Komek Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Je l' ima neko na forumu nexus 6p? Počela da mi umire xperia z3 pa gledam u šta da uskočim a ima na kp za ~350e :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 valjda @Lex i @Boyka - ima na prethodnoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Da, mislio sam da sam to čitao na nekom drugom forumu pa reko i ovde da pitam :D Glup sam Ako neko ima neki bolje predlog za tih ~350e neka baci neku ideju, ali šmekam ove 6p već duže vreme, samo nisam siguran da li da odvojim još 100-150 za oneplus 3(t) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Moj drugar ima taj One plus 3T i perverzija je telefon, samo to mogu da kažem. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Gunđ, nekako nisam pametan koliko mi je gušt takav apdejt da ostanem na nečemu što isti ekran kao i ovo što imam sada :D Mrzim kupovinu telefona -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 А ови Тесла 6.1 и 6.2, ваљају ли чему и јел се исплате? Или има неки еквивалент у цени, а бољи/квалитетнији уређај? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Nisam probao te, ali sam probao recimo Huawei P8 lite koji je maltene identičan po karakteristikama a tu je negde i po ceni samo je malo jači brend. I on je za nekog ne preterano zahtevnog korisnika stvarno super, mogu zdušno da ga preporučim. A što se Tesle tiče eventualno baci pogled i na opis na Benchu možda ti da neke dodatne informacije. Koliko sam shvatio Tesla ima stock Android, samo su ubacili telegraf.rs aplikaciju :))) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 (edited) Ма нешто фрикомбинујем, пошто мени ни за који ђаво не треба никакв буџен телефон, чак ми је до сад и најобичнији "завршавао посао", него ми треба јебени вибер, па морам да пређем на андроид и сл срања. И онда сам мислио од скво да узмем њен неки стари Леново, а њој да узмемо неки уз Бокс пакет, који скоро у исто време истиче (погодило се). Међутим, МТС је ограничен сада на ову понуду: https://www.mts.rs/privatni/uredjaji/telefoni/telefoni-uz-box Има ли шта да је овде добро за узети, до максимум 25к РСД (нормално онда иде кроз пакет 1.000 РСД месечно итд). На жалост, изгледа да нема тај Huawеi P8, него само деветке. Edited February 8, 2017 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Onda se vrati par postova iznad na Draškovu Samsung J3 vs Sony E5 dilemu, ipak mislim da su i jedan i drugi verovatno pouzdaniji izbor od Tesle. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Ок, хвала, видећу онда тај Самсунг можда... да узмем пре јебеног марта, иначе сам га нејебао! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 nikad tesla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 izgleda da to sa telefonima zavisi i od korisnika. znam dvoje koji furaju teslu koji su oduševljeni teslom i kao najbolji telefon ikada, ja gledam neveruem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Ja kapiram da na nivou "telefon za 100evra" zaista jeste ekstra, pogotovu za nekog manje zahtevnog korisnika. Za već 200 bih išao na nešto bolje, mada ono izgledaju ok, po specifikacijama su ok - kakva ti je razlika da li uzmeš Teslu ili neki Meizu ili neki od onih potpuno no name kineza? Mislim kinez je kinez, radiće to :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 (edited) http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/nokia-3310-mwc-2017-re-launch-buy-amazon-price-leaks-details-revealed-a7578941.html Edited February 16, 2017 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 kakva li će to abominacija da bude, mislim na 3310. Neki jadni android u ko zna kakvom kućištu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Koliko ja znam, bice kao stari samo u pola cijene, nikakav andorid i slicno. Za onog koga tuce nostalgija. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 11 minutes ago, Guccimist said: Koliko ja znam, bice kao stari samo u pola cijene, nikakav andorid i slicno. Za onog koga tuce nostalgija. ne uspevam da pronađem tu vest, juče sam je čitao dal' na gizmodu ili engagetu, ali pisalo je da će imati "ogoljeni" android. Doduše, sve su to i dalje glasine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Ne, dva neka modela sa "ogoljenim" androidom, šta god to značilo i treći telefon, 3310 za 60 evra Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Izgleda da im je ovo najpamentije sto su do sad uradili. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 ko, nokia? posto je sad kineska, ne da je najpametnije nego je prvo sto su uradili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Da, a generalno ovo im je najbolji telefon ikad proizveden. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Nemoj Asus i nemoj Samsung, to mogu da ti savetujem. Ostalo nemam pojma. Na strani iOS mogu da kažem a već sam pisao više puta da će ti telefon sigurno raditi "kao prvog dana" i posle x godina što do sada nisam iskusio kod Androida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Ja sam već 2 meseca u istom "problemu" kao trokty. Samo što ja više težim 6p i pokušavam da nađem negde novi i koliko para bi neko tražio za njega, čak ima na kp i nekih sa tim garancijama a onda je pitanje koliko huawei brine o tome :) a generalno je lep, veliki i odličan telefon op3t ima na kp i za manje para ponekad, ali i za njega se ljude žale na to da imaju dva tipa ekrana i jedan kao ima čudan color tilt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 (edited) Pa poruči OP3T kod nekog preko za 420€. Moj OPO radi u principu ko sat, više od 2 godine. Da mi nije jednom ispao, pa sam nagnječio lajsnu sa strane, bio bi bukvalno kao nov. Da ponovo kupujem telefon, bez problema bih uzeo OP3T. (OPET ) Mislim, svaki ciga svoga konja hvali :) Edited February 23, 2017 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 nemoj ip samo zbog kurvi koje se slikaju u kupatilu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts