Jump to content

slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mohi, jel ovo potkop na rosama ili ... ?

[roflmao]

Da ovo je konkretno na rosama posto su jedino tu skinute one mreze sa kamenjem koje kao kamufliraju te ulaze iz vazduha i od kojih ne moze da se penje gore.

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

zimska idila, i priprema djetetove podsvijesti da me skine sa trona očinske figure! sutra sankanje vozcijeli dan!

Pa ovo je izvanredno. A sto je najgore, ja mislim da cu ja biti bas ovakav cale. Meni je urnebesno kad dete ne moze nesto da dobije, i onda krene da place iz sveg glasa, ja momentalno grohotom krenem da se smejem. :D

2ch4bup.jpg

ma bre ljudi zena je pola metra iza, čisti kola, mali pingvin random hoda, kuka oce mamu, tatu, ajped, babu, telefon, nabada nogom sneg, valja se po istom, standardno derle

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Danas smo Bolkonski i ja komentarisali na nekom druzenju koliko je ovaj Igorov klip urnebesan i genijalan [:D]. Ziveo Igor! [:D]. Josh malo ti fali pa mozesh da postanesh novi meme [:D].

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

brate dosla da mlati metlom po kolima, seta dete, nikakav trening. nego ja gotivim da gnjavim klinca i povremeno ga snimim da imam da ga blamiram kad poraste pa krene da se kuraca.

a plus sam ovih dana u sukobu misljenja sa roditeljima koji po ovakvom vremenu ne vode decu napolje nego eventualno u neku igraonicu ako cak i to, sto je po meni uzasno.

dok su klinci mali treba uzivati u svakom trenutku, jer dok trepnes evo ga smrdljivi masni tinejdzer koji samo jede govna

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

a plus sam ovih dana u sukobu misljenja sa roditeljima koji po ovakvom vremenu ne vode decu napolje nego eventualno u neku igraonicu ako cak i to, sto je po meni uzasno.

Hriste, pa je jel su oni zaboravili da je sneg jedna od najvećih dečijih radosti, ja sam kao mali vrištao od sreće kad se probudim i vidim kroz prozor kako je sneg napadao , tad nije bilo moguće decu iz kraja naterati da udju u kuću od ujutru do uveče - sankanje, grudvanje, sneško, valjanje po snegu..

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Hriste, pa je jel su oni zaboravili da je sneg jedna od najvećih dečijih radosti, ja sam kao mali vrištao od sreće kad se probudim i vidim kroz prozor kako je sneg napadao , tad nije bilo moguće decu iz kraja naterati da udju u kuću od ujutru do uveče - sankanje, grudvanje, sneško, valjanje po snegu..

sneg je i na 0 gradi, al i na -20. -20 nije za deciji organizam

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

lepo sam ja govorio prethodnih godina po forumu "IGORE BUDI MI OTAC" :))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

kad smo kod snega, primetio sam da je ovih dana bilo -10 ( i jeste, bilo je uzasno ladno), a padao je sneg.

nisam li ja ucio da na ispod tipa -4, sneg ne pada ( pritisak i slicno ). i zaista nikad u zivotu kad je bilo ovako hladno nije padao sneg, znalo se kad pada sneg, prijatno je, ladno, ali ono ok je.

sada osetim kako se ledim, a sneg pada. da li se to menja KLIIIMAAAA?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...