agrsv Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Drogba bog otac bio i ostao. Bane car :) BRING ON APOEL !!1 this :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 doumbia izgleda kao jebeni majmun covece, tosic bog real car daki seci karu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Drogba je igracina,nema tu rasprave xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 kako su se uozbiljili otkako je otisao avb..strasno..a tokija mi je vec zao jer se stvarno mnogo trudi.. real je imao srece da je crnac onako glup..drogba, gomez a da ne pricam mesi to nece oprostiti u 1.4 f...pritom onaj prvi gol me uvek iznervira..jebote kako je to glupo pravilo..odbrana izadje, ostavi dva lika u ofsajdu po 5 metara i oni se posle kao ukljuce i daju gol..koje sranje, totalno nefer..da ga je kaka dao, sve u redu svaka cast, a ovakve pojave me uvek nerviraju i totalno mi je reatardirano da su dozvoljene.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 mrzim real mrzim real i c Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Kakva utakmica, koliko sam samo srecan :D Drogba bog otac, Bane carina! IDEMO! Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 drogba cinagstura, al jebg da zna zna bane vaistinu carina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 jedino kul u prolasku celsija mi je to sto bih voleo da roberto di mateo ne bude prelazno resenje posto je realno car :) tores kraljina najveca,ja zaista ne pamtim da sam ikad video nekog da je TOLIKO zaboravio da igra fudbal i da,bambi kralj,jebote mislim da pepea i dalje vade iz semafora otvaracem za konzerve Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Realno malo je fudbalera koji se ne ciganisu, sve su to foliranti jadni. Al bane ga je majstorski zavukao, idealan sut, ali mora se odati priznanje drogbi za pas. I nije los ovaj di Mateo, mocice nesto covek da uradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 pa on je u WBA bio do jaja, ne znam što su ga najurili Mada, ruku na srce, nije ni Hodgson loš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 šta pričaš pero, hodžson je najveće govedo premijer lige Fulam je vrh vodio, u Liverpulu nema ništa lošiji skor od Dagliša, plus se on sigurno ne bi tek tako odrekao Meireleša i furao domaće antitalente poput Spearinga, Shelveya i sl, a WBA sasvim dobro ide sa njim, 13 bodova su iznad crte i verovatno će opstati, a dva boda imaju manje od osmog Sunderlanda. Ja ne znam šta ti je tu toliko loše Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Btw koji sam car. Uleteo mi Celzi na tiketu, cekam +4 real i saljem zetu (koji mi je uplatio tiket) sad samo Bambi da da i gotovo. KAD ONO MEDJUTIM Inace, Barsa nema konkurenciju, pojesce ih SVE. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 (edited) Fulam je vrh vodio, u Liverpulu nema ništa lošiji skor od Dagliša, plus se on sigurno ne bi tek tako odrekao Meireleša i furao domaće antitalente poput Spearinga, Shelveya i sl, a WBA sasvim dobro ide sa njim, 13 bodova su iznad crte i verovatno će opstati, a dva boda imaju manje od osmog Sunderlanda. Ja ne znam šta ti je tu toliko loše Spearing igra zato što je Lucas povređen i zato što Stevie jedva da igra zbog serije povreda. Ali stoji da je Meireles bez veze otišao, a da su domaći talenti kao što su Henderson, Carroll i Downing debelo preplaćeni. Što se tiče same igre Liverpoola, slažem se sa Stijom. Sa Hodgsonom smo osvojili tačno bodova koliko smo jadno igrali, sada ovako navijački smatram da smo zaslužili 20 više, što bi značilo lako 3. mesto i kiks Mančesterovaca do borbe za titulu. Objektivno, 12 bodova više bi trebalo da imamo po šansama itd... Uzeli smo i Liga Kup i još smo u igri za FA. Ne mogu biti nezadovoljan. Još par igrača od kojih je jedan gol-mašina i to je to, top 4 100%. Edited March 15, 2012 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Bio taj bunkeras ili ne, mi osvojismo LS kad je vodio, jos i finale smo igrali 2007. I posle toga potop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 hala madrid ! katalonci jebite se! bog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Hm pa sad, 80% utakmica je igrao ruzno, ali kad krenu igraci da prikazuju pun potencijal to je bila milina gledati. Jednostavno, nikada nisu igrali kao ovi baletani iz Barse ili Arsenala, nego ih je odlikovao celicni, muski fudbal, a bogami bilo je tu dosta i lepote, umeli su ljudi i to, nije sve bilo ruzno. I o5, Liverpool je bio akter i osvojio najbolje finale LS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 jos se nekad pitam da li bi Rafa ownovao sa ovim vlasnicima koji daju pare za pojacanja, jer posle su svi bili isti ili gori Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Dal je liverpul uopste igrao ls ove sezone? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 jebote kako hejtujete hodzsona,a nije covek kriv sto je tada imao jednog spica (toresa koji je zaboravio da igra fudbal),dzoa kola koji je zaboravio da igra fudbal i zavrsio u lilu,povredjenog dzerarda i jebenog laneta kojeg mu je uvalio benitez...mislim imajte malo obzira i da su tada bili stari vlasnici i da je isti taj hodzson dao 3 milke za recimo konceskog,znaci promasaj od 3 milke,dok je keni dao ZILION BILIJARDI za kerola,MULTIMILION MILIJARDI za Dauninga,KVADRILION KURCILIJARDI za Hendersona,a njihov ucinak ove sezone nije nista bolji od Lanetovog Di Mateo je bespotrebno stradao na klupi VBA,kao sto je i Hjuton u Njukaslu (iako ga je Pardju carski odmenio),kao i Big Sem na klupi Blekburna (i treba zato da ispadnu) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Pa i Keni ima jednog špica. A Tores tada još nije bio zaboravio da igra fudbal, nego nije hteo. Posle ga je karma sjebala. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Gruja pojasnio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Pa i Keni ima jednog špica. A Tores tada još nije bio zaboravio da igra fudbal, nego nije hteo. Posle ga je karma sjebala. :P Keni je doveo tri spica,a to sto ima jednog to je sam kriv:) Doveo je Suareza sabijaca,doveo Kerola drvekanju i doveo je Belamija.Jos vam je Belami pored Suareza i najbolji. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 ferguson car Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Keni je doveo tri spica,a to sto ima jednog to je sam kriv:) Doveo je Suareza sabijaca,doveo Kerola drvekanju i doveo je Belamija.Jos vam je Belami pored Suareza i najbolji. Suarez je bio planiran i to kao par sa izdajnikom u špicu, dok je Kerol bio iznuđeno rešenje, pošto je Tores otišao iz kluba minut pred kraj prelaznog roka. :) Ali se slažem, i to sam oduvek govorio, da je Keni zasrao letnji prelazni rok puštanjem Meireleša i dovođenjem Hendersona. Da je makar za te pare doveden neki bolji špic sve bi bilo u redu, ali dobro... Još malo pa će Keni moći da pokaže da je naučio na greškama, a ko zna... Možda Henderson eksplodira sledeće sezone. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 APOEL - Real Madrid Marseille - Bayern Benfica - Chelsea Milan - Barcelona Pobednik prva 2 para prvo polufinale, druga 2 drugo polufinale. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts