu od silne radijacije koju bi za to vreme pokupila. Inace, jede sve zivo - povrce, parizer, sta god. Crkla je nakon par meseci zbog nas par naduvanih kretena, posto je ostala sat vremena na terasi u terarijumu i verovatno se ugusila od toplote.... trebali ste da vidite naduvanog idiota koji daje vestacko disanje iguani usta na usta ... da, da, jesam, pokusao sam da spasim Djoleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Kakvo retko blago od neočekivano zabavnog topica Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 UPT više nikada neće biti isti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 realno :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 au brue:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Па ово је још боље од мог морског прасета Дулета који је кнорио тако што сам му ставио главицу купуса да се зајебава пар дана, а он сконтао да мора да поједе цео одједном. Мада је био релативно матор, три године и кусур. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/u-srbiji-posluje-na-stotine-uzgajivaca-egzoticnih-zivotinja/13781.phtml Vrsta - cena Burmanski piton oko 100* Albino burmanski piton oko 200 Loptasti piton od 50 do 100 Crvenorepa boa oko 150 Kukuruzni smuk od 30 do 50 Mlečna zmija oko 50 Iguana oko 200 Leopard-gekon gušter do 50 Bradate agame oko 100 Tarantule mod 10 do 100 Škorpije od 15 do 100 *cene su izražene u evrima Lol lik sa slike ziveo kod mene u kraju, iznosio kad smo bili klinci pitone napolje da se zajebavamo sa njima :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 i jel si se sa puno pitona zajebavao? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts