grb1tj Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 skije pobedile Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 oplako sam , budale :))))) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 [/img Ha! mohi, jel ovo potkop na rosama ili ... ? radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 mohi, jel ovo potkop na rosama ili ... ? Da ovo je konkretno na rosama posto su jedino tu skinute one mreze sa kamenjem koje kao kamufliraju te ulaze iz vazduha i od kojih ne moze da se penje gore. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 zimska idila, i priprema djetetove podsvijesti da me skine sa trona očinske figure! sutra sankanje vozcijeli dan! Pa ovo je izvanredno. A sto je najgore, ja mislim da cu ja biti bas ovakav cale. Meni je urnebesno kad dete ne moze nesto da dobije, i onda krene da place iz sveg glasa, ja momentalno grohotom krenem da se smejem. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Kako ti onda jos radis? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ali "nema mame, xexe", kako si ti samo zao covek, jedva ceka da zena od na posao pa valja dete po snegu :) Ali kad sutne sneg joj Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ma bre ljudi zena je pola metra iza, čisti kola, mali pingvin random hoda, kuka oce mamu, tatu, ajped, babu, telefon, nabada nogom sneg, valja se po istom, standardno derle You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ma bre ljudi zena je pola metra iza, čisti kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ahahaha brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 moram jos jednom, igor car:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Igore, klanjam ti se kada si uspeo tako da istrenirash zenu, a sada josh i dete trenirash ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Danas smo Bolkonski i ja komentarisali na nekom druzenju koliko je ovaj Igorov klip urnebesan i genijalan . Ziveo Igor! . Josh malo ti fali pa mozesh da postanesh novi meme . We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 brate dosla da mlati metlom po kolima, seta dete, nikakav trening. nego ja gotivim da gnjavim klinca i povremeno ga snimim da imam da ga blamiram kad poraste pa krene da se kuraca. a plus sam ovih dana u sukobu misljenja sa roditeljima koji po ovakvom vremenu ne vode decu napolje nego eventualno u neku igraonicu ako cak i to, sto je po meni uzasno. dok su klinci mali treba uzivati u svakom trenutku, jer dok trepnes evo ga smrdljivi masni tinejdzer koji samo jede govna You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 igor carina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 a plus sam ovih dana u sukobu misljenja sa roditeljima koji po ovakvom vremenu ne vode decu napolje nego eventualno u neku igraonicu ako cak i to, sto je po meni uzasno. Hriste, pa je jel su oni zaboravili da je sneg jedna od najvećih dečijih radosti, ja sam kao mali vrištao od sreće kad se probudim i vidim kroz prozor kako je sneg napadao , tad nije bilo moguće decu iz kraja naterati da udju u kuću od ujutru do uveče - sankanje, grudvanje, sneško, valjanje po snegu.. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Kad zavrsis sa klincem, onda vako s zenom: "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Hriste, pa je jel su oni zaboravili da je sneg jedna od najvećih dečijih radosti, ja sam kao mali vrištao od sreće kad se probudim i vidim kroz prozor kako je sneg napadao , tad nije bilo moguće decu iz kraja naterati da udju u kuću od ujutru do uveče - sankanje, grudvanje, sneško, valjanje po snegu.. sneg je i na 0 gradi, al i na -20. -20 nije za deciji organizam "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 lepo sam ja govorio prethodnih godina po forumu "IGORE BUDI MI OTAC" :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 kad smo kod snega, primetio sam da je ovih dana bilo -10 ( i jeste, bilo je uzasno ladno), a padao je sneg. nisam li ja ucio da na ispod tipa -4, sneg ne pada ( pritisak i slicno ). i zaista nikad u zivotu kad je bilo ovako hladno nije padao sneg, znalo se kad pada sneg, prijatno je, ladno, ali ono ok je. sada osetim kako se ledim, a sneg pada. da li se to menja KLIIIMAAAA? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 sace ivan da pojasni ovo, posto sam i ja mislio da ne moze da pada sneg pri ovako niskim temperaturama, jedino ono, oko nule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 i zato svake godine ceo Sibir, Grendland i Severni Pol budu zavejani? pošto je tamo, tako negde, "oko nule"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Још једна таква прича је да, кад је много хладно, пада ситан снег, ал због чега, везе немам. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts