Jump to content

Champions League 2011/2012

manager

Recommended Posts

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jesi ti normalan, sta ti sad mene smaras. slavi pobedu fudbala u sred karton sitija.

ne smaram ja tebe, vec ti mene. Niti smo ti i ja drugari, niti smo cuvali ovce zajedno da mi kazes da sam saban. A ako si mislio da cu ja sad tebi da spustim, pa onda tako dalje da se macujemo, neka hvala. Evo, da zavrsimo, zamisli scenu iz Kengura, ti si Glogovac, ja Komnenic i ja te hvalim kako si najbolji poznavalac fudbala na svetu. Da se izljubimo?

Edited by LESkOpoz

2ch4bup.jpg

DRUGOVI

PRE NEGO ŠTO SAM OTIŠAO NA BASKET, NA IRCU SAM IZJAVIO SLEDEĆE

21:27 @traktori • ulazi tores u drugom poluvremenu

21:27 @traktori • i daje gol

21:27 @traktori • poz

SRDAČAN POZDRAV

hm....

IDEMO BRE

PRVI GOL BARSA ~15TI MINUT, 1:0;

DRUGI BARSA ~ 40TI MINUT, 2:0;

TREĆI GOL ČELZI U ~70OM MINUTU I TO BANE IVANOVIĆ KAŽE POZ BRE

A

E

:tf:

i da, umalo da zaboravim

VPiZa.jpg

Edited by BLACK JESUS IS BLACK

jos cu zavoleti ovog coveka :))))))))))))))

Treba da ode u neku bolju ekipu xajedno sa xavi-jem :)

ne bih rekao bolju ekipu, ali ekipa kojoj nije dao gol bolje zvuci :)

xRxIj.jpg

mnogo mi zao srbende :/ ali ramires, dobija zuti, i nakon 2 minuta daje evro gol, je bo te

what a night, still BUZZIN!!!

Bring It

toliko sam bio srecan sinoc, ko da je zvezda prosla u finale jebote..

realno ima na ovom forumu ljudi koji su trenirali fudbal..i znaju da se onakva drmanja i sutiranja desavaju vrlo vrlo cesto na utakmicama izmedju spiceva i odbrambenih..teri ga jeste drmnuo ali to ni slucajno nije bilo onako jako kao sto je cileanac isfolirao..niti se za to sudi jebeni crveni u polufinalu ls..isto kao sto se van persiju prosle god ne daje drugi zuti jer je sutnuo loptu posle prekida..Turcin je imao srece, da je barsa prosla, oteli bi mu i pobili porodicu..

penal je potpuni rofl, fabregas se bacio a da nije bilo ni kontakta..postao je pravi ciganin..

barsu ne treba zaliti, imali su pomoc a i igrali su protiv ekipe sa 10 igraca koja ima samo jednog pravog stopera - srbina..ne znam ko se upario, dal bosingva ili mikel, ko god da je, vrhunski je odradio posao..izdrzali su herojski i nikad necu zaboraviti trenutak kada tores sparta ka golu..a nas 7 padamo pored tevea i deremo se i cekamo da odvede celzi u slavu..nadam se da dobijaju u finalu jer su stvarno heroji

- a inace sto je ramires dobio zuti, nisu prikazali, samo sam video kako trci i pise mu da missuje next match

utakmica je stvarno bila za pamcenje, kao sto ti kazes, tores trci ka golu a nas 15 se penje po lusterima, tvu, valja se po podu, potpuno neverovatna situacija :)

e sad, ja barsu kao navijac reala zaista mrzim...mozda sam jednostavno subjektivan ali ja prezirem njihov stil igre. ne kazem naravno da je los ili ne znam ni ja, ali jednostavno ne mogu da gledam to...cini se da je pronadjen lek za 'aj da imamo 94% posed lopte', a kad neko postavi dobru odbranu, oni ne sutnu na gol...kao sto ovo mislim, isto tako i nisam preterano srecan sto prodje celzi koji je onako unakazen usred londona, koji postavi sve igrace u 16m, ipak ce svaki normalan navijac navijati da 'pobedi fudbal', koliko god ta fraza bila izlizana. potpuno su mi pomesane emocije, a i boli me kurac nesto, hocu samo da veceras real usere bajern. dosta je bilo zajebavanja momci :)

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

utakmica je stvarno bila za pamcenje, kao sto ti kazes, tores trci ka golu a nas 15 se penje po lusterima, tvu, valja se po podu, potpuno neverovatna situacija :)

e sad, ja barsu kao navijac reala zaista mrzim...mozda sam jednostavno subjektivan ali ja prezirem njihov stil igre. ne kazem naravno da je los ili ne znam ni ja, ali jednostavno ne mogu da gledam to...cini se da je pronadjen lek za 'aj da imamo 94% posed lopte', a kad neko postavi dobru odbranu, oni ne sutnu na gol...kao sto ovo mislim, isto tako i nisam preterano srecan sto prodje celzi koji je onako unakazen usred londona, koji postavi sve igrace u 16m, ipak ce svaki normalan navijac navijati da 'pobedi fudbal', koliko god ta fraza bila izlizana. potpuno su mi pomesane emocije, a i boli me kurac nesto, hocu samo da veceras real usere bajern. dosta je bilo zajebavanja momci :)

upravo, nisam toliko zagrižen navijač Reala, ali mene smara Barsin sistem igre. Odlični su, to su sve vrhunski igrači, ali npr, Arsenal/Dortmund igraju slično, ali na 1-0, 2-0 ne stanu i ne smaraju i drže loptu. Ko je skoro gledao Dortmund - Keln, gubili su na poluvremenu 1-0, preokrenuli na 2, 3-1 i nastavili da idu do 6, a očekivale su ih u seriji 3 do jaja teške utakmice u 2 nedelje (Bajern, Šalke, Menhengladbah) plus su u tom trenutku imali samo +3.

Arsenal isto, ne smara, ide da napada, a Barsa smara i smara, juče bi posle 2-0 davili celo drugo poluvreme.

Dalje, ogromni su foliranti, cigani, i imaju pomoć sudija (Milan, Arsenal, Inter, Chelzi su samo neki od primera, a znamo ih još mnogo, Levante npr pre nedelju dana i sl)

edit, i da, moram i ja da citiram Gruju na FB, nema druge

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

i što kaže Gibaja, radovao sam se kad ga je Tores metnuo ko da je zvezda uzela

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

realno ima na ovom forumu ljudi koji su trenirali fudbal..i znaju da se onakva drmanja i sutiranja desavaju vrlo vrlo cesto na utakmicama izmedju spiceva i odbrambenih..teri ga jeste drmnuo ali to ni slucajno nije bilo onako jako kao sto je cileanac isfolirao..niti se za to sudi jebeni crveni u polufinalu ls..isto kao sto se van persiju prosle god ne daje drugi zuti jer je sutnuo loptu posle prekida..Turcin je imao srece, da je barsa prosla, oteli bi mu i pobili porodicu..

penal je potpuni rofl, fabregas se bacio a da nije bilo ni kontakta..postao je pravi ciganin..

barsu ne treba zaliti, imali su pomoc a i igrali su protiv ekipe sa 10 igraca koja ima samo jednog pravog stopera - srbina..ne znam ko se upario, dal bosingva ili mikel, ko god da je, vrhunski je odradio posao..izdrzali su herojski i nikad necu zaboraviti trenutak kada tores sparta ka golu..a nas 7 padamo pored tevea i deremo se i cekamo da odvede celzi u slavu..nadam se da dobijaju u finalu jer su stvarno heroji

- a inace sto je ramires dobio zuti, nisu prikazali, samo sam video kako trci i pise mu da missuje next match

+1

bravo, to je to... koliko se na takmi puta ustine za jaja, ochepi, metne prstenac i sl to je sasvim normalno... ovaj jebeni savremeni fudbal ce napraviti balet od ovog sporta gde ce zvezde biti foliranti midgeti koji se takmice u broju pirueata u padu

u barsi van 16 smeju da sutnu mesi i inijesta otprilike, igraju sa krilima, koja se rotiraju sa veznim redom u napadu, pritisak na iznosenje lopte protivnika, posto su fizicki najslabija ekipa u ls, svaki duel padaju kao pokoseni - vec godinama i time osvajaju to sto osvajaju... zato smo gledali recimo milan pa i celzi donekle koji nije ni isao na duel vec da sto bolje poziciono pokriju teren u odobrani sto dovodi do branjenja na 20 m... ali to je to, barsa je nezasluzeno i milan prosla

smorili su sa svojim kruzenjem lopte, bez centarsuteva, bez suteva sa 18+ m, bez duel igre sa nepostojecim penalima i zutim kartonima ... mrsh!

fallout_table.gif