Dick Warlock Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Dobar je L9 za te pare, ali ima preterano malo interne memorije koju uz to vidi kao memorijsku karticu, pa zato razni Link2SD, App2SD i ostali programi koji prebacuju sadrzaj na pravu memorijsku karticu ne rade. Moze da se resi, ali nije najsrecnije i ume da pravi problem kada spojis fon na racunar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 stigao novi nexus 7. im in love. jos jedan prodajem, neotpakovan, bice oglas kasnije. sorry za off topic Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 L9 nisam imao prilike da koristim. ortak ima L7, ocajno mu radi. Mnogo je bolji l9 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Ne znam zaista, nisam imao prilike da ga koristim. Elem, nije u pitanju telefon, nego tablet. Imam iPad 1, malo me smorio. Za koji tablet preporucujete da ga zamenim? Posto ima sve (3g, wifi, cellular, 64gb), ima malo jacu cenu, znaci negde do 200e neki tablet + moja neka doplata od 50e moze doci u obzir. Nexus 7 mi je skroz okej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Htc evo 3d ima 170g :) . L7 i sony xperia j, mnogo su precenjeni.. 120-140e, za te pare mozes uzmes neki dual core. Naravno nikako zte blade g ili zte grand x.. to su tek krsevi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Размишљам да пазарим неки телефон, а до сада је највише људи овде препоручивало Нексус 4, видим да је цена новог од 16 ГБ по огласима око 300 евра. Е сад, знам да је милион пута писано о њему, али да ли би нека добра душа могла опет укратко да напише његове предности и да ли вреди те паре. Хвала. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Osim ako ne zabodes neki koji vileni ovako kao moj :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 još uvek je N4 best buy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Uzmi N4 16g ne razmišljaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 "po zelji instalacija IgoGps navi Srbija i Evropa" - А мишљење о овоме? Или да сам инсталирам нешто боље? :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 To mozes i sam da ubacis, lagano.. Jedino je malo zajebancija oko fullscreen-a jer N4 ima specificnu rezoluciju i uglavnom ti ostane crna linija :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Ja sam razmisljao da menjam galaxy s2 plus za nexus 4, mada sam odustao, za sada me i vise nego dobro sluzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ne ostane crna linija samo uzmes 1280x800 verziju. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 ja sam editovao faj u okviru igo-a i sve radi bez crne linije sys.txt u iGO folderu, pa deo sa rezolucijama, "odkomentarises" rezoluciju koja ti treba. Evo ti moj fajl pa vidi kako ide sintaksa [rawdisplay] driver=engine ;screen_xy="auto" ;screen_x=1280 ;screen_y=800 ;screen_x2=800 ;screen_y2=1280 ;screen_xy="1280_800:1280x800/800x1280:fullscreen" ;screen_xy="800_480:1280x736/800x1205:fullscreen" screen_xy="800_480:800x480/480x800:fullscreen" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Znam da nije nesto moglo,ako stavim 1280x800 onda valjda ne mogu da ga okrenem :/ Msm, nasao sam bio svojevremeno resenje ali sam obrisao navigaciju jer mi realno samo zauzkma 2GB a ne koristim je :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Radi i vertikalno i horizontalno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ne secam se tacno koji je bio problem, ali znam da je bio neki.. Aj videcu ovih dana da ubacim opet iGo pa da vidim sta je tacno bio problem Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Koleginica dobila S4 iz Kine, ali je bas usran, ne moze pola aplikacija da se instalira, cak ni play store ne radi. e sad, nasao sam root instrukcije bas za taj model, bacite pogled i recite da li je sve pokriveno.http://www.droidcrave.com/how-to-root-samsung-galaxy-s4-gt-i9500-on-jelly-bean-4-2-2-zcucmh1-official-firmware/ prvi put radim ovako nesto, a ne bih da sjebem nista, da je moj manje bi se cimao.i jos nesto, koji ROM preporucujete? pretpostavljam da sa njim ne dolaze google aplikacije ? jel se to dodatno instalira? hvala puno. p.s. koleginica je hot, al necu da obecavam gole slike kao "MADJAR" Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) Nemoj ga nikako rootovati firmwareom koji je Kineski, opet ces imati isti problem, ovo je samo novija verzija. Dakle idi na xda developers i skini neki normalan (evropski ili internacionalni) firmver, to ti je najbitnije. Imas ovde upustvo kako da ga instaliras na bilo koju verziju S4, ukljucujuci i kineske i kako da rutujes bilo koji http://www.droidviews.com/tag/root-samsung-galaxy-s4/ Pogledaj takodje i ovu stranicu http://www.droidviews.com/how-to-install-latest-official-firmware-on-samsung-galaxy-s4-all-models/ Proveri koji je tacno model telefona, nadam se da je GT-I9500 ili GT-I9505 jer su to najcesci modeli i za njih ces lako naci rom, nazalost ovi kineski imaju neke cudne varijacije. I nemoj se zajebavati sa romovima, S4 stock rom je verovatno najpogodniji za bilo koje zensko, saren je i lep, a ne opterecuje telefon u meri da bi to moglo da se primeti, dakle najlakse ti je da ostavis oficijelni koji mozes skinuti odavde. Edited September 19, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 I9500 je u pitanju. nista mi nije jasno. malopre ga je odnela u servis, i tamo su rekli da ne mogu da joj odrade, jer je sa kineskog trzista, gde je pola aplikacija zabranjeno, fb instagram whatsapp etc. znaci problem su samo te aplikacije, jer ne mogu da se skinu i instaliraju. nemoguce mi je da su toliko nesposobni, a u pitanju je jedan od jacih mobile servisa u ns-u Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) To za servis ne brini preterano, najcesce oni samo nadju jedan firmver koji radi i ne udubljuju se dalje u te problematike, bar je takvo moje iskustvo sa S2 i servisima u BG, ispostavilo se da vise ja znam o tome posle par Google pretraga nego serviser kome je to posao (koji pritom ne deluje kao debil - hardverski deo problema je resio sasvim ok). Ako ti jer firmver onaj koji je u prvom linku (ZCUCMH1), a to proveravas u Settings - About phone - Build number, onda treba samo da mu stavis neki normalan firmver, a ne taj kineski. Pogledaj recimo ovaj tutorial http://www.androidcustomroms.com/how-to-update-galaxy-s4-i9500-to-android-4-2-2-xxubmg9-official-firmware/ to bi trebalo da je zvanicni Samsung firmver koji nece imati ta ogranicenja. Pritom moram priznati da sam iznenadjen time sto postoje ogranicenja jer znam bar 5-6 koji su tamo kupovali telefone i nije bilo ogranicenja. Tipa burazer je uzeo Htc za moju zenu, ja sam ga samo upalio, skinuo neke glupe kineske aplikacije, instalirao FB o sve radilo normalno. Ne vidim poentu da ukidaju aplikacije kad je pristup zabranjen na nivou firewalla... Edited September 19, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 hvala ti, ovo je najbolji tutorial do sada. valjda ce sve proci ok sutra Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Nadamo se i mi, ipak je hot koleginica u pitanju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) To 99% nije original S4, vec kineska kopija - znam zato sto je moj kolega sa posla kupio kopiju HTC One S prosle godine i imao je iste te probleme... Nece moci nista da instalira na taj mobilni osim kineskih verzija Play Store programa :( Sledeci put pri kupovini robe u Kini, pamet u glavu i samo sa nekim ko se odlicno razume u telefone. edit: Edited September 19, 2013 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 kontao sam da samo prevucem epizodu na tablet, i preko bsplayera pustim, i onda mi se pojavilo ovo. naravno udario sam Yes, i sad ga ne vidim na tabletu, niti mogu da ga obrisem :S Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts